Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (5/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα των Ελπίδων στο Μαυρονέρι από τον τοπικό Απόλλωνα. Παρόλο που νεανική ομάδα του Κιλκίς ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή και προηγήθηκεστο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούνζτρα και δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. 

Χατζησάββας: «Απαραίτητες τροποποιήσεις στο νόμο 4061/2012 για τις εκμισθώσεις κοινόχρηστων εκτάσεων»

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
Από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 4 και 10 του νόμου 4061/2012 προκύπτει η δυνατότητα εκμίσθωσης ακινήτων με διαδικασία ανοιχτής δημοπρασίας προς διενέργεια δραστηριοτήτων του πρωτογενούς τομέα καθώς και επενδύσεων άνω ων τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Πευχημένος και ο 8ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών διεξήχθη την Κυριακή ο 8ος Ημιμαραθώνιος Πάικου ο οποίος και φέτος ήταν αφιερωμένος στην προστασία του Πάικου και ειδικότερα στον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της περιοχής για την αποτροπή της δημιουργίας δεκάδων υδροηλεκτρικών στα ρέματα της περιοχής. 

Τι λέει ο δήμος Κιλκίς για τους αξιοθρήνητους φωτιστικούς στύλους στον Λόφο Αγίου Γεωργίου


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς 
Με φωτεινότητα, καλαισθησία και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας ενισχύεται σύντομα το σύστημα οδοφωτισμού της πόλης του Κιλκίς. 

Κιλκισιακός, ΠΑΟΚ και πολίτες του Κιλκίς στο πλάι της μικρής Ουρανίας

Επιμέλεια Κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Ο καιρός ήταν ιδανικός για το σημερινό γεγονός. Ο Α.Ο. Κιλκισιακός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Σήμερα, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 03.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, οι Παλαίμαχοι του Κιλκισιακού υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα του μοναδικού Δικέφαλου του Βορρά. 

Κιλκίς: Δείτε Video από την εκδήλωση με θέμα «Το ισχύον Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό σύστημα»


Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς (ΕΦΕΕ ν. Κιλκίς) διοργάνωσαν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, με θέμα: «Το ισχύον Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό σύστημα», (αίθουσα γενικών συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου νομού Κιλκίς, Βυζαντίου 1, Κιλκίς).

Πανελληνιονίκης Εφήβων από το Κιλκίς

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στην Αθήνα, 4 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Ευγενία Παπαδοπούλου με τον ίππο Aphroditi από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς. Η Ευγενία διαγωνίστηκε στην κατηγορία Εφήβων 80 χλμ. και κατέλαβε την 1η θέση στον αγώνα, κερδίζοντας τον τίτλο Πανελληνιονίκη Εφήβων Ιππικής Αντοχής 2018. 

"Οι Κιλκισιώτες που δημιουργούν πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν"


Υπογράφει ο Κώστας Κωστόπουλος
Τελικά ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς ότι τα έχεις δει ή ακούσει όλα. Καθημερινά προκύπτει κάτι νέο που σου δημιουργεί την εντύπωση ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά κάνουν τεράστιο αγώνα για να δείχνουν, δεν ξέρω ποια λέξη αρμόζει. Χαζοί, άσχετοι….το βρήκα, ΕΥΚΑΙΡΟΙ! Μια πολύ δυνατή ποντιακή λέξη που τα λέει όλα.

Κιλκίς: 2ο Σαρακατσάνικο γλέντι αφιερωμένο στους νέους

Εκπαιδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ: "Υπερασπίζουμε και διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας στην εκπαίδευση"

Υπογράφουν οι
Εκπαιδευτικοί
του ΣΥΡΙΖΑ
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας ήταν ραγδαίες. Η πολιτική αλλαγή του 2015, αλλά και όσα ακολούθησαν, δημιούργησαν νέες συνθήκες για τη χώρα και το λαϊκό κίνημα. 

Ανακοίνωση για τη δράση, «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5.11.2018 θα ανοίξει το υποσύστημα μεταβιβάσεων – τροποποιήσεων για καταχωρήσεις από τους δικαιούχους της δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» για το πρώτο έτος εφαρμογής 2018 της δράσης. Οι δικαιούχοι καταχωρούν μόνοι τους τις αιτήσεις τροποποίησης ή διακοπής ή μεταβίβασης των τεχνικών τους δελτίων.

Συνεργασία Δ. Τσαντάκη με τον Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων στην Κρηστώνη

Επίσκεψη στο Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης, συνταγματάρχη πεζικού Ελευθέριο Καλλέ (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.), που εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου, στην Κρηστώνη, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης.

Αναπτυξιακή Κιλκίς: 3η παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο CLLD/LEADER

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Την τρίτη και τελευταία παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισε η Αναπτυξιακή Κιλκίς κατόπιν πολλών σχετικών αιτημάτων, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημόσιου χαρακτήρα, ύψους 1.230.000€ (Μέτρο 19.2: «Στήριξη Υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων - CLLD/LEADER)». 

Η παράσταση κουκλοθεάτρου «Το τελευταίο φύλλο», στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς συμμετέχει εφέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων με μια παράσταση της παιδικής σκηνής-κουκλοθεάτρου υψηλής αισθητικής και αισθαντικότητας.

Εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
3o χλμ παλαιάς οδού Κιλκίς – Τερπύλου
611 00 – ΚΙΛΚΙΣ – Τηλ. 23410 70.577
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεως μας ότι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς.

Στην μακρινή Μανή ταξίδεψαν τα «Χρώματα μνήμης» της Κούλας Φωτιάδου

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Στο μακρινό και εξαιρετικής ομορφιάς Ιερό Κάθισμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στους Άνω Δολούς της Δυτικής Μάνης, βρέθηκε η εικαστικός Κούλα Δήμου Φωτιάδου στα μέσα του Οκτώβρη, για τις ανάγκες παρουσίασης του πρώτου βιβλίου της «Χρώματα μνήμης» Φορεσιά Ορμενίου – Φτελιάς, (Κόζλουτζια – Ουρούμκιοϊ Ανατολικής Ρωμυλίας).

Πόσο κοστίζουν οι «πουλ μουρ» ζάντες;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Όταν τα μικρομεσαία GTI φοράνε 18άρες ζάντες και ελαστικά που ταιριάζουν καλύτερα σε Lamborghini, μήπως έχουμε χάσει τη μπάλα με τα «θηριώδη» ζαντολάστιχα; Μπορεί το μάρκετινγκ να κάνει καλά τη δουλειά του και με ένα σετ τεράστιων τροχών να μας κάνει να νομίζουμε ότι αγοράζουμε «θηρίο», ποιος είναι όμως αυτός που τελικά πληρώνει τη νύφη;

Τρίποντο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Τους 3 βαθμούς της νίκης πήρε η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς αφού επικράτησε με 2-0 την περσινή πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου Απόλλωνα Παραλιμνίου.