Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Κιλκίς: Συναυλία βυζαντινής μουσικής από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών ‘’Πέτρος ο Γλυκύς’’


Με συναυλία βυζαντινής μουσικής ολοκληρώνεται την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς στη μνήμη των πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαιδεκα Μαρτύρων.

(Video) Οι λογιστές του νομού Κιλκίς εκπαιδεύονται στη νέα πλατφόρμα MyDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ

 
Οι λογιστές του νομού Κιλκίς εκπαιδεύονται στη νέα πλατφόρμα MyDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Δρόμοι παράλληλοι


Του Κώστα Μπούζα
Είναι κάτι στιγμές που λες κι ο νους κοντοστέκεται, θαρρείς και θέλει ν’ αποτινάξει από πάνω του το βάρος απ’ τις τόσες σκοτούρες που τον πνίγουν. Μακραίνει τότε το βλέμμα και η σκέψη βαθαίνει, αναζητώντας, αναγνωρίζοντας, κατανοώντας.

Οι Μ. Κυριζίδης, Σπ. Καρανικόλας και Π. Βλάχος τα λένε "to the point" με τον Μπάμπη Καραγεωργίου στο OK Radio

Basketball stories, vol4–Μπάμπης Ημερίδης


Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης
Κατάγεται από το Μικρόδασος Κιλκίς. Το όνομα του είναι πασίγνωστο στους μπασκετικούς κύκλους, όχι μόνο του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ο Μπάμπης Ημερίδης και ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από αυτά που θα πει και θα μοιραστεί μαζί μας στην παρούσα συνέντευξη.

Εξαιρετικές διακρίσεις στο Διεθνή Διαγωνισμό Οινογνωσίας «Terra Vino Contest 2021» για τα Οινοποιεία Βαλτάρα (Γουμένισσα) και «Σακαλάκη» (Πλάγια)


Κείμενο: Πάνος Γεωργιάδης
Όχι μία αλλά αρκετές εξαιρετικές διακρίσεις απέσπασαν δύο Κιλκισιώτικα Οινοποιεία από την Παιονία. Το Οινοποιείο «Σακαλάκη» από το χωριό Πλάγια αλλά και «Βαλτάρα» από τη Γουμένισσα.

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης


Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Οι Ρομποτίστες του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στον Διαγωνισμό Ρομποτικής


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος

Οι Ρομποτίστες του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος, έχουν βάλει πλώρη και ξεκινούν και φέτος το Ρομποτικό τους ταξίδι για τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Ένα σύνολο επισκέψεων και δράσεων έχει προγραμματιστεί, ώστε τα παιδιά μας αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια και εμπειρίες, που θα τους επιτρέψουν να οικοδομήσουν νέα γνώση και εφεύρουν νέες ιδέες. 

Κιλκίς: Ενθάρρυνση και βοήθεια, ανάχωμα στη βία κατά των γυναικών

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η ενδοοικογενειακή βία στη χώρα μας διατηρεί θλιβερά πρωτεία στο φάσμα της βίας κατά των γυναικών με το 84% των περιπτώσεων να αφορούν τις εκρήξεις της και την κακοποιητική συμπεριφορά μέσα στην οικογενειακή εστία.

Πανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021



Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών ΠΑΠΑΘΕΟΦΙΛΟΥ – ΑΜΠΕΛΩΝ – Κ. ΜΑΚΟΥΛΗ – 21ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ & ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ότι την Τετάρτη 1/12/2021 και Πέμπτη 2/12/2021 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης & ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού Επτανήσου.

(Video) Επικίνδυνη πτώση δέντρου στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς

Επικίνδυνη πτώση δέντρου στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (30/11/2021): 7.486 νέα κρούσματα (72 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 88 θάνατοι και 664 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.486, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 938.903 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 105 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.712 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 30/11/2021, 2:28 μ.μ


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση παραγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων καπνικών προϊόντων

- Ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της 5 άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία
- Σε Ι.Χ.Φορτηγό είχαν εντοπισθεί περισσότερα από 124.000 πακέτα τσιγάρα, οι διαφυγόντες δασμοί των οποίων υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ

Η αξιοποίηση του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού και η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης παραγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Επείγουσα ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

To 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου 
2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς 

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους στον κ. Αθανάσιο Κουκάκη, για τη δωρεά ενός προβολικού μηχανήματος (projector) για το Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου, η οποία θα συμβάλει ουσιαστικά στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας.

(Video) Φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης Αφών Κωνσταντινίδη στον Άσπρο Παιονίας

Φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης Αφών Κωνσταντινίδη στον Άσπρο Παιονίας, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Νέα νίκη με ρεκόρ παραγωγικότητας για την ΚουΠα Κιλκίς


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας. Επικράτησε με ευκολία της αντιπάλου της, μιας ομάδας που τη δυσκόλευε στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις της, την ΑΓΕ Πιερίας. Οι 112 πόντοι αποτελούν ρεκόρ επίθεσης για την ΚουΠα Κιλκίς, που παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.