Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του, με τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαντωνίου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει µε αἴσθημα μεγάλης ικανοποίησης την έναρξη χορηγικής σχέσης µε τον γνωστό επιχειρηματία κ. Αντώνη Παπαντωνίου και τον Όμιλο Επιχειρήσεών του.

Εγκαίνια έκθεσης κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Στηρίζουμε τα όμορφα χωριά μας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Καλό καλοκαίρι στα όμορφα χωριά του Νομού Κιλκίς που προσφέρουν μια διαφορετική οικονομική βόλτα, απολαμβάνοντας στα παραδοσιακά ταβερνάκια νόστιμους μεζέδες και όχι μόνο.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, σας ενημερώνουν για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, σας ενημερώνουν
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου - ΙΔΙΑ Δικαιώματα- ΙΔΙΕΣ Υποχρεώσεις
Ο ποδηλάτης θεωρείται από τον Κ.Ο.Κ. οδηγός και το ποδήλατο όχημα. Συνεπώς τον αφορούν όλοι οι κανόνες που αφορούν και τους υπόλοιπους οδηγούς.

Εβδομάδα ανακύκλωσης στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis

Η εβδομάδας μας ξεκίνησε και το θέμα μας ακούει στο όνομα "Ανακύκλωση". Εξηγήσαμε τη σημαντικότητα του να ανακυκλώνουμε και στη συνέχεια φτιάξαμε τους δικούς μας κάδους από χαρτόκουτο για τη δομή μας, που έμοιαζαν με φατσούλες. Χρωματίσαμε, κόψαμε τα ματάκια και τέλος σε κάθε κάδο κολλήσαμε απ' έξω το υλικό το οποίο θα πετάμε στον κάθε ένα: πλαστικό, χαρτί, αλουμίνιο. Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis ξεκίνησαν δυναμικά να ανακυκλώνουν.

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς (3/6/2022)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολη
Δευτέρα
23 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας. Μιλήσαμε για τις χελώνες και κάναμε μία πολύ όμορφη ανάλογη κατασκευή. Επίσης, βάψαμε με χρώματα πέτρες που μαζέψαμε από την αμμουδιά, ζωγραφίσαμε, δημιουργήσαμε νέα χτενίσματα, παίξαμε ποδοσφαιράκι, αλλά και προπονηθήκαμε στα μαθηματικά αξιοποιώντας νομίσματα. Τέλος, ελέγξαμε την πρόοδο της κολώνιας μας (με άρωμα τριαντάφυλλο), τρέξαμε και παίξαμε αγαλματάκια.

Μαθητική συναυλία στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Ευχές Χρήστου Γκουντενούδη στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Εν όψει της έναρξης των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας καλή τύχη και επίτευξη των στόχων τους. Το ίδιο ευχόμαστε και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που όλο αυτό το διάστημα συνέδραμαν με όλες τους τις δυνάμεις, τον αγώνα των παιδιών.

Ελληνική κοινοπραξία Δήμων, με επικεφαλής το Δήμο Παιονίας, υλοποιεί την τρίτη εκπαιδευτική κινητικότητα προσωπικού στην Κύπρο στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+

Ο Δήμος Παιονίας, επικεφαλής κοινοπραξίας 3 Δήμων, πρόκειται να υλοποιήσει στο διάστημα 06 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου 2022 την τρίτη εκπαιδευτική κινητικότητα προσωπικού στην Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Τίτλος του έργου είναι: «Διευρωπαϊκή Κινητικότητα Στελεχών Δήμων για Απόκτηση Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων ώστε να Ανταποκρίνονται στις Αυξημένες Απαιτήσεις Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών» (CROSS MU.BILITY). 

