Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Επιστολή της “Λαϊκής Συσπείρωσης” προς τους Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων Κιλκίς και Παιονίας


Επιστολή της “Λαϊκής Συσπείρωσης” προς τους Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων Κιλκίς και Παιονίας για άμεση συνεδρίαση με θέμα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στην εκπαίδευση των παιδιών μας

Ερώτηση για την επέκταση του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΟΠΙΦ)


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Με πρωτοβουλία της Βουλεύτριας Ε. Αγαθοπούλου και την υπογραφή 41 βουλευτών/τριών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, κατατέθηκε ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με την ανάγκη επέκτασης Δικτύου Δομών (συμβουλευτικών κέντρων και ξενώνων φιλοξενίας) για την αντιμετώπιση και πρόληψη της βίας κατά των γυναικών. 

Παρέμβαση του ΚΚΕ για το θέμα των ελλείψεων σε σχολικές καθαρίστριες

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τις σοβαρές ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν με το ζήτημα της σχολικής καθαριότητας έκανε το ΚΚΕ, μέσω του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Δελή.

Ο Γ. Φραγγίδης στο Thessaloniki Helexpo Forum


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στο πάνελ των ομιλητών της συζήτησης με θέμα «Εκθέσεις VS Πανδημία, Φυσική και Ψηφιακή Αλληλεπίδραση» συμμετείχε σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος τομέα τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, που διεξάγεται 11-20 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Προπονητικό Camp του ΠΑΟΚ στο Alexandros Sports Center


Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το Alexandros Sports Center αποτελεί το επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το πρώτο προπονητικό Camp των "ασπρόμαυρων" για τη νέα χρονιά.

Χατζησάββας: "Φωνάζεις-Διαμαρτύρεσαι-Βρίζεις αλλά στηρίζεις και ψηφίζεις"


Υπογράφει ο Χ. Χατζησάββας
Από την συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και μετά, έγινε ξεκάθαρο ότι ιδεολογικές διαφορές των κομμάτων εξουσίας δεν υπάρχουν. Ξεκάθαρο επίσης είναι πως η ΝΔ ακολουθεί κοινή πολιτική ακόμα και με τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ κάτι το οποίο φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις, όπως την από κοινού στήριξη των μνημονίων, την ανέγερση τεμένους, απόδοση Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, σύμφωνο συμβίωσης, υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η επιβολή του Ισλαμικού εποικισμού αλλά και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2020


Σύμφωνα με το άρθρο 14 της απόφασης 2454/235853/1.10.2019 ΦΕΚ 3645/Β/1.10.2019 και την απόφαση 2453/235850/3.10.2019 ΦΕΚ 3673/Β/3.10.2019 η Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς ενημερώνει ότι για την αμπελουργική περίοδο 2020-2021 όλοι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρύγου να υποβάλουν ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ σύμφωνα με τους ΚΑΝ(ΕΕ) 2018/273 και 2018/274.

Συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Αλέξανδρο Κωστόπουλο


Η συνέντευξη δόθηκε στους κ.κ. Νικολοπούλου Αναστασία και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Λίγα λόγια για τον άνθρωπο της επικοινωνίας, τον δραστήριο πολίτη, τον συγγραφέα, κο. Αλέξανδρο Κωστόπουλο
Ο κος. Κωστόπουλος είναι Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Ιδρυτής και CEO της FORESIGHT, Γενικός Γραμματέας του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Director American Citizens Abroad.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Πέμπτη 17/9/2020, 1:56 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (16 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 44,5 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.

Κατάσταση παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών για τη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 19.9.2020


Με ποσοστό 50% των εκθετών, ανά κατηγορία πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες) όπως ορίζει νεότερη κοινή υπουργική απόφαση, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο τύπου 
Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Κατόπιν ολοκλήρωσης του απαιτούμενου διαστήματος αυτοπεριορισμού λόγω της διάγνωσης θετικού SARS-COV-2, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Ι. Ανδρίτσος, με αρνητικά πλέον αποτελέσματα, επιστρέφει χαίρων άκρας υγείας στα καθήκοντά του με φυσική παρουσία στο Νοσοκομείο, εκφράζοντας τις βαθύτατες ευχαριστίες του στο Διοικητή της 4ηςΥ.Πε. κ. Δημήτριο Τσαλικάκη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ηλία Ζάχαρη, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Ανέστη Καρανικόλα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη γραμματεία της Διοίκησης και όλο το διοικητικό προσωπικό, καθώς με την πολύτιμη συμβολή εκάστου κατέστη εφικτή η αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων του νοσοκομείου και ευχερής η διαρκής επικοινωνία και εξ αποστάσεως άσκηση καθηκόντων και διεκπεραίωση υποθέσεων, ξεπερνώντας επιτυχώς άλλη μία δοκιμασία.

«Στο σπίτι δεν θα αγκαλιάζουμε ούτε θα φιλάμε τα παιδιά. Θα φοράμε την μάσκα μας αν μας πλησιάζουν»


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Εδώ και καιρό ως κοινωνία ζούμε κάτι πρωτοφανές, παγκοσμίως έχουμε πληγεί από τον θανατηφόρο ιό COVID -19. Η Ελλάδα περήφανα μπορώ να πω σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες εφάρμοσε δραστικά μέτρα για την αποφυγή των αμέτρητων θανάτων και τα κατάφερε.

Πρεμιέρα για το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ του "Αλέξανδρου" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Το νέο τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει όλα τα εφόδια στα παιδιά ώστε να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές διαδικασίες.
Η φιλοσοφία μας είναι, πρώτα να χτίσουμε καλούς ανθρώπους και στη συνέχεια καλούς αθλητές.