Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Video: Ο σύλλογος "Καπετάν Ράμναλης" κόβει την βασιλόπιτά του στο Ίσωμα Κιλκίς


Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ισώματος Κιλκίς "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ", έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στο καφέ - ψησταριά "Μαντάρα" στις 6:30 μμ στο Ίσωμα.

"Διαφθορά και πολιτικό σύστημα"

Στη διαφθορά, τις διαστάσεις τις και τις συνέπειες της, αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης. «Διαφθορά είναι και ο εκβιασμός, ο νεποτισμός, οι διορισμοί των ημετέρων» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Παραστατίδης και προσθέτει ότι: «Οι συνέπειες της διαφθοράς στη δημοκρατία, τους θεσμούς, την οικονομία, το αξιακό μας σύστημα είναι βαθιές πληγές. 

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Κηπουρίδου Ελένης

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Β. Τσαντάκης
H Ελένη Κηπουρίδου μια νέα λαμπερή παρουσία, ένας αθλητικός τύπος, με επαγγελματική εμπειρία και μεγάλη επιθυμία για προσφορά στον τόπο μας κοσμεί και ενισχύει, από σήμερα, τον συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη.

"Να 'χαμε, λέει, δυο ζωές"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης
Μόλις τώρα συνήλθε από το κώμα ο ογδοντάχρονος Ιάκωβος. Διασωληνωμένος κοιτάζει το ταβάνι του θαλάμου και αρχίζει να θυμάται. Είναι πολλές μέρες τώρα που τον έφεραν άρον άρον οι δικοί του στο Θεαγένειο μετά τη σκια που είδε στην ακτινογραφία ο οικογενειακός τους γιατρός στη μικρή πόλη που γεννήθηκε και ζούσε. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τσιτσίμη "Με σφραγισμένα χείλη"

Υπογράφει ο Γιάννης Τσιτσίμης 
Ο Γιάννης Τσιτσίμης, οι εκδόσεις Λιβάνη και το βιβλιοπωλείο Επιλογές σας προσκαλούν στην παρουσίαση του καινούργιου μυθιστορήματος "Με σφραγισμένα χείλη" την Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019 και ώρα 19.00 στο Κιλκίς στην Αυστριακή Καπναποθήκη (με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το δήμο Κιλκίς). 

Με θρησκευτική ευλάβεια γιόρτασε ο σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς, τη Μνήμη του Αγίου Τρύφωνα

Δελτίο τύπου πολιτιστικού συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς
Με θρησκευτική ευλάβεια και παραδοσιακά έθιμα, γιόρτασε ο πολιτιστικός σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς, τη Μνήμη του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη του Συλλόγου, των αμπέλων και των οπωροκηπευτικών. Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, η καθιερωμένη Αρτοκλασία. 

Υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη ο Πέτρος Καπασακαλίδης

Ανακοίνωση υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Στην ισχυρή δημοτική ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη εντάσσεται ένα ακόμη ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Πέτρος Σαπακαλίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά με την προσδοκία να συνεισφέρει στην υπόθεση ανάπτυξης της πόλης και των χωριών μας.

Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης: "Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Δημήτρη Αγαθόπουλου"

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Αγαπητοί Φίλοι Φίλες και συμπολίτες μου,
Γεννήθηκα στο Κιλκίς στις 28/01/1991, η καταγωγή μου είναι από το Πυργωτό Κιλκίς της Δημοτικής κοινότητας Γαλλικού. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδικότητες στην προπονητική ποδοσφαίρισης και αθλητικών δρόμων. Επίσης είμαι απόφοιτος της σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Ιανουάριο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Ιανουάριο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 486 άτομα και ειδικότερα:

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Σοβάδες στα κεφάλια ασθενών στο Νοσοκομείο Κιλκίς» 
Όπως καταγγέλλει στον Τύπο το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, το Σαββάτο 26 Ιανουαρίου 2019 σε Τμήμα της Α’ Πτέρυγας του Νοσοκομείου, κατέρρευσε δίπλα σε νοσηλευόμενο ασθενή μέρος της ψευδοροφής.

Η "Τόλμη" Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στην Καβάλα

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς 
Φιλικοί αγώνες Taekwondo στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων-κορασίδων γεν. 2005-06-07-08 και παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2009-10-11-12-13 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Καβάλας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. 

Συνάντηση 1ης ομάδας υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για το νομό Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις τρεις συναντήσεις υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για το νομό Θεσσαλονίκης της παράταξης Πράξεις για την Μακεδονία του υποψ. περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου. Η επόμενη συνάντηση θα αφορά την Β Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου όπου θα ανακοινωθούν άλλα 25 ονόματα υποψηφίων.

Λειτουργούν τα φανάρια στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων μετά από το δημοσίευμα της Γνώμης (Δείτε ΕΔΩ) που αφορούσε χαλασμένα φανάρια μπροστά στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τα φανάρια διορθώθηκαν και λειτουργούν πλέον βοηθώντας έτσι την απρόσκοπτη και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο τις πρωινές ώρες κατά την προσέλευση μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

"Όταν η ευαισθησία συναντάει την Ανθρωπιά την Αλληλεγγύη οι λέξεις χάνουν τη δύναμη των δυνατών συναισθημάτων που νοιώθουμε για να εκφράσουν όσα πρέπει να πούμε.

Οι πρώτοι κλόουν έκαναν την εμφάνισή τους στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Δημιουργικά και αποκριάτικα έκλεισε η εβδομάδα μας στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Πριν όμως από αυτό ολοκληρώσαμε το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας που αφορούσε την υγεία. Αυτή τη φορά εστιάσαμε στο ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα, μιλήσαμε για τη λειτουργία του και ψάξαμε τρόπους για να μείνουμε υγιείς.

6ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Χαλάστρας στις 16 και 17/2

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας από το Δήμο Δέλτα και τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δέλτα, σε συνεργασία με το Χορευτικό Χαλάστρας του ΚΠΟΔΔ, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019. 

"Άτλας" Κιλκίς vs "Εθνικός" Κοζάνης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς