Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ευχές για καλή επιτυχία στους υποψηφίους από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "Όμηρος"



Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για τη συγκοινωνιακή σύνδεση Μικροκάμπου με Θεσσαλονίκη


Ερώτηση του βουλευτή Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή για την «Συγκοινωνιακή σύνδεση Μικρόκαμπος - Θεσσαλονίκη»
Η Κοινότητα Μικροκάμπου ανήκει στο Νομό Κιλκίς και βρίσκεται στα σύνορα του Νομού Κιλκίς με το Νομό Θεσσαλονίκης. Ως έδρα του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Πικρολίμνης διατηρούσε μεγάλο αριθμό κατοίκων, που διέμεναν στην έδρα και τους διπλανούς οικισμούς. 

Τι είναι η εφαρμογή Gcam, γιατί την χρησιμοποιούμε και πως την εγκαθιστούμε στο smartphone μας


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Η Google Camera γνωστή κι ως Gcam είναι μία εφαρμογή για android smartphones, η οποία προσφέρει πιο εξελιγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες στην λήψη φωτογραφιών.

Μήνυμα Γ. Φραγγίδη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων


Μήνυμα  Γ. Φραγγίδη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων
Την Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή των αποφοίτων μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αποτελούν ουσιαστικά και την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 12/5/2021, 8:51 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάσθηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από τραπεζικό Α.Τ.Μ.
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής του χρηματικού ποσού των 127.400 ευρώ από τραπεζικό αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (Α.Τ.Μ.) που έγινε τα ξημερώματα της 5ης Ιουνίου 2021 σε περιοχή της Πιερίας.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα, την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς. Ο Υφυπουργός, είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Ασημάκη Χριστοδουλίδη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Κορωνοϊός (12/6/2021): 591 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 21 θάνατοι και 360 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 591, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 414.636 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 31 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.395 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευελπιστούμε ότι δεν θα πάρουν τελικά το πράσινο φως οι δηλώσεις Άδωνη Γεωργιάδη


Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιου για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκη Σκέρτσου, μέχρι σήμερα από τις 12 Απριλίου έχουν διατεθεί 27,5 εκατομμύρια self tests σε 4,5 εκατομμύρια Έλληνες. 

(Video) Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 η εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κιλκίς. Η εθελοντική αιμοδοσία διεξήχθη στη πλατεία Ειρήνης Κιλκίς από κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς.

Ψήφισμα Περιφερειακών Παρατάξεων για τα αρχαία ευρήματα στο σταθμό μετρό της Βενιζέλου

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας, Έφης Ναβροζίδου
Με τη σύμφωνη γνώμη των Περιφερειακών Παρατάξεων Κοιτάμε Μπροστά, Λαϊκή Συσπείρωση, Οικολογία - Πράσινη Λύση, Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία και Βάνης εγγύηση για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας εκδόθηκε ψήφισμα για τα αρχαία της Βενιζέλου.

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στη Βουλή για το «Νομοσχέδιο Χατζηδάκη»


Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής
Με το «Νομοσχέδιο Χατζηδάκη» η κυβέρνηση της ΝΔ ουσιαστικά καταργεί τον άκρως επιτυχημένο εργασιακό νόμο 1264 του 1982 του ΠΑΣΟΚ. Έναν νόμο προοδευτικό, κοινωνικά αποδεκτό και επιτυχημένο, που επιβίωσε επί σχεδόν σαράντα χρόνια.