Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το φορολογικό

"Καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε στην βουλή ένα σημαντικό Νομοσχέδιο όπως είναι το φορολογικό.
Οι αλλαγές που περιλαμβάνονται, σε καμία περίπτωση δεν ανατρέπουν το καθεστώς που επικρατούσε και συνεχίζει να επικρατεί και σ’ αυτό το φορολογικό.

Ο «ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ» κόβει την πίτα του


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς «Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ» προσκαλεί τα μέλη του στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12:00 π.μ.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν λαθρέμπορο τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (11.01.2013) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 61 ετών για λαθρεμπόριο τσιγάρων. 

4 ημεδαπές ήταν οι κλέφτρες στην Κατερίνη

Στις 11.01.2013 το πρωί συνελήφθησαν στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, τέσσερις ημεδαπές 27 έως 40 ετών, διότι αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, έγιναν αντιληπτές από αυτόν, τράπηκαν σε φυγή και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενες από τις πρωινές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της 10.01.2013 διέπραξαν τρεις επιπλέον κλοπές σε οικίες στην περιοχή της Κατερίνης από τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.970) Ευρώ και χρυσαφικά αξίας (500) Ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Παρανομούν και καταστρέφουν τη Χαλκιδική


Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συζήτηση επί του φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, με την ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων 1 (κλίμακες φορολογίας, αντικειμενικές δαπάνες, εκπτώσεις δαπανών κ.λπ.), 3 (εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις και εκπτώσεις δαπανών επιχειρήσεων), 6 (παρακράτηση φόρου) και 10 (αύξηση του τέλους επιτηδεύματος, τροποποίηση διατάξεων) την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλή» ή «κακή» Τράπεζα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Το σχέδιο για το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο πρόκειται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται ότι η υπόθεση εξαγοράς του από τράπεζα δεν προχωράει.

Ασυμβίβαστο τέλος για τους δημάρχους

Στην κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των δημάρχων προχωρά η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατέθεσε χθες στη Βουλή για την κύρωση των σχετικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.