Ο ποδηλάτης



Του Φώτη Μ
ισόπουλου

......χρειάζεται μια θεραπεία σιωπής
CESARE PAVESE [1]

Σαφή και κατανοητά τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας των ΓΕ.Λ

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Η αξία της ιστορικής γνώσης ήταν το θέμα που απασχόλησε σήμερα τους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕ.Λ. που εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Οι διατυπώσεις των ασκήσεων ήταν σαφείς και τα κείμενα κατανοητά. Πολλές ιδέες για την ανάπτυξη του θέματος Δ οι μαθητές μπορούσαν να αντλήσουν από τα δοθέντα κείμενα. Γενικά οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να ανταποκριθούν επαρκώς.

Φραγγίδης: Αίτημα παράτασης συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, με βάση την επιστολή του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ, με την οποία αιτούνται την παράταση των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού.

«Σμύρνης μνήμες» στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Θεατρική παράσταση με τίτλο «Σμύρνης μνήμες» παρακολούθησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαίου. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων», με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, και με συμμετοχή μαθητών της Γ’ τάξης, της χορωδίας του σχολείου και χορευτικής ομάδας. 

Πράσινο πάρτι στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σαν οικολογικό σχολείο επενδύουμε σε δράσεις για το Περιβάλλον και δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που φέτος πέφτει Κυριακή (5/6).

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Ο ελληνοβουλγαρικός ανταγωνισμός για τη Μακεδονία"

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ελευθερίων 2022» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο ελληνοβουλγαρικός ανταγωνισμός για τη Μακεδονία, 1870-1963» και ομιλητές τους:

Εντάχτηκε η πρόταση του Δήμου Παιονίας στο σχέδιο της αστικής προσβασιμότητας

Δελτίο τύπου  Δήμου Παιονίας

Με Αρ. Απόφασης 240.3.1/2022 την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 εντάχθηκε η πρόταση προϋπολογισμού 37.200 ευρώ που υπέβαλε ο δήμος Παιονίας, στο Πράσινο Ταμείο, για την χρηματοδότηση δράσης που έχει να κάνει με το σχέδιο της αστικής προσβασιμότητας στον δήμο.

Αργοναύτες Κιλκίς: Ένα σωματείο που κρατά τον πολιτισμό ψηλά


Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου 
Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα σε δύο εκδηλώσεις του Συνδέσμου Ποντίων Νομού Κιλκίς "οι Αργοναύτες".  Αν και δεν έχω ποντιακή καταγωγή τα ακούσματα, η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του Ποντιακού Ελληνισμού μου ήταν ανέκαθεν αρεστά.

Yλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 90 ωρών τον Ιούνιο του 2022

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 90 ωρών τον Ιούνιο του 2022, στο πλαίσιο της δράσης 1.1.1 «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς με Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις», στο πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Καλλιτεχνικό εργαστήρι με θέμα «Φανταστικά πορτραίτα» στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Και ο Χαρίτωνας Παπαδόπουλος θα είναι μαζί μας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στο πλαίσιο των δράσεων της θεσμοθετημένης εκδήλωσης «Μια μέρα στην Πινακοθήκη» για να δουλέψει με παιδιά ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι με θέμα «Φανταστικά πορτραίτα».

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου συνεχίζεται με την υπογραφή του συμφωνητικού ανάθεσης έργου, 31η Μαίου 2022, μεταξύ των Σιωνίδη Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του δημάρχου Παιονίας, Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά με την ιδιότητα της προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Παιονίας και της Κ. Ιωαννίδης Α.Τ.Ε. δ.τ. Πιλάγας Α.Τ.Ε. για τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου με δαπάνη εργασιών 135.265,72€.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/6/2022, 5:13 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, επιβαίνοντας σε όχημα, παρείχε συνδρομή σε συνεργό του, ο οποίος πλησίασε ηλικιωμένο άνδρα και με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε για εργασιακή διευκόλυνση συγγενικού του προσώπου, του απέσπασε χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ.

