Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

(Video) Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με τίτλο "Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιο πάθος"

Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με τίτλο "Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιο πάθος"

Επίσκεψη μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού Λευκωσίας

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του διακρατικού οικολογικού προγράμματος «Χρυσοπράσινο φύλλο» δεκατέσσερις μαθητές του σχολείου μας (δεκατρείς στην πραγματικότητα, καθώς ο ένας από τους μαθητές μας, ο Δημήτρης, δυστυχώς τελευταία στιγμή αρρώστησε) μαζί με τις καθηγήτριες Άννα Ζηρίδου και Μοσχοπούλου Κατερίνα επισκέφτηκε το νησί της Κύπρου στις 15 με 19 Μαρτίου 2023.

Ζεστό χρήμα για τους καστανοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η πληρωμή των αποζημιώσεων καλλιεργειών στους παραγωγούς μήλων και καστάνων

Κατόπιν της σχετικής έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπογράφηκε η υπ' αρ. 516/100039/31-03-2023 κοινή υπουργική απόφαση από τους ΥΠΑΑΤ, κ. Γ. Γεωργαντά, Αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ, κ. Θ. Σκυλακάκη και Υφυπουργό ΥΠΑΝΕΠ, κ. Ι. Τσακίρη, με την οποία δρομολογείται η εκταμίευση για την ενίσχυση των καλλιεργειών που αφορούν μήλα και κάστανα, σύμφωνα με το «Προσωρινό πλαίσιο κρίσης για τη λήψη μέτρων κρατικής ενίσχυσης με σκοπό τη στήριξη της οικονομίας μετά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας».

Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Δελτίο τύπου της ομάδας καπα#γιώτα Κιλκίς
Προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για την ιδιωτικοποίηση του νερού, το Σάββατο 8 Απριλίου στις 19:00 στην αίθουσα το Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με εργαζόμενους σε ΔΕΥΑ Παιονίας, ΔΕΥΑ Κιλκίς και ΔΕΥΑ Θεσσαλονίκης

Η Κυβέρνηση διατείνεται ότι με το νέο νομοσχέδιο για το νερό θέλει να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες και όχι να ανοίξει την πόρτα στους ιδιώτες. 

Πέφτουν τα αιωνόβια δέντρα στο δάσος Πεδινού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε το δάσος Πεδινού Κιλκίς, ανήμπορο πλέον γερασμένο και κουρασμένο με την ευρύτερη έννοια γέρνει και πέφτει πάνω σε ένα κόσμο που έκοψε τα δέντρα του, έσπασε τα στολίδια του, έσπασε τα κλαδιά του, άναψε φωτιές για να φάει τα κοψίδια του, πήρε το νερό από τις ρίζες του, πέταξε πάνω στα αγριολούλουδα τις βρωμιές του, έσπασε τις βρύσες του.