Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ας κάνουμε πράξη την επανεκκίνηση του τόπου μας

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος

Οι ιδέες είναι δίχως αμφιβολία ο πυρήνας της πολιτικής ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς και ρεαλιστές ένα κομμάτι του πυρήνα. Το άλλο κομμάτι αυτού το συμπληρώνουν οι άνθρωποι που καλούνται να τις εκφράσουν από οποιοδήποτε μετερίζι τους φέρουν οι συνθήκες.

Κιλκίς: Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Δελτίο τύπου Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς,
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Κιλκίς), διοργάνωσε μαθήματα εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες και στη Διασωστική, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους. Η ανωτέρω εκπαίδευση, εμπλούτισε τις γνώσεις και δεξιότητες των εκπαιδευομένων, ενισχύοντας την ικανότητα τους στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Ο επικίνδυνος δρόμος με τις ελάχιστες λεύκες στο Πολύκαστρο

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Είχα αναφερθεί με μία ανάρτηση στον δρόμο που οδηγεί στο Πολύκαστρο, την ανατολική είσοδο. Ήταν ο δρόμος όπου ήταν στολισμένο με αλσύλλιο από λεύκες, τις οποίες έκοψαν κάποιοι και μετέτρεψαν ένα μικρό πνεύμονα από πράσινο σε κρανίου τόπο. Παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, δεν γνωρίζει κανείς αν θα δενδροφυτευτεί ή θα αξιοποιηθεί και πώς.

Συμβασιοποίηση του έργου κατασκευής συλλεκτηρίου αγωγού ακαθάρτων του οικισμού Αγίου Πέτρου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στο δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, ο Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του δημάρχου δήμου Παιονίας, ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας και ο κ. Γιώργος Παπαζήσης ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.» συνυπέγραψαν την εκτέλεση του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» με δαπάνη εργασιών 1.361.249,99 € . Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του ΥΠ.ΕΣ. μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τη αριθ. πρωτ. 829/18-6-2020 Απόφαση ΥΠ.ΕΣ.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε έκτακτη συνεδρίαση

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα α) της απρόσκοπτης εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Π.Κ.Μ. και β) ειδικών θεμάτων (μεταφορά μαθητών, έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για λειτουργία νέου Φορέα).

Νικητής στο 8ο Cycle Run ο Σ. Χνιτίδης του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στις 19 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε στα μονοπάτια του Σέιχ Σου το 8ο Cycle Trail Run από τον Σύλλογο δρομέων Κυριάκου Λαζαρίδη. Υπήρξε διαδρομή μήκους 11χμ καθώς και 4200μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς 230μ. Εκεί συμμετείχε ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς, Σάββας Χνιτίδης. Ο νεαρός δρομέας πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 21:47 καταλαμβάνοντας την 1η θέση. Επόμενη διοργάνωση για τον αθλητή του ΓΑΣΚ θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 5 Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συγχαρητήρια για την τιμητική διάκριση που έλαβε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου από το Υπουργείο Υγείας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για την τιμητική διάκριση που έλαβε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου από το Υπουργείο Υγείας, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα του ανθρώπινου δυναμικού της υγειονομικής μονάδας την προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα που η ανθρωπότητα καλείται να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς κόβει τη βασιλόπιτα 2023

Δελτίο τύπου 
ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο χώρο της Τέχνης, να κόψουμε την πίτα μας και να απολαύσουμε καλή ελληνική μουσική με τραγούδια που μας ενώνουν και μας ψυχαγωγούν.

(Video) Αγώνες δεξιοτεχνίας και Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Αγώνες δεξιοτεχνίας και Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στο Ράντσο Κιλκίς.