Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» στο Κιλκίς, γεμίζοντας με επιτυχία την μεγάλη αίθουσα του κέντρου με πλήθος κόσμου που διασκέδασε παρέα με τους μουσικούς: Μπάμπη Ιωακειμίδη, Δημήτρη Δαμιανίδη, Αναστάσιο Πετρόπουλο, Νίκο Αβραμίδη, Σάμο Ασλιχανίδη, Γιάννη Καμπά, Νίκο Σιδηρόπουλο, Μπάμπη Κιτσονίδη και Μελέτη Λαζαρίδη.

Τα νέα του Στέφανου Παραστατίδη (8/4/2024)

Δελτίο τύπου Στέφανου παραστατίδη
#Οδοιπορικό_Παιδεία_Κιλκίς
Ο βουλευτής Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης ως υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής οργανώνει και υλοποιεί το «Οδοιπορικό για την Παιδεία» στο νομό Κιλκίς, επιθυμώντας την ενημέρωση, την επικοινωνία και τον διάλογο με αυτούς που συμμετέχουν καθημερινά στο πεδίο της εκπαίδευσης. Το οδοιπορικό αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφών, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την Παιδεία.

Καλλισθένη Πάκα: Στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδη

Δικηγόρος - υπ. Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Το 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έλαβε χώρα σε μια ιστορική στιγμή: στην επέτειο μισού αιώνα από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας και τη γέννηση της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που σαφώς αποδεικνύει τη σύνδεση αυτής της παράταξης με την ιστορία αυτού του τόπου.

Σύσκεψη για την απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Σύσκεψη για την ενημέρωση και τον συντονισμό των αρμόδιων Υπηρεσιών, καθώς και των αλιέων για την αποτελεσματική φύλαξη της λίμνης Δοϊράνης κατά την περίοδο απαγόρευσης αλιείας, όπως και μετά το πέρας αυτής, για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της παράνομης αλιείας, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο, στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς για την απαγόρευση της αλιείας στη λίμνη Δοϊράνη (από τις 10/04/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 π.μ έως 10/05/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ) για την προστασία της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Τα νέα του Αλέξανδρου Αξιούπολης (Τμήμα βόλεϊ)

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
1. Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18
Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄ Όμιλος)

Οι Κορασίδες του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης με εννέα νίκες και μία ήττα πανηγυρικά προκρίθηκαν στην τελική φάση του Final Four κατηγορίας Κορασίδων Κ18. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνεται στην ομάδα η δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, όπως (για την ιστορία) το έκαναν παλαιότερα οι μητέρες τους παίρνοντας ένα πρωτάθλημα Κορασίδων και δύο πρωταθλήματα Γυναικών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.) υβριδικά (δια ζώσης και ηλεκτρονικά με τηλεδιάσκεψη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς για τις αυθαίρετες πολύωρες καθημερινές διακοπές σε ΦΒ Σταθμούς στο Χωρύγι-Ν.Κιλκίς, με ευθύνη της ΔΕΔΔΗΕ

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκυλακάκη Θεόδωρο

Κύριε Υπουργέ,
Όπως είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του Χωρυγίου - Ν. Κιλκίς, βάσει νόμιμων συμβάσεων που έχουν υπογραφεί μεταξύ των παραγωγών φωτοβολταϊκών με ΔΕΔΔΗΕ, έχουν εγκατασταθεί 43 ΦΒ Σταθμοί οι οποίοι βρίσκονται διασυνδεδεμένοι με δυο αποκλειστικές γραμμές με τον υποσταθμό της Αξιούπολης του Ν. Κιλκίς.

Ρίψεις από αέρος εμβολίων – δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενημερώνει ότι, στις 9 Απριλίου 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν οι ρίψεις από αέρος εμβολίων – δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων στην Π.Ε. Κιλκίς. Εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν κατά τα τέλη Απριλίου 2024.

Ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Στην πρώτη του παρουσία στον τελικό του Διασυλλογικού Κυπέλλου κεντροδυτικής Μακεδονίας, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς δεν κατάφερε να στεφτεί κυπελλούχος. Η ομάδα του Κιλκίς γνώρισε την ήττα από τον Σκακιστικό Όμιλο Κοζάνης «Αετοί» με σκορ 2.5-1.5. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 7 Απριλίου στην ουδέτερη έδρα του Ο.Σ. Γιαννιτσών.

Δύσκολο απόγευμα είχαν οι μικρές του ΑΤΛΑΝΤΑ το Σάββατο 6 Απριλίου

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δύσκολο απόγευμα είχαν οι μικρές του ΑΤΛΑ, όπου ηττήθηκαν από τον Α.Σ. Ποσειδώνα Βέροιας 2, μέσα στο ΔΑΚ Βικέλα, το Σάββατο 6 Απριλίου. Τα κορίτσια που παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις στη σύνθεση, δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, που εν τέλει τους στοίχησαν μια ήττα με σκορ 3-0 (25-5, 25-16, 25-19). Παρ’ όλα αυτά, τα κορίτσια τα συγχαίρει ο σύλλογος για το αθλητικό τους πνεύμα και την προσπάθεια παρά τις αντιξοότητες που είχε ο αγώνας γι’ αυτές.

Επίσκεψη Π. Παππά στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Δελτίο Πέτρου Παππά 
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρευρέθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο κέντρο της Αθήνας, για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το πρόγραμμα υγείας της παράταξής, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 8/4/2024, 10:05 μ.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 6 Απριλίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ανθοέκθεση στο Βαφειοχώρι



(Ακρίτας) Τα παράπονο των κατοίκων από τα όμορφα χωριά του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα ακόμη όμορφο χωριό του νομού Κιλκίς ο Ακρίτας στολισμένο από τον Θεό με ήλιο και καθαρό αέρα προσφέρει απλόχερα τις ομορφιές του.
Οι Πασχαλιές όπως και άλλα όμορφα λουλούδια της εποχής έχουν ανθίσει και μοσχοβολούν παντού στις γειτονιές χαρίζοντας μια ρομαντική βόλτα στους επισκέπτες.

(VIDEO) Μια εκδήλωση για Κιλκισιώτες και όχι μόνο...

Μια εκδήλωση για Κιλκισιώτες και όχι μόνο...

(VIDEO) Δράση Γυμνασίου Γουμένισσας με οικολογικό, αισθητικό και κοινωνικό αποτύπωμα

Δράση Γυμνασίου Γουμένισσας με οικολογικό, αισθητικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Γουμένισσα, Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.