Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Video: Πήγαν χορεύοντας στην τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018


Πήγαν χορεύοντας στην τελετή έναρξης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.

Μαθήματα χορού στο Σύλλογο Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»

Ανακοίνωση Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»
Η έναρξη των μαθημάτων χορού καθώς και οι εγγραφές νέων μελών του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», ξεκινάνε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.
Κάθε Τετάρτη λοιπόν στις 7 μμ θα λειτουργεί το τμήμα αρχαρίων και στις 8 μμ το τμήμα προχωρημένων.
Αν έχετε όρεξη για χορό, αγαπάτε την Κρήτη και την παράδοση.
Σας περιμένουμε.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6906638620



Εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ομαδικών δραστηριοτήτων των δομών μας για την σεζόν 2018-18 Και πρόσκληση στις αθλητικές επιδείξεις ενόργανης - ρυθμικής γυμναστικής και Zumba for Kids στο θεατράκι του κήπο.

Ηλεκτρονική διαβούλευση για θέματα εμπορίας και διακίνησης των ακτινιδίων

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου προς δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη ρύθμιση θεμάτων εμπορίας και διακίνησης των ακτινιδίων.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, συγχαίρει...

Υπογράφουν ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
"Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει τους/τις αποφοίτους του σχολείου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-18. 

Σεμινάρια «Εξειδίκευσης στην Παραγωγή Φαρμακευτικών Αρωματικών Φυτών και Αιθερίων ελαίων», στο Α.Π.Θ.

Δελτίο τύπου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Το αμείωτο ενδιαφέρον για το Σεμινάριο μετά από τη διεξαγωγή ήδη έντεκα κύκλων, η επιτυχής διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., σε συνδυασμό με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου για επικείμενη ενεργοποίηση του προγράμματος μεταποίησης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για νέες επιδοτήσεις έως 50% σε δημιουργία μονάδων παραγωγής αιθερίων ελαίων, μας οδηγούν στην διοργάνωση του επόμενου 12ου Κύκλου, οι εγγραφές του οποίου έχουν ήδη αρχίσει.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα του Κιλκίς

Ανακοίνωση του Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ 
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ μαζί με την ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018, στις 11:00 το πρωί την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα του Κιλκίς για τους λαϊκούς αγωνιστές του χωριού, για τα θύματα της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Ανακοίνωση Περιπατητών Κιλκίς για την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Ανακοίνωση Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Η διαδρομή μας την ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και τερματίζει στην Πλατεία Ειρήνης, έχει μήκος 4,4 χλμ και είναι το διευρυμένο εμπορικό μεταξύ των τριών πλατειών τρίγωνο προς Ι.Ν. Παναγίας, Κρήνη Σαλάτς, Αυστοελληνική, Αρχαιολογικό Μουσείο - Παλαιότατη Νομαρχία, Πολυάνειο Ωδείο, Δίδυμες Καπναποθήκες. 

Δωρεάν επιμόρφωση στο Δήμο Κιλκίς από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ο Δήμος Κιλκίς συμπράττει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και προσκαλεί τους δημότες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν επιμόρφωσης πάνω στα αντικείμενα της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της προπονητικής ζωής που θα υλοποιήσει το Πανεπιστήμιο στο Δήμο Κιλκίς για τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2018 – Ιουνίου 2019.

Video: Εντυπωσίασαν η Σχολή Μπαλέτου “Ματίνας Κουρσάρη” και το Γυμναστήριο ''Άθλος''


Η εκδήλωση “Καλές και πολεμικές τέχνες μαζί”, έγινε στο Δημοτικό Πάρκο Κιλκίς, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και συμμετείχαν, η Σχολή Μπαλέτου “Ματίνας Κουρσάρη” και το γυμναστήριο Α.Σ. ''Άθλος'' Κιλκίς.