Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιάννη Λιαρετίδη

Τελούμε την 
Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κεντρικό Κιλκίς  το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και αδελφού, Γιάννη Λιαρετίδη.
Η σύζυγος: Ελένη
Τα παιδιά: Αβραάμ, Φαίη
Ο αδελφός:  Χρήστος

Η Annaelsa Tartaglione, μιλά στους Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Annaelsa Tartaglione, Ιταλίδα Εκλεγμένη Πολιτικός στον χώρο της Κεντροδεξιάς / Member of Italian Chamber of Deputies, since 2018, with FORZA ITALIA μιλά στους, Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου, στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 

H Κεντροδεξιά, 35άρα, Οικονομολόγος και Πολιτική Επιστήμονας, Πρ. Κάτοχος Τίτλου Ομορφιάς σε Εθνικά Ιταλικά Καλλιστεία και Ιταλίδα Εκλεγμένη Πολιτικός κα. Annaelsa Tartaglione αναλύει, σχολιάζει, εκφράζεται μέσω της δημοσιογραφικής και αρθρογραφικής μας πλατφόρμας για ζητήματα του κλάδου της, του κόμματος της ιδιαίτερης πατρίδας της, συνολικά της Ιταλίας, της επικαιρότητας και όχι μόνο. 

Φραγγίδης: «Ενδελεχής έρευνα για την αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού με την έγκυο γυναίκα στη Θεσσαλονίκη»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προχώρησαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, Χάρη Καστανίδη και Μπουρχάν Μπαράν, καταθέτοντας ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, με την οποία ζητούν ενημέρωση και την πλήρη διερεύνηση της αντιμετώπισης περιστατικού με ετοιμόγεννη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»..

Η Ελλάδα πρωτοπορεί στην ανακύκλωση συσκευασιών - Σύστημα επιστροφής εγγύησης για τις πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες από το 2023

Τα πλαστικά αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης του περιβάλλοντος και ιδίως των ωκεανών, όπου σύμφωνα με μελέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούν το 80%-85% των θαλάσσιων απορριμμάτων. Από το σύνολο δε των πλαστικών, το 50% αντιστοιχεί σε πλαστικά μιας χρήσης, κυρίως συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στα θαλάσσια οικοσυστήματα, τη βιοποικιλότητα και την ανθρώπινη υγεία.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης  δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 27η Ιουλίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Παιονίας το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουλίου, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στον δήμο Παιονίας, θα παραμείνουν προληπτικά ανοικτοί από τις 10:00 έως τις 18:00 οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:
- ΚΑΠΗ Πολυκάστρου, 
- Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, 
- ΚΑΠΗ Αξιούπολης και 
- ΚΑΠΗ Ευρωπού.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχύ από το Σάββατο 23-07-2022

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 15/22-07-2022) με ισχύ από το Σάββατο 23-07-2022.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η επίδρασή του στην Ευρώπη

Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Όταν κάπου εκεί στις αρχές του 2022, η Ρωσική Στρατιωτική μηχανή είχε αρχίσει να προθερμαίνεται, στα Ευρωπαϊκά μας στέκια υπήρχε ένας εφησυχασμός και μια αισιοδοξία, η οποία θεωρητικά τουλάχιστον, είχε και βάσεις αλλά και επιχειρήματα.

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», στο ανοιχτό θέατρο Λόφου Κιλκίς

Οι Θεατρικές παραγωγές Τεχνόκοσμος παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», βασισμένη στο κλασικό παραμύθι του Lewis Carrol. Στο ανοιχτό θέατρο Λόφου Κιλκίς. Την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 12 έως τις 18 Ιουλίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, Star Tourism Hellas 2020 / Miss Face 2019 μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά



Η νεαρά κυρία Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, Star Tourism Hellas 2020 / Miss Face 2019 μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Τι κανεις και τι ετοιμάζεις επαγγελματικά αυτόν τον καιρό, αγαπητή φίλη Αλεξάνδρα;
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι σε online επιχειρηματικά προγράμματα και σε διαφημιστικά projects.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (22/7/2022)

Δελτίο τύπου ΑΣΕΠ
1. 4Ε/2021: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδ. Θέσης 10011)
2. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης
3. Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς σχετικά με αντικατάσταση μπαταρίας στο Storage EMC
4. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης
5. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας
6. Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΑΣΕΠ και Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών
7. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού
8. 6ΔΣ/2021: Οριστικοί πίνακες επιλέξιμων υποψηφίων και αποκλειομένων
9. 6ΔΣ/2021: Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων
10. 3E/2021: Έκδοση Προσωρινών Αποτελσμάτων ΚΘ 10025 και 10026
11. 4Κ/2022 : Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
12. Πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Εξωτερικών


Ψηλά τα χέρια - Όχι βέβαια

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Περήφανο, χαρούμενο και δικαιωμένο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τέχνης ευχαριστεί όλους εσάς που κατακλύσατε το Στέκι μας στο Μεταλλικό, ζητά συγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήρια διότι είχαν από νωρίς εξαντληθεί και τις δυο μέρες, και ευχαριστεί από καρδιάς τα υπέροχα πλάσματα της πειραματικής ομάδας, που απλόχερα χάρισαν το ταλέντο τους, τον κόπο τους, το χρόνο τους λιώνοντας τα απογεύματα από τη ζέστη, χαρίζοντας όμως τελικά μια δροσερή, κεφάτη και ανατρεπτική παράσταση στην πόλη.

Φραγγίδης: Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς - Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Με την τακτική του «βλέποντας και κάνοντας» εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την πανδημία. Παρά την πίεση που ασκείται ήδη στις απλές κλίνες των νοσοκομείων, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και παρά την αύξηση των θανάτων συνανθρώπων μας, το σύστημα υγείας παραμένει ανοργάνωτο, υποστελεχωμένο και χωρίς επιχειρησιακό πρόγραμμα. Η κυβέρνηση αδρανεί, ενώ τα χειρότερα έρχονται, καθώς το 6ο κύμα της πανδημίας δεν έχει ακόμα κορυφωθεί και σε λίγο μπαίνει ο Αύγουστος με τις αυξημένες τουριστικές ροές.

Κατάρτιση σε τεχνολογικά εργαλεία και καινοτόμες μεθόδους για 4 Γάλλους εκπαιδευτές στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Επιμορφωτικής Κιλκίς

Σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ της Επιμορφωτικής Κιλκίς και του εκπαιδευτικού οργανισμού Formethic από την Γαλλία, συντονιστή του έργου Erasmus+ CSR and Ethics in Training Centres, η Επιμορφωτική φιλοξένησε 4 εκπαιδευτές από την Τουλούζη, στο Κιλκίς, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου, στη συνεδρίαση της επιτροπής με θέμα «Νέοι και εργασία»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με παρέμβασή της στην Επιτροπή Ισότητας και Νεολαίας της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης με θέμα «Νέοι και Εργασία», η Βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Α΄ Αντιπρόεδρος της επιτροπής, Ειρήνη Αγαθοπούλου, απάντησε στον εξωραϊσμό της κατάστασης που επιχείρησε να κάνει ο κ. Χατζηδάκης και το επιτελείο του, παραθέτοντας τα στοιχεία τα οποία μόνο ως θετικά δεν μπορούν να εκληφθούν.

Τη νικήτρια ομάδα του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού Gen-E 2022 συνεχάρη η Υπουργός Παιδείας

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Δντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Στη διαδικτυακή συνάντηση διάρκειας μιας ώρας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/7 με πρωτοβουλία της Υπουργού Παιδείας, η κ. Νίκη Κεραμέως είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς και μαθητές της ομάδας microgreens-magicgreens και να τους συγχαρεί για την ανάδειξη τους ως η καλύτερη "start up" της Ευρώπης για το 2022. 

Μπαλάντα για τον σωσία μας



Του Φώτη Μισόπουλου
Επηρεάζεται απ' το βουκολικό πνεύμα και χορεύει ένα ωραίο μπαλέτο
JEAN COCTEAU [*]

(Video) Kinesis free Fitness Pool Party

Kinesis free Fitness Pool Party, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, στο Carabus Kilkis