Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Τα νέα του ΑΣΕΠ, Παρασκευή 21 Μαϊου 2021


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Η ανασκόπηση της εβδομάδας στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Ακόμα μία εβδομάδα που περνάει και αισίως κοντεύει το τέλος της άνοιξης. Ακόμη μια εβδομάδα που οι συνέπειες της πανδημίας είναι εμφανής, και αυτό οδηγεί στο να μην επιτρέπεται η φυσική παρουσία στις δομές ΚΔΑΠ. Παρ’ όλα αυτά, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids είναι κοντά σε όλα τα παιδιά, με σύμμαχο την τεχνολογία, όπως κάνουν όλους αυτούς τους μήνες, προσφέροντας χαμόγελα και δημιουργικές ώρες.

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για το σχέδιο νόμου που πρόκειται να εισαγάγει η κυβέρνηση στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα με το οποίο καταργούνται βασικές εργατικές κατακτήσεις, όπως το 8ωρο εργασίας, η αποζημίωση απόλυσης, οι συλλογικές συμβάσεις, ενώ συγχρόνως ποινικοποιεί την συνδικαλιστική και απεργιακή δράση, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, την Παρασκευή 21/5, μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στη Βιομηχανική ζώνη Σταυροχωρίου στους εργαζόμενους κατά την αποχώρηση τους.


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τους Υπουργούς Εθνικής ΄Άμυνας και Οικονομικών για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα


Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης προς τους Υπουργούς Εθνικής ΄Άμυνας και Οικονομικών για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα
Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στις 11/5/2021, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, επί θεμάτων της εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας», οι παρόντες βουλευτές ενημερώθηκαν, μεταξύ των άλλων, από τις διοικήσεις της κρατικής Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας (ΕΑΒΙ) για θέματα αρμοδιότητάς τους. Από την ενημέρωση της διοίκησης των ΕΑΣ προέκυψαν ορισμένα θέματα προς διευκρίνιση. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της εταιρείας, μεταξύ των άλλων, ενημέρωσε ότι:

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας


Υπογράφει ο Χαράλαμπος Σιμιτσής
Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στις 20 Μαΐου, παγκόσμια ημέρα της μέλισσας, τα μικρά «κλωσσόπουλα» του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν στον αύλειο χώρο του σχολείου, τη μελισσοκόμο Ελευθερία Μουρουσιάδου.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε άλλους έξι οικισμούς την επόμενη εβδομάδα


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Κυριακή 23 Μαϊου: Αναγέννηση Πλαγιάς vs Νίκη Αγκαθιάς στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς



Ο δήμαρχος Παιονίας συγχαίρει τους αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει τους αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Παιονίας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης καλλιέργειας άνω των 1400 δενδρυλλίων κάνναβης εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Κορωνοϊός (21/5/2021): 2.020 νέα κρούσματα (8 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 56 θάνατοι και 617 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.020, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 387.426 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 28 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.225 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 21/5/20201 4:52 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν δύο άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (20 Μαΐου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια κάνναβης.

(Video) Ο Θόδωρος Πασσαλίδης μιλά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

 
Ο Θόδωρος Πασσαλίδης μιλά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, την Τετάρτη 19 Μαϊου 2021

Σέρρες: Σκοτώθηκε 24χρονος σε τροχαίο


Σήμερα (21 Μαΐου 2021) το πρωί, στο 20 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κορμούς δέντρων και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.



Το 9ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Ανακοίνωση 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Οι νηπιαγωγοί, τα παιδιά και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς ευχαριστούν τον κύριο Χρήστο Τσιλιγκερίδη, γνωστό ζωγράφο της πόλης μας, καθώς και την κόρη του, κυρία Θένα Τσιλιγκερίδου.
Η αγάπη τους για την ζωγραφική αλλά και για τα παιδιά, τους ενέπνευσαν ώστε να ομορφύνουν με τα χρώματα και τα πινέλα τους την αυλή του σχολείου μας. Η αφιλοκερδής προσπάθειά τους δεν μπορεί παρά να επαινεθεί από όλους μας.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Το έργο MED-QUAD στηρίζει την καινοτομία και την αειφόρο τοπική ανάπτυξη


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Θεμέλιος λίθος του προγράμματος για το έργο MED-QUAD, είναι η προσέγγιση του «τετραπλού έλικα» (Quadruple Helix-QH). Με βάση αυτήν, οι εταίροι του έργου θα υλοποιήσουν δράσεις για να στηρίξουν την καινοτομία και την αειφόρο τοπική ανάπτυξη.

"Με κατέστρεψες..."


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Με κατέστρεψες μ***** του είπε και έφυγε τρέχοντας. Ο Γιώργος σάστισε, δεν περίμενε να ακούσει αυτό μετά από την δύσκολη μέρα που πέρασε. Το πρωί διαπληκτίστηκε με το αφεντικό της εταιρείας που εργαζόταν. Η μέρα του όμως είχε γίνει ακόμη χειρότερη όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος του πατέρας είχε πλέον πολύ λίγη ζωή μπροστά του.