Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Εορτασμός της 105ης Επετείου της Μάχης του Σκρα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σεβασμό στην ιστορική μνήμη των ηρώων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο εορτασμός της 105ης Επετείου της Μάχης του Σκρα.

"Δημοσιονομικός χώρος" υπάρχει μόνο για το κεγάλαιο - Σε αυτή τη στρατηγική συμπλέουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Kαι αφού πλειοδοτούν ασύστολα πάνω στις ανάγκες του λαού και της νεολαίας (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) με μπόλικη προεκλογική παροχολογία και δημαγωγία (γιατί άραγε πολλά από αυτά που λένε δεν τα έκαναν όταν κυβερνούσαν) έρχεται κάθε τόσο ο «γκουρού» της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας (που αμείβεται πλουσιοπάροχα) και τους υπενθυμίζει, μην «τάζετε» πολλά (λέμε τώρα) γιατί προέχει η «δημοσιονομική σταθερότητα» και το «μπούκωμα» με δις ευρώ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και καπιταλιστικών επιχειρήσεων (ταμείο ανάκαμψης) που «ορκίζεστε» πίστη και ταξική προσήλωση.

15 Μαίου, Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Το κύριο χαρακτηριστικό της οικογένειας είναι η αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ των ανθρώπων που την απαρτίζουν, η αμοιβαία συναισθηματική και ψυχολογική και αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ τους.

Θ. Καπέτη: Στη μάχη με ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι και στο Κιλκίς μέχρι και την τελευταία ώρα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Στη μάχη με ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι και στο Κιλκίς μέχρι και την τελευταία ώρα κάλεσε η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο «Πάρκο Κήπου», στο Κιλκίς.

Ανοιχτά τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, για εξυπηρέτηση πολιτών

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Το γραφείο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς θα παραμείνει ανοικτό από σήμερα Δευτέρα 15η Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 21η Μαΐου, για την εξυπηρέτηση πολιτών και την υποβοήθηση των εκλογικών διαδικασιών, κατά τις ώρες 10.00 με 14.00 και 18.00 μέχρι 20.00.

Επισκέψεις Γιώργου Φραγγίδη

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Το Σάββατο 13 Μαίου, οι αγαπημένες συνεργάτιδές μου και εγώ, εκμεταλλευόμενοι την όμορφη ηλιόλουστη ημέρα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πέρασμα απο την αγορά της πόλης μας.

Τιμά το νομό Κιλκίς η οικογένεια Χρήστου Γκαντίδη

Ανακοίνωση 
Συνδέσμου Διατητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Με μεγάλες επιτυχίες συνεχίζει το 2023 ο Σύνδεσμος Διατητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς. Δύο νέοι διαιτητές αξιολογήθηκαν στην Γ' Εθνική κατηγoρία. Τα αδέρφια ΓΚΑΝΤΙΔΗ (Μιχάλης- Θωμάς) είναι τα δύο πρόσωπα του συνδέσμου που θα σφυρίζουν στις εθνικές κατηγορίες. Ταυτόχρονα στις επιτυχίες του συνδέσμου προστέθηκε η ανάληψη της προεδρίας στην ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ από το μέλος του συνδέσμου ΓΚΑΝΤΙΔΗ Χρήστου. Τα μέλη του συνδέσμου του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Από την ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στον Ευρωπό

Κερδίζουμε το στοίχημα. Γεμάτες πλατείες.
Ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, διάλογος,
ανταλλαγή σκέψεων για το μέλλον του τόπου.

Σταθερά μαζί πορευόμαστε για να ξανά γίνει
το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστής στη χώρα.


(Video) Για πρώτη φορά στο Κιλκίς το Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας

 
Για πρώτη φορά στο Κιλκίς το Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Μάιος 2023

Εντός ενός μηνός οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης για 5 Περιφέρειες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις οικείες Περιφέρειες για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, κατόπιν δημοσίευσης της υπ’ αρ. 164/2023 Πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπεγράφησαν σήμερα 15 Μάϊου, οι νέες προγραμματικές συμβάσεις από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά και

(Video) Κεντρική προεκλογική ομιλία Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη στο Κιλκίς

 
Δελτίο τύπου Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη
Σαρωτικό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν από το Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα και εκατοντάδες Κιλκισιώτες από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της στο Συνεδριακό Κέντρο.

