Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Διακόπτεται η υδροδότηση του μισού Κιλκίς ως τις 10 το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς
Εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης νερού στην πόλη του Κιλκίς (ανέβηκε στα 380 κυβικά την ώρα) εξαιτίας των διαρροών θα διακοπεί από τις 9 μ.μ. του Σαββάτου 14/1 έως τις 10 το πρωί της Κυριακής 15/1 από την οδό της 21ης Ιουνίου και κάτω ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί η η υδροδότηση της άνω πόλης (Τριανταφυλλίδου, Μητροπόλεως, Παπαγιαννάκου και πάνω, περιοχή Λόφου Αγ. Γεωργίου Κιλκίς). 

1 τρις κοστίζει το κάπνισμα ετησίως

Το ό,τι το κάπνισμα προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ότι μπορεί να προκαλέσει το θάνατο και ότι επιβαρύνει τη τσέπη είναι ευρέως γνωστά. Αλλά ποιο είναι το κόστος που πραγματικά προκύπτει; Αυτό μόνο λίγοι μπορούν να φανταστούν.

Κιλκίς : Ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2017 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017.

Κιλκίς: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για την αποκατάσταση της υδροδότησης του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς
Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) ανακοινώνει ότι εξαιτίας των δεκάδων διαρροών σε παροχές καταναλωτών ύδρευσης της πόλης του Κιλκίς, που προκλήθηκαν με το ξεπάγωμα των σωληνώσεων από το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα, τριπλασιάστηκε η κατανάλωση νερού από τη συνήθη (360 κυβικά ωριαίως από 120 κυβικά).

Κιλκισιακός: Ο πρώτος γύρος με αριθμούς

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μιας και για ακόμη μια εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική, πάμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση για τη μέχρι στιγμής πορεία του Κιλκισιακού στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας έπειτα από το τέλος των 13 αγωνιστικών του πρώτου γύρου βρίσκεται στη κορυφή της κατάταξης με 37 βαθμούς. 

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Καλή χρονιά με "Ανάσες ευαισθησίας" στο Κιλκίς

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας
νομού Κιλκίς
Πόσο δίκιο είχε ο Νίκος Εγγονόπουλος όταν έγραφε τους ακόλουθους στίχους: «Να ελπίζεις, να ελπίζεις πάντα! Πως, ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ρημάζει η τρομερή “ευκολία”, θα συναντήσεις απαλές ψυχές με τρόπους». 

Κιλκίς: Έπιασαν 33χρονο με παραισθησιογόνα ουσία εμποτισμένη σε χαρτί, μικροποσότητα χασισιού και 80 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη σήμερα (14-01-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει, παραισθησιογόνα ουσία εμποτισμένη σε χαρτί, μικροποσότητα κάνναβης και 80 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 30χρονο για 17 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθη χθες (13-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων.

Ρέντα Κιλκισιωτών αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν 2 άτομα για καλλιέργεια χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 51χρονο για καλλιέργεια χασισού στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 51χρονου, για καλλιέργεια κάνναβης.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017,09.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

«Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα» η εκδήλωση της ΝΔ για τα αγροτικά ζητήματα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
«Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα». Αυτή η λαϊκή παροιμία εκφράζει απόλυτα την «Συμφωνία Αλήθειας για τους Αγρότες» της ΝΔ, η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο Κιλκίς ως λύση για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα των αγροτών.

Τι κάνουν στον πολιτισμένο κόσμο για να αντιμετωπίσουν το κρύο και την παγωνιά

Του Πάνου Μαύρου
Καθώς περιμένουμε να καλοκαιριάσει για να λιώσουν τα χιόνια και οι πάγοι στα πεζοδρόμια, αφού οι αρμόδιοι δεν μπορούν και οι πολίτες αδιαφορούν, ας δούμε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, όπου βιώνουν συχνά τέτοιες κακοκαιρίες και ακόμη χειρότερες. 

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης -τριμηνιαίας διάρκειας (60 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές
με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ»

"Εγκαταλείπω την μάχη κατά των Καρτέλ"

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς
Μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Στην ζωή μου ποτέ δεν ήμουν ρίψασπις. Έχω αγωνιστεί για πολλά πράγματα ακόμα και όταν όλα ήταν απέναντί μου. Αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για αυτά όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο. Όταν όμως διαπιστώσω ότι έχω άδικο (αντικειμενικά ή υποκειμενικά) τότε σταματάω.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φαναρίου Κιλκίς κόβει την πίτα του

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φαναρίου Κιλκίς σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη" κόβει την πίτα του

Πρόσκληση Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"
Σας καλούμε στην κοπή βασιλόπιττας του Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη" την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 ώρα 18.30 στην Λ.Α.Φ Πολυκάστρου. Τιμή πρόσκλησης 8 Ευρώ. Περιλαμβάνει: κρύο πιάτο, κρασί, μουσική.

Η «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς προκηρύσσει τον Εικοστό Δεύτερο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Δεύτερο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού».
Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργυρούπολης Κιλκίς κόβει την πίτα του

Δελτίο τύπου  Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης Κιλκίς
Προσκαλούμε τα μέλη & φίλους του Συλλόγου μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/01/2017 και Ώρα 11.30 π.μ στα γραφεία του συλλόγου.
Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου κόβει την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας του την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.