Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

130 εκατ. ευρώ για εξισωτική αποζημίωση παραγωγών

Στα 130 εκατ. Ευρώ, ανέρχονται οι διαθέσιμες πιστώσεις που προορίζονται για την εξισωτική του 2013 στους δικαιούχους παραγωγούς, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έγιναν στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανονισμών και ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών «ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ-ΟΡΓανΩΝΟΥΜΕ»

Ένα διαφορετικό Συνέδριο διοργανώνεται φέτος από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στον μαγευτικό χώρο του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, 7-9 Σεπτεμβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2014, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Άνοιξε το πρόγραμμα VOUCHER για ανέργους 25-29 ετών

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ σε συνεργασία με το μόνο πιστοποιημένο ΚΕΚ/ ΚΕΔΙΒΙΜ2 στην Παιονία ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ, σας ενημερώνει ότι το πολύ-αναμενόμενο πρόγραμμα VOUCHER άνοιξε και με σκοπό τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Κέντρο Νεότητας.

Η "Φλόγα Αγάπης" της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, για πρώτη χρονιά φιλοξενείται στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαμίας .

Πενταετείς ενισχύσεις σε δικαιούχους για τη διατήρηση απειλούμενων αυτοχθόνων φυλών αγροτικών ζώων.

Την απόφαση για την ένταξη νέων δικαιούχων στο πρόγραμμα διατήρησης αυτοχθόνων φυλών ζώων υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργιος Καρασμάνης. Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες περιφερειακές Διευθύνσεις του υπουργείου προέρχονται από τους νομούς Ζακύνθου, Πέλλας και Φλώρινας.

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ο άνθρωπος που έκανε τον πλανήτη να γελά νικήθηκε από την κατάθλιψη

- Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια
- Όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία σύμφωνα με την αστυνομία
- Οι τελευταίες του εμφανίσεις και η μάχη του με την κατάθλιψη και το αλκοόλ
- Μπαράκ Ομπάμα, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μπέτ Μίντλερ, Σάλι Φίλντ, Μπεν Στίλερ, Στηβ Μάρτιν συγκλονισμένοι για τον χαμό τους φίλου τους
- Πως τον αποχαιρέτησε η Ακαδημία Κινηματογράφου
- Είχε κερδίσει Όσκαρ β ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στον "Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ"
- Ποιός ήταν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Eρχεται καύσωνας - Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (12-08-2014, Α.Α. 1/2014), τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Συναυλία με Rock - Έντεχνη και Ρεμπέτικη live μουσική στο Δασάκι Μανδρών Κιλκίς


ENΦΙΑ ΔΡΑΜΑ!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Προσπαθούν να μαζέψουν 3,6 δις ευρώ με τον νέο φόρο επί της ακίνητης περιουσίας, τον γνωστό ΕΝΦΙΑ. Μέχρι πρότινος διαβάζαμε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα απέδιδε στο κράτος 2,6 εκ. ευρω. Αίφνης, πριν το σοκ που προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση των φόρων ΕΝΦΙΑ που οφείλουν καταβάλλουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, το ποσό αυτό άλλαξε. Έγινε καλύτερο για τον κρατικό προϋπολογισμό και χειρότερο για τους πολίτες!

Νέο χτύπημα κατά της λαθροθηρίας στο Κιλκίς

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και παρακολουθήσεις ημερών οι θηροφύλακες, Κιλκίς, ​​Γουμένισσας και Αξιούπολης συνέλαβαν δύο άτομα τα οποία ​ λαθροθηρούσαν προσθέτοντας, μια ακόμη επιτυχία της θηροφυλακής κατά της μάστιγας της λαθροθηρίας.

Ανακοίνωση Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Ανακοίνωση προς όλους τους Διαιτητές – Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
1. Όλοι οι Διαιτητές – Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσής μας, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 29 / 08 / 2014 και ώρα 19.00μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, Αίτηση & Διοριστήριο Κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξής τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του Κανονισμού Διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Ζητείται καθηγητής Γερμανικών

Ζητείται καθηγητής Γερμανικών για Κέντρο Ξένων Γλωσσών στον Εύρωπο Κιλκίς.
Τηλ: 6979093354

Η συναυλία του καλλιτεχνικού συνόλου "πόλις" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Ο πόλεμος του ροδάκινου – BLOOMPERG: Στον αέρα η ελληνική ανάκαμψη εξαιτίας του Ουκρανικού·Μετά την κατακραυγή – Στον Άρειο Πάγο παραπέμπει το οικονομικό επιτελείο τις εισβολές εφοριακών στα σπίτια·Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «προβλέπει» το ΝΑΤΟ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ξεχάστε τις 100 δόσεις για τα χρέη!-Απότομη προσγείωση της κυβέρνησης, που δέχεται εντολές από το ΔΝΤ, να ακυρώσει τις εγκυκλίους με ευνοϊκές ρυθμίσεις·Κοινωνικός τουρισμός- Το αδιαχώρητο για λίγες (φθηνές) διακοπές·Η Εφορία εισβάλλει παντού αλλά λεφτά δεν υπάρχουν!

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για το θολό νερό στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Την Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 ξαφνική καταιγίδα έπληξε την περιοχή των οικισμών Αγίου Αντωνίου, Μελισσουργιού, Κοκκινιάς στα Κρούσια. Η καταιγίδα αυτή δεν έγινε αντιληπτή στο Κιλκίς, όμως ήταν τόσο κατακλυσμιαία, ώστε το Σάββατο το βράδυ προκάλεσε πλημμυρική παροχή στον Γαλλικό ποταμό, με αποτέλεσμα να θολώσει το νερό δύο γεωτρήσεων τροφοδοσίας της πόλης Κιλκίς, που βρίσκονται στην Αργυρούπολη, δίπλα στα όρια του οικισμού Διποτάμου.