Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

(Video) Συγκέντρωση – πικετοφορία του ΚΚΕ Κιλκίς, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς

Συγκέντρωση – πικετοφορία του ΚΚΕ Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς.

Στο Ευρωκοινοβούλιο η συναυλία της Δήλου για τον πλανήτη με πρωτοβουλία της προέδρου του World Human Forum Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη

Ηχηρό μήνυμα επείγουσας δράσης γα την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, εστάλη από το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, όπου προβλήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Yehudi Menuhin, η συναυλία που δόθηκε το Μάιο στη Δήλο για την προστασία του πλανήτη με τίτλο "Alpha Mission Delos & Οι [αβέβαιες] Τέσσερις Εποχές". 

Τα νέα του ΑΣΕΠ (17/11/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 2Ε/2022: Έκδοση προκήρυξης
2. 7Κ/2020: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από Επιλαχόντες
3. 17ΓΔ/2022: Επιλεγείσα θέσης ευθύνης επιπ. Γ.Δ. της Γεν. Γραμ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικ.
4. 20ΓΔ/2022: Αναμορφωμένοι πίνακες μετά από ενστάσεις επιπέδου ΓΔ του Ταμ. Παρακαταθηκών και Δανείων
5. 20ΓΔ/2022: Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων επιπέδου ΓΔ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
6. 6Ε/2021: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κωδ. θέσεων 10004, 10007)
7. 4Ε/2020: Πλήρωση δύο θέσεων ΕΕΠ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από επιλαχόντες
8. 6Ε/2021: Έκδοση προσωρινών πινάκων (Κωδ. θέσης 10008)
9. Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού από το Άλμα Ζωής στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού


Η ταινία «Πίσω από τις θημωνιές» και η λίμνη της Δοϊράνης στους νικητές του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ταινία «Πίσω από τις θημωνιές» της δημιουργού Ασημίνας Προέδρου και ο νομός Κιλκίς έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, καθώς σε έναν από τους βασικούς ρόλους βλέπουμε και τη… λίμνη της Δοϊράνης.

Έναρξη λειτουργίας κινητής βιβλιοθήκης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Μετά από 14 χρόνια παύσης, η Κινητή Βιβλιοθήκη ξανά βγαίνει στους δρόμους και επισκέπτεται σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού.

Νικηφόρα η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων των αγοριών έμελλε να είναι και η παρθενικά νικηφόρα για τον ΑΤΛΑ Κιλκίς. Τα αγόρια του συλλόγου, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στα σετ, βρήκαν τις δυνάμεις για να επανέλθουν δυναμικά, να δείξουν τις αρετές τους και να βγουν μπροστά, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει την προετοιμασία και τον αγώνα που έκαναν τόσο καιρό. 

Εδώ Πολυτεχνείο

Ένα ποίημα του Ισίδωρου Καρδερίνη
Μες στης πατρίδας τη μαύρη καταχνιά
Στου Νοέμβρη εκείνου την παγωνιά
Ξεσηκώθηκαν τα γενναιόψυχα παιδιά
Μαχόμενα για να ’ρθει η Λευτεριά.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 16ης Οκτωβρίου 2022 από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και με αφορμή την επανεκλογή μου ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και ως εκπροσώπου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στη διαδικασία των εκλογών και σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζοντας έτσι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της 16ης Οκτωβρίου 2022 του Ιατρικού Συλλόγου νομού Κιλκίς από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 239538/08-11-2022 απόφαση, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 15 Νοεμβρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», στο Πολύκαστρο την 25η Νοεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: Εισήγηση-γνωμοδότηση για ίδρυση λαϊκών αγορών στα διοικητικά όρια του Δήμου Παιονίας.

Μήνυμα Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Μήνυμα Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Συμπληρώνονται φέτος 49 έτη από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του 1973. 49 έτη από εκείνο το ξημέρωμα της 17ης Νοεμβρίου του 1973 που, υπό τους ήχους του συνθήματος «ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», τανκς μπαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και κατευθύνονται προς το Πολυτεχνείο.

Συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στη Philoxenia



Ανδρέας Βεργίδης: Ενισχύουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε Κιλκίς, προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή

«Προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, υλοποιώντας έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, υπογράφοντας τη σύμβαση «Άμεσες επεμβάσεις θωράκισης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας» μαζί με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΜΟΓΙΑΝΝΗ - Δ.ΦΩΤΑΡΟΥΔΗΣ ΟΕ», η οποία αφορά σε επείγουσες εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας εντός του οικισμού του Αγ. Πέτρου (Δήμος Παιονίας/Π.Ε. Κιλκίς).

Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας-Μείωση ενεργειακού κόστους

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σε δύο προτάσεις με τις οποίες επιδιώκεται να δοθεί βιώσιμη λύση στο μείζον πρόβλημα του κορεσμού των ηλεκτρικών δικτύων και ταυτόχρονα να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους επενδυτές, να επενδύσουν σε νέους φωτοβολταϊκούς σταθμούς ενισχύοντας τη συνολική ενεργειακή θωράκιση, κατέληξε η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 15/11/2022 , παρουσία του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, Χρήστου Καραθόδωρου, μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου του Φορέα και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 17/11/2022, 2:38 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, χθες (16 Νοεμβρίου 2022) το πρωί στην Κατερίνη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει αφαιρέσει από χώρο εγκαταστάσεων, καλώδια, αξίας 2.400 ευρώ. Τα κλεμμένα καλώδια αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εκδήλωση με θέμα «Φως στη ζωή μας ο βίος του ‘Αγίου Νεκταρίου»

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Όμορφες συγκινητικές, κατανυκτικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο Άνω Αποστόλων με θέμα :« Φως στη ζωή μας ο βίος του ‘Αγίου Νεκταρίου». 

Ε. Αγαθοπούλου: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου θα θυμίζει για πάντα ότι κάθε αυταρχικό καθεστώς πέφτει μπροστά στους αγώνες των πολιτών για δημοκρατία και δικαιοσύνη

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Πέρασαν σαράντα εννέα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ακόμα και σήμερα τα μηνύματα που αντλούνται από την ιστορική επέτειο συγκρατούν μοναδικά τη δυναμική τους.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Η κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητά μας αναγκαιότητα ή επιλογή;»

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών –Τοπική Διοίκηση Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητά μας αναγκαιότητα ή επιλογή;» τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, στις 9.30π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 υπήρξε η κορυφαία πράξη αντίστασης κατά της δικτατορίας που προανήγγειλε ουσιαστικά την απαλλαγή από τη Χούντα των συνταγματαρχών και το τέλος μιας από τις πιο μελανές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.