Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Επίσκεψη Στέφανου Παραστατίδη στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έχοντας συνάντηση με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, κ. Λευκή Αργύρη καθώς και με στελέχη των επιμέρους τμημάτων της ίδιας Διεύθυνσης. 

Πετυχημένη η εκδήλωση "Καλώς σας βρήκαμε" του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης

Δελτίο τύπου 
Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης

Ένα υπέροχο απόγευμα απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στην εκδήλωση "Καλώς σας βρήκαμε" του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Μεγάλης Βρύσης.

Χορός στο Μαυρονέρι Κιλκίς

 

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ανανέωση συνεργασίας ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς με Γ. Χειρούλη και Γ. Δερέκη

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ανανεώνει την συνεργασία του, με τους προπονητές της περιόδου 2023-2024 για την τρέχουσα 2024-2025. Οι κ. Γεώργιος Χειρούλης και κ. Γεώργιος Δερέκης, βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου για μια ακόμα χρονιά για να διδάξουν, να διδαχθούνε και να εμπνεύσουν την νέα αλλά και την υφιστάμενη γενιά του συλλόγου στα μυστικά του βόλεϊ.

Η Ασφάλεια ως ύψιστο κοινωνικό αγαθό

Του Κώστα Κιλτίδη
Στην σύγχρονη εποχή, των ανοικτών κοινωνιών και κρατών εντός ενώσεων και συμμαχιών, η έννοια της ασφάλειας των πολιτών, έχει πολυεπίπεδα και πολυπαραγοντικά γνωρίσματα. Το ανθρώπινο δικαίωμα της ζωής διευρύνεται ως έννοια πέραν των περιουσιακών στοιχείων. 

Αίτημα παραχώρησης ενός κτίσματος από τις Παλιές Δίδυμες Καπναποθήκες που βρίσκονται στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει ο Αναστάσιος Αμανατίδης
Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου
της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
(Πρόκειται για χαρακτηρισμένα ως διατηρητέα κτίρια των αρχών του 20ου αιώνα στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, που ανήκουν στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Τα ευμεγέθη κτίρια, που είναι από ετών αχρησιμοποίητα και εγκαταλειμμένα, κινδυνεύουν από τη διαφαινόμενη φθορά του χρόνου).

Υποχρεωτική δήλωση κατεχομένων κυψελών

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Ενημερώνουμε όλους τους Μελισσοκόμους της ΠΕ Κιλκίς ότι η Δήλωση Κατεχομένων Κυψελών είναι υποχρεωτική και πρέπει να υποβληθεί από 1/9/2024 έως και 20/11/2024.

Συνάντηση Πέτρου Παππά με το προεδρείο της ΕΛΜΕ Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Συνάντηση με το προεδρείο της ΕΛΜΕ Νομού Κιλκίς πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

(VIDEO) Γαστρονομικοί προορισμοί στο Νομό Κιλκίς: ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Γαστρονομικοί προορισμοί στο Νομό Κιλκίς: ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το σκουπιδότοπο των Άνω Αποστόλων Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το σκουπιδότοπο των Άνω Αποστόλων Κιλκίς. Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για ενδεχόμενα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης που τροφοδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Κιλκίς από το Σταυροχώρι, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην παροχή νερού, κυρίως στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο. Οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης έχουν ήδη ξεκινήσει και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

H Επιμορφωτική Κιλκίς συντονίζει το νέο έργο Erasmus+ για την Εκπαίδευση στον Τομέα της Τοπογραφίας και Χαρτογράφησης στις Χώρες της Μεσογείου

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς (Επικεφαλής Εταίρος), ανακοινώνει την έναρξη του έργου "Surveying and Mapping Technology for Smart City" (Τεχνολογία Τοπογραφίας και Χαρτογράφησης για μια Έξυπνη Πόλη) - με ακρωνύμιο SUMTS.

Ανακοίνωση για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 16/29.08.2024 ), με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

Βόλτα στο πανηγύρι του χωριού Βαπτιστής του Νομού Κιλκίς - Σε καλό δρόμο τα χωριά μας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σε καλό δρόμο τα χωριά μας που ζωντάνεψαν δυναμικά φέτος το καλοκαίρι με τα πανηγύρια και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να τα γνωρίσει.

