Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Περιμένοντας την Ανάσταση

Γράφει ο Στράτος Ξηρουδάκης
Διαπίστωση όλων μας είναι πως σαν χώρα περνάμε μια βαθιά κρίση με αβέβαιη την δυνατότητα να την ξεπεράσουμε τουλάχιστον σύντομα. Σ’ αυτήν την κατάσταση μας έφτασαν με τα σφάλματα τους όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν και είχαν στα χέρια τους την τύχη της χώρας μας.
Τα λάθη αμέτρητα και ο τρόπος διαχείρισης του κράτους, αλλά και των λαθών απερίγραπτος.
Υπάρχει αδυναμία στον εντοπισμό, αλλά κυρίως στην είσπραξη των φοροκλεπτών και των φοροφυγάδων. Και αντί να αρχίσουν τις περικοπές από του υψηλόμισθους, για ικανοποίηση του κοινού αισθήματος, κόβουν από τους χαμηλόμισθους και μικροσυνταξιούχους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Έτσι σήμερα εξακολουθούν να μας είναι «απαραίτητοι» και οι τριακόσιοι της βουλής.

Προγράμματα κατάρτισης ανέργων

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. και με τη συμβολή του  Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, θα προβεί άμεσα στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων σε Επιχειρήσεις μέλη του, τα οποία θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1 – 25 του ΟΑΕΔ.
Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%)  για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το έτος 2009, απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους και δε λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα  κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν

Πρόσκληση

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ Ευζωνιτών Θεσ/νίκης σας προσκαλεί την Παρασκευή 29/04/11 ανήμερα Ζωοδόχου Πηγής στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου,  στο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων της μάχης του 1941. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού.
Για το βράδυ της ίδιας ημέρας σας καλεί   στην βράβευση των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας, που θα γίνει στην ταβέρνα «Θανάσης» στους Ευζώνους και ώρα 21:00 μμ.

Ευχές Πάσχα 2011 του δικηγόρου-πολιτευτή Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά