Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

«Αφήστε την ΔΕΥΑ Παιονίας έξω από μικροπολιτικές και σκοπιμότητες»


Υπογράφει ο Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Παιονίας
Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ έχω θεσμική υποχρέωση να υπερασπίζομαι τον φορέα και σαν άνθρωπος έχω υποχρέωση να υπηρετώ το αξιακό μου σύστημα και την αλήθεια.

Σεμινάριο Ιστορίας: Οι στρατιωτικές αιτίες της μικρασιατικής ήττας


Το αφιέρωμα στη Μικρασιατική Καταστροφή με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων συνεχίζεται στο Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του δήμου Κηφισιάς (Έπαυλη Δροσίνη-Δημοτική Βιβλιοθήκη, Αγίων Θεοδώρων και Κυριακού).

Τα μώβ κρινάκια στο δάσος Πεδινού


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα μοναδικό φαινόμενο προσφέρει αυτή την εποχή το όμορφο δάσος του χωριού Πεδινού. Μια πανδαισία από χιλιάδες μωβ κρινάκια στολίζουν το μικρό εκκλησάκι των Μυροφόρων που βρίσκεται μέσα στο δάσος και μοιάζει κάπως ιδιαίτερο το τοπίο γιατί δύσκολα θα βρεθούνε κρινάκια σε άλλα σημεία του δάσους.

Η Μαρίλη Μπουφίδου, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Μαρίλη Μπουφίδου, Ραδιοφωνική Παραγωγός του ALPHA FM 96,5 THESSALONIKI, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Αγαπητή Μαρίλη... Ποιο είναι το μεγάλο θετικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha FM 96,5 Thessaloniki και φυσικά τι νέο φέρνει η δικιά σου εκπομπή, τα απογεύματα του ΣΚ;
Ο Άλφα είναι το νέο μας ραδιοφωνικό σπίτι. Με την Μαίρη Παπά ετοιμάζουμε πολλά καινούργια πράγματα, εκτός από την εκπομπή. Θα τα δείτε στην πορεία. Η εκπομπή μας λέγεται ''kleidarotripa.gr by Alpha'', είναι θεματική και έχει να κάνει με σεξ και κοινωνικά ταμπού πάνω σε αυτό. Θα έλεγα, γενικά, ότι είναι ωραίο να μιλάς για ανθρώπινες σχέσεις, έχουν πολύ ενδιαφέρον τα συμπεράσματα. Η εκπομπή βγαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή σε επανάληψη, 10 με 11 το βράδυ. Μπορείτε να την βρείτε και σε μορφή πόντκαστ στο Spotify.

(Video) Μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς παρακολούθησαν online μια μουσική εκδήλωση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς παρακολούθησαν online μια μουσική εκδήλωση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Εξετάσεις Ζωνών στον Άθλο για το Tae kwon do και το Kick Boxing


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 13/02/2022 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos 21ης Ιουνίου 43.

Γενική Συνέλευση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Σε περίπτωση μη απαρτίας (50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022, στις 19:00 στο εστιατόριο «Βαρελόφρονες».

Αναρτήθηκαν οι προσκλήσεις για τη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»


Σας ενημερώνουμε ότι στις 16.02.2022 αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι δυο νέες Προσκλήσεις για τη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» στο πλαίσιο του μεταβατικού Κανονισμού (ΕΕ) 2020/2220 και σύμφωνα με την αριθ. 2459/371456/2022(ΦΕΚ Β΄ 6311) Υπουργική απόφαση.

Κορωνοϊός (17/2/2022): 19.504 νέα κρούσματα (178 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 93 θάνατοι και 484 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.504, εκ των οποίων 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.255.421 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 363 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.187 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 17/2/2022, 9:22 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (16 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 4 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κιλτίδης: Για την αλήθεια των πραγμάτων και των γεγονότων


Του Κώστα Κιλτίδη
Μετά τον εκτεταμένο δημόσιο διάλογο που προηγήθηκε για μελέτες και πως κατασκευάζονται αρδευτικά έργα, ακολούθησε η ερώτηση του βουλευτή ΚΙΝΑΛ του ν. Κιλκίς και η σχετική απάντηση του ΥΠΑΑΤ.

Πλήρης αποκλεισμός οδών μέσα στην πόλη του Κιλκίς, λόγω εργασιών


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Στο πλαίσιο του έργου “ΑΓΩΓΟΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ” ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς πως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς:

(Video) Αγαθοπούλου από τον ΕΦΚΑ Κιλκίς: Διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης φέρνει ο εκσυγχρονισμός του ΕΦΚΑ

Αγαθοπούλου από τον ΕΦΚΑ Κιλκίς: Διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης φέρνει ο εκσυγχρονισμός του ΕΦΚΑ

Τι είπε ο Γ. Φραγγίδης στη Βουλή για τον ΕΦΚΑ και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση


Δείτε το Video της ομιλίας ΕΔΩ ή κάντε κλικ στη φωτογραφία
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση».

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης Κιλκίς πέριξ των οδών Δημητράκου και Καυκάσου, που δεν είναι συνδεδεμένοι στο νέο δίκτυο ύδρευσης ότι υπάρχει έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω θραύσης του παλαιού δικτύου ύδρευσης.