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της EΡΤ 1

"Ζούμε με το όραμα του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο οποίος αντιλαμβάνεται την κτίση ως μια ευχαριστία και έχει τονίσει πολλές φορές ότι το ασκητικό ήθος θα πρέπει να υπάρχει στον σύγχρονο τρόπο ζωής" είπε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, καλεσμένος στην εκπομπή της EΡΤ 1 "Συνδέσεις", την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, για να μιλήσει τις ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα 44α Αξιουπολίτικα

Τα 44α Αξιουπολίτικα, που πραγματοποιήθηκαν από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2024, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της Αξιούπολης μια πλούσια εβδομάδα γεμάτη πολιτιστικές, αθλητικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις. Ο Δήμος Παιονίας και η Κοινότητα Αξιούπολης φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που κάλυψε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών.

Αιτήσεις για αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου για το έτος 2025

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Αμπέλου Οίνου & Αλκοολούχων Ποτών του Υ.Π.Α.Α.Τ οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν άδεια φύτευσης αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στις ψηφιακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ από την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024 και μέχρι την Παρασκευή 20η Σεπτεμβρίου του 2024.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς Θεόφιλος Τιρεκίδης ευχαριστεί θερμά

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλο να μου αναθέσει την ευθύνη να αναλάβω αρμόδιος τομεάρχης προστασίας του πολίτη.

Σεμινάριο παρουσίασης πρώτων βοηθειών στο Φανό Παιονίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Παιονίας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Σεμινάριο Παρουσίασης Πρώτων Βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Φανού την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30. Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα του Σεραφείμ Καρυπίδη, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του σεμιναρίου.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Άναψε η ποδοσφαιρική σπίθα στη ΣΠΙΘΑ Κορομηλιάς Κιλκίς

Άναψε η ποδοσφαιρική σπίθα στη ΣΠΙΘΑ Κορομηλιάς Κιλκίς. Γήπεδο Κορομηλιάς, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(VIDEO) Οδοδείκτες της ντροπής μέσα στην πόλη του Κιλκίς

Οδοδείκτες της ντροπής μέσα στην πόλη του Κιλκίς. Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά

Ανακοίνωση 
Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Γ.Α.Σ. Κιλκίς κ.Αυγέρη Παπαθεοδώρου για την πρωτοβουλία του να επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και να προσφέρει 20 εισιτήρια στον πρόεδρο & οικονομικό διαχειριστή κ. Τάτση Αστέριο για τη μεγάλη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ που θα γίνει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς. Τα εισιτήρια θα διατεθούν στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και τους συνοδούς τους.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την παραπομπή καθηγητών στο πειθαρχικό συμβούλιο


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Πέμπτη 22/8/2024 μέλη της ΕΛΜΕ Κιλκίς και κλιμάκιο της ΟΛΜΕ διοργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη δίωξη των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην απεργία-αποχή της Ομοσπονδίας τους από τις διαδικασίες της αξιολόγησης που επιχειρεί να επιφέρει την απορρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος προς όφελος της αγοράς και με μοχλό τον επιθεωρητισμό να επιβάλλει τον φόβο της αντίδρασης στα σχολεία. Στην παράσταση συμπαραστάθηκαν εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΕ Κιλκίς καθώς και απλά μέλη του Συλλόγου.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Αυτοί είναι οι νέοι τομεάρχες της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Κιλκίς

Με εισήγηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδ'οπουλου, ορίζονται νέοι τομεάρχες στους ήδη υπάρχοντες οι:

Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, μία ημεδαπή γυναίκα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το εν δυνάμει κουφάρι της οικίας Χρήστου Ζιώγα στο Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το εν δυνάμει κουφάρι της οικίας Χρήστου Ζιώγα στο Κιλκίς. Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Καστανιές και Παλατιανό του Δήμου Κιλκίς Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 29-08-2024 ΠΕΜΠΤΗ από ώρα 07:30 έως 12:00.

