Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Δείτε Video από την επίσκεψη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Κιλκίς


Η επίσκεψη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν 31 ετών ημεδαπό για καλλιέργεια 69 χασισόδεντρων

Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2019) το πρωί σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 69 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών, που καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Διαλλινά Αμαλία και Βαφειάδης Θεόδωρος με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Διαλλινά Αμαλία και Βαφειάδης Θεόδωρος με αγάπη για τον τόπο τους, ποιότητα ιδεών και δημιουργικότητα, τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς πρωταγωνιστή τόσο στην τοπική ανάπτυξη, όσο και στη διαχείριση της καθηµερινότητας και της αναβάθµισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Δυναμική παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας και της Eurimac στην ημερίδα: «Μοναστηριακή Διατροφή, Κουζίνα και Γαστρονομία»

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Δυναμική ήταν η παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας και της βιομηχανίας ζυμαρικών Eurimac που εδρεύει στο Σταυροχώρι στην ημερίδα: «Μοναστηριακή Διατροφή, Κουζίνα και Γαστρονομία»! Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με διαδραστικό χαρακτήρα που διοργανώθηκε στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Διαιτολογίας και Διατροφής) και με την αρωγή της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΕΔΕ). 

Συγχαρητήριο στους μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει:
α) τους μαθητές και τις μαθήτριες της ραδιοφωνική ομάδας του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, καθώς και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του 6ου Φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου και τη διάκρισή τους με την κατάκτηση της 1ης θέσης με το διήγημα “Η λάθος συχνότητα”.

6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου: 1ο βραβείο στο 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Δελτίου τύπου 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς
Αντιπροσωπεία 15 μαθητών του Α3 τμήματος που αποτελούν τη ραδιοφωνική ομάδα του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και 2 εκπαιδευτικών συμμετείχε στις δράσεις του 6ου Φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου, που διεξήχθη στο Βόλο, 11-13 Απριλίου 2019.

ΑΔΕΔΥ: Απεργούμε, Απέχουμε, Ακυρώνουμε


Ανθοέκθεση Ευκαρπίας Κιλκίς


Στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα διεξήχθη στις 2-3-4 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του Αλέξανδρου Κιλκίς με τον Πανσερραϊκό στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.