Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ανανεωτικός αέρας έρχεται τον Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις και τα αθλήματα του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Άθλος" Κιλκίς
Στις 10 Ιουλίου παρέλαβε η διοίκηση του Σωματείου τον νέο αθλητικο εξοπλισμό ενός Αγωνιστικού Κλουβιού 6*6 και ενός υπαίθριου αποσπώμενου επιδαπέδιου αγωνιστικού Ring συμπληρώνοντας έτσι όλη την γκάμα εξοπλισμού για τα μαχητικά αθλήματα που καλλιεργεί. Η παραλαβή του αγωνιστικού Κλουβιού αγώνων M.M.A. αλλά και του αποσπώμενου αγωνιστικού Πυγμαχικού Ring Διαστάσεων 5*5 θέτει τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου 400 τ.μ. που στεγάζονται στην 21ης Ιουνίου 43 πλέον τις μοναδικές στην Βόρεια Ελλάδα που δίνουν την δυνατότητα αγώνων και προπονήσεων σε όλο το φάσμα των μαχητικών αθλημάτων.

Ξεκίνησε η μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων στη μονάδα επεξεργασίας που βρίσκεται δίπλα στο Ηρώο Κιλκίς


Στο κινητό τηλέφωνο περνούν αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης - Παρουσιάστηκε το Gov.gr Wallet

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών & Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του Gov.gr Wallet. Πρόκειται για τη νέα επίσημη εφαρμογή της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη δημιουργία, την αποθήκευση και τον έλεγχο γνησιότητας των ψηφιακών αντιγράφων της αστυνομικής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης στο κινητό μας τηλέφωνο. Η παρουσίαση της εφαρμογής έγινε από τους συναρμόδιους Υπουργούς Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Κατασκήνωση από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Οι μαθητές και φίλοι του αλόγου, του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, συγκεντρώθηκαν στο Ράντσο Κιλκίς την Πέμπτη 21 Ιουλίου, για να κατασκηνώσουν για ένα τριήμερο. Μικροί και μεγάλοι, έπαιξαν με τους αγαπημένους φίλους τους, δημιούργησαν κατασκευές, διασκέδασαν με παιχνίδια με το νερό, απόλαυσαν βόλτα στη φύση και έζησαν απίστευτες εμπειρίες με τα άλογά τους.

Video Κωνσταντίνος Τζίκας: Επίκειται νέα παραγραφή στα ασφαλιστικά χρέη κ.λπ. με νομοθετική ρύθμιση

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Κωνσταντίνος Τζίκας: Επίκειται νέα παραγραφή στα ασφαλιστικά χρέη κ.λπ. με νομοθετική ρύθμιση

Σαν αύρα θαλασσινή

Tου Κώστα Μπούζα
Την ένιωσε ξαφνικά να περνάει δίπλα του, σα μελτεμάκι καλοκαιρινό, σαν θαλασσινή αύρα. Κι ενώ τίποτε δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, σε μια στιγμή κοντοστάθηκε αλαφιασμένη σαν κάτι να ‘ψαχνε. Και συναντήθηκαν τα βλέμματά τους. Όχι για πολύ. Για ένα δευτερόλεπτο, ίσως και λιγότερο. Ήταν όμως αρκετό για να διακρίνει μες στα μάτια της την αλμύρα από χίλιες παλιές τρικυμίες, μα και το υπόκωφο βουητό κάποιας καινούργιας που ζύγωνε απειλητική. Κι άφησε να τον παρασύρουν αυτά τα μάτια που ‘κρυβαν μέσα τους το θολό ωκεανών απύθμενων, μα και το αστραφτερό μαργαριταριών πολύτιμων.

Με κατάνυξη η περιφορά της Ιερής Εικόνας Αγίας Παρασκευής στην Κρηστώνη Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Στο όμορφο χωριό του Νομού Κιλκίς Κρηστώνη τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Ο Ναός που τιμάται με το όνομα της Αγίας Παρασκευής, γίνεται αφορμή κάθε χρόνο να συρρέουν πολλοί πιστοί από όλο τον νομό την παραμονή αλλά και ανήμερα της γιορτής.

Αγαθόπουλος: Προσβάλει τον κλάδο των φαρμακοποιών ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Φαρμακοποιός
Το ότι ασχολήθηκε και αναφέρθηκε εκτενώς, στο θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ Κιλκίς, για το ψήφισμα συμπαράστασης στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που ζητούν από την Κυβέρνηση την άρση της αναστολής στην εργασία τους, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Ν.Δ στο Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, σημαίνει ότι οι διαστάσεις στο πρόβλημα που προκύπτει από τις εμμονές της Κυβέρνησης στην τιμωρητική της πολιτική, είναι μεγάλο και δεν είναι μονοδιάστατο όπως ισχυρίζονται κάποιοι περί αντιεπιστημονικής συμπεριφοράς των εργαζόμενων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 27/7/2022, 3:10 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ημεδαπός στην Ημαθία για κλοπές πλατφορμών μεταφοράς γεωργικών προϊόντων

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπές πλατφορμών μεταφοράς γεωργικών προϊόντων.

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στο Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης συγχαίρει τους αστυνομικούς και τον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ελληνική επικράτεια.

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παραμονή του κ. Σωτήρη Μαρκάδα στη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τοποθέτηση νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και στη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Λαμπρινή Φρόση.

Συγχαρητήρια δήλωση Γ. Γεωργαντά, για την επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θερμά συγχαρητήρια, στο Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς και τον Διοικητή του, για την εξάρθρωση και αποδόμηση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, στην ελληνική επικράτεια. Οι διαρκείς επιτυχίες των στελεχών του Τμήματος, εγγύηση για την αποτελεσματική πάταξη του εγκλήματος και την προάσπιση της ασφάλειας όλων των Κιλκισιωτών.