Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Χαιρετίζουμε τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής Γουμένισσας και του Νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Γουμένισσας"

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Παιονίας
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας χαιρετίζει την επικείµενη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής Γουμένισσας και του Νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Γουμένισσας. Ένα πάγιο αίτηµα του ΣΕΠΕ ,αλλά και του κόσµου της Παιονίας ικανοποιείται. Οι µαθητές και οι μαθήτριες µας δεν θα χρειάζεται πλέον να ταλαιπωρούνται μετακινούμενοι/ες.

Eυχές Χ. Γκουντενούδη για την νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο 
Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί λειτουργοί της εκπαίδευσης, αγαπητοί γονείς,
Εύχομαι η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς να σημάνει την έναρξη μιας νέας περιόδου όπου θα κυριαρχήσει η ελπίδα και η αισιοδοξία για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (10/9/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στον ΠΑΟΚ ο Θεόδωρος Καλπάκης
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Αλέξανδρου Κιλκίς, παίρνει μετεγγραφή για τον ΠΑΟΚ. Από την Παρασκευή λοιπόν ο Θεόδωρος Καλπάκης είναι και επίσημα μέλος της Κ13 του ΠΑΟΚ, μεγαλώνοντας έτσι τη…κιλκισιώτικη παροικία. Αναλυτικά η αναοίνωση του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Εκδήλωση και περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς με τον Ανδρέα Ξανθό


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Μετά από ένα καλοκαίρι πανδημίας, το οποίο διέψευσε τον χαρακτηρισμό “ασφαλές” που έθετε η κυβέρνηση, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό το σενάριο για έναν δύσκολο χειμώνα.

Δήμος Κιλκίς: Χορήγηση βεβαίωσης αμπελουργού για άδεια απόσταξης διήμερων αποσταγματοποιών


Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ενόψει της επίσημης έναρξης της αποστακτικής περιόδου 2021, οι αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου Κιλκίς οι οποίοι διαθέτουν έως ένα στρέμμα οινοποιήσιμου αμπελιού και επιθυμούν τη χορήγηση βεβαίωσης αμπελοπαραγωγού (για την έκδοση άδειας απόσταξης διήμερων αποσταγματοποιών) βάσει του άρθρου 7 του Ν. 2969/2001 (ΦΕΚ 281Α'/18-12-2001), θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης -Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Δήμου Κιλκίς.

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών


Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος σε Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο και Αμάραντα


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης:

Ενημερωτική επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκαν σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης -βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, η βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, ο γραμματέας προγραμματισμού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλος, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο.

Ενημερωτική επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τη βουλευτή Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και τον υπεύθυνο προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρη Παπαγγελόπουλο επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και είχαν συνεργασία μαζί του για θέματα ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε, σήμερα, μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελο Χαριστέα.

Νέο βιωματικό εργαστήρι ενδυματολογίας στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου Kinesis for Kids
Ένα εντυπωσιακό βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 5 έως 12 ετών με την μοναδική στο είδος Νατάσα Ντόρτογλου. Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία, το εργαστήρι αυτό γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει γίνει με τεράστια επιτυχία στην ΧΑΝΘ και σε πολλά άλλα αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Δημόσιος έπαινος από το Δήμαρχο Κιλκίς για την εθελοντική συνεισφορά του Δημήτρη Δαμιανίδη


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δημήτρης Δαμιανίδης είναι ένας απλός συμπολίτης μας. Συνταξιούχος δάσκαλος από το Μεταξοχώρι, τη δεκαετία του ‘50 έμαθε τα πρώτα γράμματα στα παιδιά της Κάτω Ποταμιάς, του Αναβρυτού, της Γουμένισσας, του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης που ως μεσήλικες ή σε κάπως πιο προχωρημένη ηλικία σήμερα, θυμούνται νοσταλγικά τη μορφή του εκπαιδευτικού τους.

Κορωνοϊός (10/9/2021): 2.132 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 32 θάνατοι και 378 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.132 , εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 611.648 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 185 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.526 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 10/9/2021, 6:05 μ.μ.


Ανακοίνωση σχετικά με ανεύρεση τρίων (3) αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών (μολότωφ) 

Σήμερα (10-09-2021) και ώρα 12:35 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανευρέθησαν σε προαύλιο χώρο Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Τούμπας, εντός κάδου απορριμμάτων, τρεις (3) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί - εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότωφ), οι οποίοι και κατασχέθηκαν.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις εξαπάτησης γυναικών

- Οι δράστες, μέλη συμμορίας, με το πρόσχημα άμεσης παροχής ιατρικής περίθαλψης σε συγγενικό πρόσωπο υποψήφιου θύματός τους, κατάφεραν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό
Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, μέλος του κυκλώματος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για απόπειρα εξαπάτησης με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου ηλικιωμένης γυναίκας σε τροχαίο ατύχημα

(Video) Επίσκεψη κλιμακίου ΝΔ στην εταιρία υψηλής τεχνολογίας Carbon Fiber Technologies στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Επίσκεψη κλιμακίου ΝΔ με επικεφαλής τη βουλευτή Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, στην εταιρία υψηλής τεχνολογίας Carbon Fiber Technologies στη ΒΙΠΕ Κιλκίς. Η εταιρεία Carbon Fiber Technologies (CFT) με την χρήση συνθετικών υλικών σχεδιάζει και κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροχήματα για πολιτικές αλλά και στρατιωτικές εφαρμογές.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Χέρσο, Μεγάλη Στέρνα, Κεντρικό και Γερακαριό


Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) και την ερχόμενη εβδομάδα σε τέσσερις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Χέρσου και Κρουσσών.

Υπόμνημα φορέων για το θέμα των φωτοβολταϊκών σταθμών στο νομό Κιλκίς

Υπόμνημα που διαμορφώθηκε έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο για το θέμα των φωτοβολταϊκών σταθμών. Το υπόμνημα απεστάλη σήμερα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπ. Λιβανό
Κύριε Υπουργέ,
Η σταθερά αυξανόμενη εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών σε κοινόχρηστες και χορτολιβαδικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, εντείνει την ανησυχία και τον προβληματισμό μας καθώς τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες μίας ανελέητης “επίθεσης” οικονομικών συμφερόντων που επιχειρούν να μετατρέψουν τις δημόσιες εκτάσεις του νομού μας σε “εργαλεία” κέρδους , απειλώντας, ταυτόχρονα, την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική προοπτική του τόπου μας.

Ο αγιασμός 2021 του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς
Ο αγιασμός 2021 του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς
Ο αγιασμός του 2ου Πειραματικού ΓεΛ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 10:00 π.μ.. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 9:00π.μ. έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης ή του αποτελέσματος του self-test, το οποίο θα φέρουν μαζί τους.

Παρακολουθείστε ζωντανά στη "Γνώμη" τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Παρακολουθείστε ζωντανά στη "Γνώμη" τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, θα μεταδοθεί.

"Χρήστο και Κώστα Κωνσταντινίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."


Υπογράφει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό τ
ης Μαιευτικής / Γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής/Γυναικολογικής κλινικής του 
Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους κ. Χρήστο και Κώστα Κωνσταντινίδη για την δωρεά ενός σύγχρονου υπερηχογράφου στην κλινική μας. Ο υπερηχογράφος αυτός θα καλύψει σημαντικές ανάγκες της κλινικής μας στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.