Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Επανατοποθετούνται δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν σε κινητικότητα

Τις Υπουργικές Αποφάσεις επανατοποθέτησης δημοτικών αστυνομικών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας, υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 30 Μαΐου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια Περικλή, Χρήστο, Αθανάσιε, Γεώργιε, Κωνσταντίνε, Πρόδρομε, Νικόλαε, Ιωάννη και Νικόλαε

"Το διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς συγχαίρει τα μέλη του που συμμετείχαν στον ωραίο αγώνα για την εκλογή τους σε τοπικούς άρχοντες χωρίς υπερβολές και ακρότητες αλλά με ήθος και ευπρέπεια.

«Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!»

Είσαι από 4 έως 14 ετών; Θα παραμείνεις ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πόλη και ψάχνεις τρόπους να περάσεις δημιουργικά και χαρούμενα τις καλοκαιρινές σου διακοπές;  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς είναι η λύση που αναζητάς!

Υποχρεωτική αργία η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος για τα εμπορικά & επαγγελματικά καταστήματα


Από την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε.Κιλκίς ανακοινώνεται ότι -σύμφωνα με την 1249/29-5-2012 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς- η Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος ορίζεται ως υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά & επαγγελματικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων εντός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη

Γιώργος Αναστασιάδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ
"Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη σας στον συνδυασμό ''Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ'' καθώς επίσης και για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου τιμώντας με με την ψήφο σας.

Συνέλαβαν 4 κλεφτρονάκια ποδηλάτων στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων στην πόλη του Κιλκίς, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εκδρομή για το 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα στο Περτούλι

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΡΦΙΑ" διοργανώνουν διήμερη εκδρομή για το 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα στο Περτούλι στις 28 και 29 Ιουνίου 2014.

Εκπαιδεύτηκαν εθελοντές πυροσβέστες στη Γουμένισσα

Στα πλαίσια των προσπαθειών βελτίωσης της κατάρτισης των Εθελοντικών Οργανώσεων (Ε.Ο.) που είναι ενταγμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος και με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή τους στον τομέα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών (και όχι μόνο),

Τρίτη άποψη, Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@
Περάσανε και οι πολυαναμενόμενες εκλογές για την εκλογή των δημοτικών, περιφερειακών και ευρωκοινοβουλευτικών αρχόντων.
@@ Θα δείξει ο καιρός αν οι επιλογές σας ήταν σωστές.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Σχέδια αποστασίας- «Διεύρυνση» του κυβερνητικού σχήματος με βουλευτές προερχόμενους από άλλα κόμματα ψάχνουν Σαμαράς- Βενιζέλος για να συγκαλύψουν την κοινωνική- εκλογική κατάρρευσή τους·Ο Αλ. Τσίπρας στην Π. Γ. για τις εκλογές:-Θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν επαναπαυόμαστε·1 δις το μήνα αυξάνονται τα χρέη προς την εφορία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θύελλα για το ΕΚΑΣ-Αρνητικός αιφνιδιασμός για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους που χάνουν τα αναδρομικά (Δεν θα το εισπράξουν ούτε οι ανάπηροι (πάνω από 80%)…·Θαλασσοταραχή για τον Καμμένο –Ανεξάρτητος ο Καπερνάρος, βολές από τον Χαϊκάλη·6.000 ανήλικα Ελληνόπουλα (το 2012) βγήκαν για δουλειά