Θανατηφόρα τροχαία στις Σέρρες, στην Ημαθία και στην Πέλλα

Χθες (2 Ιουνίου 2022)
και ώρα περίπου 22.15, στο 41ο χιλιόμετρο του ΚάθετουΆξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά - Προμαχώνα στις Σέρρες, μοτοσυκλέταπου οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (3/6/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 1ΥΓ/2022: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
2. Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου ΓΔ του Δήμου Θεσσαλονίκης
3. Αναμορφωμένοι πίνακες κατατάξης και αποκλειομένων ΓΔ Περιφ. Αν. Μακ_Θρ
4. Αποτελέσματα ενστάσεων υποψηφίων επιπέδου ΓΔ Περιφ. Αν. Μακ_Θρ
5. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ του Υπ. Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων
6. 3Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10001)
7. Επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΣΕΠ
8. 1ΕΑ, 2ΕΑ, 3ΕΑ, 4ΕΑ, 5ΕΑ/2022: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
9. Επιλεγείς προκήρυξης οριζοντίας θέσης ΓΔ ΥΠΕΠΘ-Οικονομικών υπηρεσιών
10. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων-ΓΔ Υπ. Μετανάστευσης & Ασύλου
11. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Υγείας
12. 2Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10002)


(Video) Μαθητές από ευρωπαϊκά σχολεία παρουσιάζουν σκηνές, από τις Όρνιθες του Αριστοφάνη στα αγγλικά

Μαθητές από ευρωπαϊκά σχολεία παρουσιάζουν σκηνές, από τις Όρνιθες του Αριστοφάνη στα αγγλικά, στο Θέατρο των Φιλίππων, την Πέμπτη 12 Μαϊου 2022.

ΚΝΕ: Πρωτοβουλία "Καθαρίζουμε το Λόφο του Αγίου Γεωργίου"

Κάλεσμα της ΚΝΕ, συμμετοχής στην πρωτοβουλία "Καθαρίζουμε το Λόφο του Αγίου Γεωργίου", την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 09:00 το πρωί, στην περιοχή του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Αγαθοπούλου: Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά που σήμερα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το προσωπικό και συλλογικό τους μέλλον

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σήμερα είναι μια μέρα αγωνίας για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Είναι το τέλος μιας διαδρομής και η αρχή μιας άλλης, το πέρασμα στην διεκδίκηση, στο όνειρο, στην ενηλικίωση.. Οι μαθητές/τριες καλούνται να διαγωνιστούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για μια ακόμη χρονιά, αντιμέτωποι/ες με την πολυεπίπεδη κρίση και την πλήρη αποδιάρθρωση των σχολείων και των πανεπιστημίων. Είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που δύο χρόνια τώρα, βίωσαν των εγκλεισμό ως συνθήκη της ζωής τους, βιώνουν τις σαρωτικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κ. Κεραμέως και της ΝΔ.

Αυτό είναι το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ κιλκίς

Μετά από τις εκλογές στις 19 Μαΐου 2022 στην ΕΛΜΕ Κιλκίς το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στο εργατικό κέντρο προκειμένου να συγκροτηθεί. Σύμφωνα με το καταστατικό διεξήχθη μυστική ψηφοφορία και το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα:

Οι αστυνομικοί της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Κιλκίς ευχαριστούν θερμά...

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τ Δ. Κιλκίς
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο και οι αστυνομικοί της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τ Δ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον κ . Ζώτο Θεολόγο για τη δωρεά 10 πλήρως εξοπλισμένων φαρμακείων πρώτων βοηθειών προς την Ένωση, με σκοπό να διατεθούν προς όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσής μας.

Δεν επιτρέπεται η είσπραξη προμήθειας κατά την αγορά τσιγάρων με κάρτα

Ανακοίνωση Τμήματος Εμπορίου & Α.Ε. της Δ/νσης & Περιβάλλοντος Π.Ε. Κιλκίς
Έπειτα από παράπονα και καταγγελίες, σχετικά με είσπραξη προμήθειας από καταστήματα και περίπτερα, κατά την πώληση τσιγάρων και προιόντων καπνού σε καταναλωτές, όταν η πληρωμή γίνεται με χρήση κάρτας, από το Τμήμα Εμπορίου & Α.Ε. της Δ/νσης & Περιβάλλοντος Π.Ε. Κιλκίς, ανακοινώνεται το εξής: