Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές για το Νέο Έτος από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"



Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην προκήρυξη 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ


Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/11-12-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, είκοσι τριών (23) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», στην Ανώνυμη Εταιρία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας - ΔΕΔΔΗΕ A.E.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης - Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Ευχές Νέου Έτους από τον Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς


Το Δ.Σ και οι προπονητές του Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς εύχονται Καλή Χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Το 2021 ας φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες, νέες χαρές και επιστροφή στην κανονικότητα.

Ας μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ (μέρος 4ο)


Κείμενο, Φωτογραφίες:
Γιάννης Σιταρίδης 
Συνεντευξιαζόμενοι:
Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Κουτρής 
Χώρος συνέντευξης:
Προαύλιος χώρος 1ου γυμνασίου Κιλκίς 
Ημερομηνία:
29/12/2020, Ώρα: 19:00
Αποχαιρετάμε το 2020 με συνομιλώντας με τους ιδρυτές του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλο και Χρήστο Κουτρή. Ένα ευχάριστο δίωρο μέσα σε ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, κάποια νύχτα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου, όπου ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 31/12/2020, 8:15 μ.μ.


Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτών
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, συνέχισε τις κοινωνικές της δράσεις με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Ευχές Νέου Έτους από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς Νέας Δημοκρατίας



Χρόνος και Κρόνος


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Ο μεγαλύτερος νικητής στο διάβα της ζωής είναι ο χρόνος. Είναι ο μεγαλύτερος κριτής στο έργο της ζωής, αενάως μεταμορφωμένος. Το ταξίδι του ανθρώπου με το χρόνο είναι προσωπικό. Ο καθένας έχει σ’ αυτό τις δικές του ατραπούς και τους δικούς του σταθμούς. Όλη η φόρτιση της ζωής μετριέται με λίγες κορυφαίες στιγμές.

(Video) Η πρόταση του Κωστίκα και του Γιωρίκα για το Ρεβεγιόν

Κορωνοϊός (31/12/2020): 932 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 50 θάνατοι


Σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ανακοινώνονται 932 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονωιού (COVID-19), εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 138850, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5422 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 41299 (29.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευχές Νέου Έτους από τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, Παντελή Ελευθεριάδη



Μητροπολίτης Γουμένισσας: Από καρδιάς σε όλους για τη νέα χρονιά


"Με την εθελοταπείνωση της άκρας φιλανθρωπίας Του, συμμέτοχος στον πόνο και την απόγνωσή μας για τα μεταλλαγμένα αδιέξοδα του αυτάρεσκου βίου μας, ο ενανθρωπισμένος Θεός μας Ιησούς Χριστός γεμίζει τις ψυχές μας με τη βεβαιότητα της τρισσοφαούς χάριτός Του αποκρινόμενος στο λατρευτικό μας εορτασμό των αγίων ημερών. Για να ελπίζουμε με σιγουριά, να πιστεύουμε με απλότητα, να αγαπάμε δίχως όρια. Για να καταφάσκουμε τη θεόκτιστη κτίση σαν από το βλέμμα το δικό Του και να συμμετέχουμε στην ατέλειωτη διάρκεια της νέας κτίσης, της εκκλησίας Του.

"Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας εκπροσωπούν όλες οι δηλώσεις τους..."

Α

νακοίνωση 
Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ειδικότερα τα εκλεγμένα στελέχη της (κ.κ. Καπαλτσίδου Σοφία, Πανοδήμου Ελευθερία) από την αρχή της πανδημίας αντιλαμβανόμενες την σοβαρότητα της κατάστασης και με αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους εργαζομένους του Ιδρύματος όσο και στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, τοποθετούμασταν στα θέματα της επικαιρότητας που αφορούσαν την πανδημία, αποκλειστικά σε ότι αφορά τον ΙΔΙΟ τον ιό κορωνοϊό (covid-19) και μόνο.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Μήνυμα ΚΚΕ για το 2021

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εύχεται καλή και αγωνιστική χρονιά, με υγεία και δύναμη, σε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, τους μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν στη χώρα μας.

Ευχές Νέου Έτους από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Γιώργο Μπαλάσκα



Ανάπτυξη ολοκληρωμένου γεωπληροφοριακού συστήματος καταγραφής και διαχείρισης οδικού δικτύου νομού Κιλκίς


Τη σύμβαση με τίτλο «Ανάπτυξη ολοκληρωμένου γεωπληροφοριακού συστήματος καταγραφής και διαχείρισης οδικού δικτύου της περιοχής ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς – Υποσύστημα καταγραφής βλαβών οδικού δικτύου» υπέγραψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» (δ.τ CONSORTIS), Γεώργιος Τσακούμης.

Κοινωνική προσφορά αγάπης από το Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου
Δήμου Παιονίας
Το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης συνεχίζει να μεταδίδεται στο Δήμο Παιονίας. Την Πρωτοχρονιά και την δεύτερη μέρα Πρωτοχρονιάς με «γεύματα αγάπης» θα χτυπήσουν οι πόρτες των ηλικιωμένων και των μοναχικών ανθρώπων που διαμένουν σε χωριά του Δήμου, μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος να απολαύσουν το γιορτινό τραπέζι.