Λαοσύναξη για τον Άγιο Φανούριο στο Κιλκίς

Από ευσεβείς πιστούς γέμισε "πλημμύρισε" το όμορφο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού της πόλεως του Κιλκίς, στους πρόποδες του Λόφου Αγίου Γεωργίου, για να πανηγυρίσουν τη μνήμη του Αθλοφόρου και Νεοφανούς Αγίου να ανάψoυν ένα κερί στη χάρη του και να εκζητήσουν την πρεσβεία του, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2024.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» κ. Στραβοπόδη Χαράλαμπο που κατόπιν της έγκρισης του αιτήματος του προέδρου και οικονομικού διαχειριστή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Τάτση Αστέριου οι ωφελούμενοι του φορέα μας επισκέφτηκαν την ΛΑΦ Κιλκίς.

Ζωή έδωσε στο χωριό Κολχίδα του Νομού Κιλκίς πλήθος κόσμου παραμονή της γιορτής Αγίου Φανουρίου

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην όμορφη και βασανισμένη χώρα μας κάθε φορά που τιμάται η μνήμη ενός Αγίου.

"Κινδυνεύουν" δημοτικοί υπαλληλοι, με την είσοδο και παραμονή τους στο σφραγισμένο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Από το 2016 το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το 2ο ΕΠΑΛ και το ΔΙΕΚ Κιλκίς κρίθηκε ακατάλληλο, μετά από σεισμική δόνηση, με αποτέλεσμα να σφραγιστεί, να απαγορευτεί η είσοδος και η παραμονή για όλους και να μεταφερθούν οι μαθητές αλλού. Κι όμως ο Δήμος Κιλκίς τον χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο για κάδους απορριμμάτων και άλλων υλικών με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνουν τόσο αυτοκίνητα όσο και εργαζόμενοι και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. 

Τμήμα ντραμς και παραδοσιακών κρουστών στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 27/8/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρεμιέρα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Πρεμιέρα στις προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. Με 25ετη εμπειρία στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, τις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, και το εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο, ο Αλέξανδρος προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές για να έχουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



35η Εθελοντική Αιμοδοσία Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου

Υπογράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Έχοντας 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας, συντονισμού και διαχείρισης της Τράπεζας Αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου και 18 χρόνια της Τράπεζας Αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου κάθε χρόνο αυτό το μήνα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, την έλλειψη αίματος.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (26/8/2024)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Αξιουπολίτικα "Κρήτη και Πόντος"
Η εκδήλωση "Κρήτη και Πόντος " που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 στο πλαίσιο των Αξιουπολίτικων, ήταν μια μοναδική βραδιά, φέροντας κοντά δύο μεγάλες παραδόσεις της Ελλάδας, την κρητική και την ποντιακή. Η πλατεία Ελευθερίας γέμισε από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει αυτή την εξαιρετική μουσικοχορευτική βραδιά, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/8/2024, 9:30 μ.μ.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συμμορία, που διέπραττε κλοπές από τουριστικά καταλύματα ανά την επικράτεια

Τέλος στην εγκληματική δράση δύο ατόμων, που κατηγορούνται ότι είχαν προβεί πρόσφατα σε πλήθος κλοπών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έβαλε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Η ταινία Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Bernadette στο θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 στις 9:30μ.μ. στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό, η ταινία 
Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ \ Bernadette
Τηλ.: 6946 253 961.

Ο μονόλογος ενός γλάρου

Του Κώστα Μπούζα
Κατοικώ σε έναν βράχο, κακοτράχαλο και θαλασσοδαρμένο. Μα και κατάλευκο, ψηλό κι ηλιόλουστο. Προβάλλει με τέτοιο τρόπο καταμεσής στο πέλαγος, ώστε φαίνεται από παντού.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024



Τα νέα της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Η Βασιλική Καψιώτη στην Οικογένεια της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Μουσικοδιδάσκαλος, τα Μέλη και οι Μαθητές της Φιλαρμονικής Νέας Σάντας, καλωσορίζουν την κ. Βασιλική Καψιώτη στην Οικογένεια της Φιλαρμονικής μας, τις ευχόμαστε πολλή υγεία και ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με πολλές εμπειρίες.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων επί της 11ης επαρχιακής οδού πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα 26 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024.

Με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο – Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!» το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9/9 και όχι την Κυριακή 8/9 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στέφανος Παραστατίδης: Ως πότε θα γινόμαστε θεατές τραγικών συμβάντων;

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Χθες το απόγευμα, 25 Αυγούστου, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη – Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας, με ένα νεκρό και 4 τραυματίες. Το τροχαίο συνέβη στο τμήμα από Α/Κ Ασσήρου έως Ν.Σάντα του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και καρκινοβατεί από το 2011 η αποπεράτωσή του.

Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, η δυναμική του οινοποιητικού τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, η δυναμική του οινοποιητικού τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, καθώς, από την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2024, προκύπτει αυξητική τάση στον αριθμό των στρεμμάτων που κατανέμονται στους αμπελοκαλλιεργητές της Π.Ε. Κιλκίς.

Ο Καραγκιόζης Αστροναύτης σήμερα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς



Διακοπές ηλεκτροδότησης στους Ευζώνους του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΥΖΩΝΟΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 28-08-2024 ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 10:00 έως 14:30.

Σκοτώθηκε 55χρονος σε τροχαίο

Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου (Ύψος Νέας Σάντας Κιλκίς), Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 44χρονης οδηγού, καθώς και ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο ανήλικων ημεδαπών, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στον Αρχαιολογικό Χώρο Ευρωπού

- ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
- H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ 3€

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν σε μια συναυλία-εμπειρία για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Χώρου Ευρωπού (στην κοιλάδα του Αξιού) «Μία Φωνή – Μία Πνοή» με τους αγαπημένους καλλιτέχνες, Δημήτρη Μπάση και Μάνο Αχαλινωτόπουλο.

50 Χρόνια Ν.Δ.: Αποτίμηση έργου έξι ετών ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς - Απολογισμός Κυβερνητικού έργου στο ν. Κιλκίς

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας για τις διενέργεια ελέγχων κατά τη λειτουργία των κατασκηνώσεων

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας
Ο πρόσφατος πνιγμός ενός 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης, ιδιοκτησίας της εταιρείας Κατασκηνωτική Εκπαιδευτική Α.Ε., στην ΠΕ Χαλκιδικής όχι μόνο συντάραξε το πανελλήνιο, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε και σοβαρά προβλήματα στην ασφαλή λειτουργία της για τους κατασκηνωτές.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/8/2024, 9:32 π.μ.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πέτρος Παππάς: Πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε ακόμη στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς μέχρι η Κυβέρνηση να ολοκληρώσει το «αμαρτωλό» έργο;

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε χτες, 25 Αυγούστου στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Σάντας.

Καλώς τους και ας άργησαν …

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με μεγάλη καθυστέρηση, (κατανοούμε απόλυτα τους λόγους) η κομματική οργάνωση της ΝΔ Κιλκίς, προέβη σε μια δήθεν ανακοίνωση, μέσα από την οποία προσπαθεί να απαντήσει σε προηγούμενη δημοσίευση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, όπου θέσαμε προς αυτήν, μια σειρά από συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Εντυπωσιακή και ενημερωτική η εκδήλωση για την Πανσέληνο στο Παλατιανό Κιλκίς

Εντυπωσιακή και ενημερωτική η εκδήλωση για την Πανσέληνο στο Παλατιανό Κιλκίς. Αρχαιολογικός Χώρος Παλατιανού, Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Περιοδεία Νάντιας Γιαννακοπούλου στο Κιλκίς

«Κατεπείγουσα εθνική ανάγκη η εκπόνηση ενός συνολικού σχεδίου ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας»
Δελτίο τύπου Νάντιας Γιαννακοπούλου
Στο Κιλκίς περιόδευσε η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου. Η κα. Γιαννακοπούλου κατά την περιοδεία της είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την τεχνολογικά προηγμένη κτηνοτροφική μονάδα φάρμα Γιαρήμαγα με το πρώτο ρομποτικό αρμεκτήριο των Βαλκανίων και την πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα «ΛΥΚΑΣ», αλλά και άλλες επιχειρήσεις, όπου και συζήτησε εκτενώς με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Βλάχικες πίτες φτιαγμένες με μεράκι και αγνά υλικά

Επί 72 χρόνια φτιάχνει πίτες η Φρειδερίκη Ανδρίτσου προσφέροντας γαστρονομική χαρά στους αγαπημένους της
Δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 12 χρόνια της η Φρειδερίκη Ανδρίτσου, όταν έφτιαξε μόνη την πρώτη της πίτα. Ήταν τον Αύγουστο του 1952.

Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς για αποστολή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (24 Αυγούστου 2024) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για αποστολή ναρκωτικών.