Ομιλίες Γιώργου Γεωργαντά την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαϊου



Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών, τόσο σε παλμό, όσο και σε συμμετοχή κόσμου, υπήρξε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο Κιλκίς, την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στις12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη)υβριδικά, με τηλεδιάσκεψη και δια ζώσης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η θεατρική ομάδα «Ψυχῇ θεάτρου τέχνη» του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Για τη θεατρική Ομάδα υπογράφει η  υπεύθυνη καθηγήτρια Ελένη Λιαρετίδου
Η θεατρική ομάδα «Ψυχῇ θεάτρου τέχνη» του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς, η οποία την τελευταία διετία λειτουργεί στο πλαίσιο του Ομίλου Θεατρικής Αγωγής, ολοκλήρωσε τη δράση της για το σχολικό έτος 2022-2023 με την παράσταση του θεατρικού έργου του Ι. Καμπανέλλη «Οδυσσέα γύρισε σπίτι».

(Video) Κιλκίς: Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Γράφει η Άννα Ριζάκη
Μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κιλκίς

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., την τελευταία τετραετία, έβαλε στο στόχαστρο τη νεολαία είτε χρησιμοποιώντας αλόγιστη χρήση βίας σε βάρος της στις πλατείες, είτε επιρρίπτοντάς της την ευθύνη για τη μετάδοση του κορονοϊού είτε στερώντας της εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Επίσκεψη Παύλου Τονικίδη στον καμπάνη και στον Γαλλικό

Συνεχίσαμε τις επισκέψεις μας την Παρασκευή το απόγευμα στον Καμπάνη και στο Γαλλικό, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για διάφορα θέματα με τους κατοίκους. Μαζί συνεχίζουμε με συνέπεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς στις εκδηλώσεις εορτασμού της 105ης επετείου της Μάχης του Σκρα

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 105ης επετείου της Μάχης του Σκρα παρέστη, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σκρα και την επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων Μάχης Σκρα.

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25 -Συμμαχία για τη Ρήξη στην αγορά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΜέΡΑ25 -Συμμαχία για τη Ρήξη
Το Σάββατο 14 Μαΐου, οι υποψήφιοι βουλευτές του "ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη" Μαλιάρα Δέσποινα,Μπίμπασης Χρήστος,εκπροσωπώντας και τους συνοποψήφιούς τους, Αναστάσιο Κουλίνα, Ρέππα Στέφανο και Σοφία Σπυρλιάδου, μαζί με την υποψήφια Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, επισκέφθηκαν την πόλη του Κιλκίς.

"Στις 21 του Μάη μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας"



Βουβές εκλογές με βουβούς πολίτες.

Υπογράφει η Κυριακή Γεωργ.Τομπουλίδου
Υποψήφια βουλευτής ν. Κιλκίς ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Με απούσες τις δυνάμεις που αντιστέκονται αρνούμενες τον εκμαυλισμό τους, φαίνεται ότι καμία των αυτοαποκαλούμενων δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου είναι ικανή να πείσει τον λαό ότι η αποχή από την κάλπη είναι αντισυστημική ψήφος, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους «δημοσκόπους» να μπορούν με ασφάλεια να προβλέψουν τον νικητή των εκλογών που, για ακόμα μία φορά, θα είναι η αποχή. 

Διακρίσεις για το Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Octagon Fighting World Cup Series συμμετείχε το Kinesis που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου στις Σέρρες στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών.
Η διοργάνωση διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές που αγωνίστηκαν σε διάφορα μαχητικά στυλ.

Γιατί τέσσερα χρόνια μετά, το τμήμα Πολυκάστρου – Χαλάστρας της ΠΑΘΕ παραμένει «οδικός Αχέροντας»

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού “Αναγέννηση της Παιονίας”
Στις 6 Μαρτίου του 2020 το δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο ζητούσε να ξεκινήσουν έργα κατασκευής κλειστού αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Πολύκαστρο-Χαλάστρα, συνολικού μήκους 44,2 χιλιομέτρων. 

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς, διοργανώνουν Διασυνοριακή Συνάντηση για την ανάπτυξη στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο του MED-QUAD

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ), εταίρος του έργου MED-QUAD (MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation), σε συνεργασία με το Συντονιστή εταίρο του έργου την Επιμορφωτική Κιλκίς, προσκαλούν στελέχη επιχειρήσεων, Εκπροσώπους της Κεντρικής και της Τοπικής Διοίκησης, ακαδημαϊκό προσωπικό πανεπιστημίων, φοιτητές και πολίτες σε Διασυνοριακή Συνάντηση.

Άνευ προηγουμένου η προσέλευση Εθελοντών Αιμοδοτών στην αιμοδοσία του ΕΕΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και με την αθρόα προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαίου 2023 η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που αποτελεί θεσμό τα τελευταία έντεκα έτη.