Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ανοικτή εκδήλωση συζήτηση της "Σοσιαλιστικής Προοπτικής" στη Θεσσαλονίκη

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα του Δ.Σ. της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας ανοικτή εκδήλωση συζήτηση με τίτλο: «Η διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, η Ευρώπη, οι Ευρωεκλογές και η Τοπική Αυτοδιοίκηση»

"Καλό παράδεισο Μαρία Ντέντα"

Υπογράφει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς
Πριν λίγες ημέρες, η κοινωνία του Κιλκίς αποχαιρέτησε τη γιατρό Μαρία Ντέντα, μια σπουδαία προσωπικότητα που χάραξε τη δική της πορεία τόσο σε επιστημονικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η καταξιωμένη αναισθησιολόγος πέραν της επιστημονικής της κατάρτισης και τις υπηρεσίες που προσέφερε στο χώρο της υγείας, διετέλεσε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για εύλογο χρονικό διάστημα.

Έρχεται το δωρεάν WiFi μέχρι το τέλος του 2014 σε 4.000 σημεία

Δωρεάν WiFi θα απολαμβάνουν μέχρι το τέλος του χρόνου οι πολίτες σε 4.000 κλειστά κι ανοιχτά σημεία σε όλη τη χώρα.
Τα δημόσια σημεία δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFi) θα καλύψουν τους 302 από τους συνολικά 325 δήμους της χώρας. Εκτός έμειναν ο δήμος Αθηναίων και άλλοι 22 δήμοι.

Αγαθοπούλου: "Υπουργείο Υγείας και Κυβέρνηση βλάπτουν σοβαρά την υγεία μας!"

Επίσκεψη πραγματοποίησε, την περασμένη Δευτέρα, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, στο πολυϊατρείο του πρώην ΕΟΠΥΥ, νυν ΠΕΔΥ, στο Κιλκίς. Μετά το πέρας της επίσκεψης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

"Ενεργοποίηση και συμμετοχή"

Υπογράφει ο Παπαδόπουλος Χρήστος
Υποψήφιος Δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου
«Η Παιονία της Προόδου»

Βρισκόμαστε δύο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, η κρίση καλά κρατεί, η ανεργία έχει εξελιχθεί σε μάστιγα της κοινωνίας μας και ακόμη και τα απλά, αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα, όπως για παράδειγμα η συντήρηση ενός αθλητικού χώρου για κάποιους δήμους στη πατρίδα μας είναι στόχος που δεν μπορούν να τον πετύχουν!

“Φωτογραφική” διάταξη υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ σε νομοσχέδιο για τα υδατορέματα

Πηγή: http://antigoldgr.org/
Φωτογραφική διάταξη, που θα δώσει στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ τη δυνατότητα να παρακάμψει την υποχρέωση οριοθέτησης των ρεμάτων Καρατζά και Λοτσάνικου στις Σκουριές που πρόκειται να καταργηθούν για να μετατραπούν σε χώρους απόθεσης μεταλλευτικών αποβλήτων. περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου«Διαδικασία οριοθέτησης και ρυθμίσεις θεμάτων για τα υδατορέματα – ρυθμίσεις πολεοδομικής νομοθεσίας» (που έφερε στο φως το dasarxeio.com).

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με Τζιτζικώστα ο Περικλής Κολότσιος

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Αλληλεγγύη"
Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς της «Αλληλεγγύης» κ. Περικλή Κολότσιο παρουσίασε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Ανδρέα Βεργίδη και Παύλου Θωμαΐδη, εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης και πλήθους κόσμου.

Χόρεψε ο Κιλκισιακός

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των διοργανωτών ο ετήσιος χορός του Κιλκίς, το βράδυ της Δευτέρας 24 Μαρτίου στο κέντρο διασκέδασης «Αρένα». 600 και πλέον φίλοι της ομάδας γέμισαν την «Αρένα» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης για συμμετοχή, με τον Κιλκισιακό να προσθέτει παράλληλα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο ενεργητικό του, κατακτώντας την έβδομη θέση και απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την τέταρτη.

Δεσμεύσεις και εξαγγελίες Συμεωνίδου για τον Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Παιονία εν δράσει"
Δυο σημαντικά έργα για την Ιστορική Πρωτεύουσα του Δήμου Παιονίας, τη Γουμένισσα, εξήγγειλε η υποψήφια δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου, σε ομιλία της στο Κέντρο Νεότητας της Γουμένισσας.

Θέση ΔΗΜΑΡ για την πρόταση του ΟΟΣΑ για επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος

"Το άνοιγμα ψαλίδας τιμών των προϊόντων, δηλαδή η διαφορά της τιμής που πουλάει ο παραγωγός από την τιμή που αγοράζει ο καταναλωτής, είναι ιδιαίτερα υψηλό στην χώρα μας με αποτέλεσμα οι τελικές τιμές των προϊόντων να διαμορφώνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Συνελήφθη 62χρονος για κλοπή στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (25.03.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 62 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, στο Κιλκίς, ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από πρώην κατάστημα που δεν λειτουργεί, περίπου τριάντα (30) ξύλινα σανίδια και δεκαπέντε (15) σιδερένια δοκάρια.

«Με το ζόρι Γιατρός» του Μολιέρου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς παρουσιάζουν την παράσταση «Με το ζόρι Γιατρός» του Μολιέρου, από την Εταιρία Θεάτρου «Μαίωτρον» την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα 21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.