Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την γιορτινή περίοδο

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς και εορταστικές εκδηλώσεις για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Σώματος και τις οικογένειές τους.

Ευχές Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ 

ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΚΟΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Εκλογές Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς: Δείτε το ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Ενότητας

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΕΛΜΕ, Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2014,
στο εργατικό κέντρο Κιλκίς
Η Προοδευτική Ενότητα είναι μια προσπάθεια συσπείρωσης όλων των υγιώς σκεπτόμενων συναδέλφων που πιστεύουν στην κοινωνική δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, το σεβασμό στον άνθρωπο. Προωθεί κουλτούρα ουσιαστικής συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων, γιατί χωρίς αυτά δεν νοείται συνδικαλισμός. Εμείς στην Προοδευτική Ενότητα έχουμε πάνω απ’ όλα τον εκπαιδευτικό και το μαθητή.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Άλλες εποχές θύμισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα με την νίκη του απέναντι στον Ποντιακό Νέας Σάντας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με 1-3 σκορ. Οι αναμετρήσεις του «Άρη» με τον «Ποντιακό» πάντα είχαν έχουν και θα έχουν την ιδιαιτερότητα τους και τον χαρακτήρα του ντέρμπι ανεξαρτήτου κατηγορίας και κατάστασης των δυο ομάδων.

Εκπαιδευτικά προγράμματα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς τα εκπαιδευτικά προγράμματα με νηπιαγωγεία και σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και θα συνεχιστούν έως τον Μάιο του 2015. Μέχρι στιγμής 24 τμήματα έχουν παρακολουθήσει τα προγράμματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των τμημάτων που έχουν δηλώσει συμμετοχή ξεπερνάει τα 100.

Ετήσιος χορός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης


Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο του Πάρη Κουκούδη


Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού συναδέλφου Κουκούδη Παράσχου για τον πρόωρο, απροσδόκητο και άδικο χαμό του.

Εκβίαζαν καταστηματάρχη για ανασφάλιστη εργασία, αλλά...

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Κατερίνη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 26χρονη ημεδαπή και ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος 36χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κατερίνη.

Σε Χριστουγεννιάτικες γειτονιές της Ιταλίας το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Δία Βίου Μάθησης  Δήμου Κιλκίς
Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο σπίτι μας, πλημμύρισε από πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους που με αρώματα και γεύσεις ταξίδεψαν μαζί μας Χριστούγεννα στην Ιταλία!

Γουμένισσα: Πετυχημένη η Ημερίδα για την ανάπτυξη του Πάικου

Με θέμα τις προοπτικές Τουριστικής ανάπτυξης του Πάικου, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα στη Γουμένισσα. Η ημερίδα εξελίχθηκε στο κέντρο Νεότητας της πόλης την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και είχε ως συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Μη χάσετε σήμερα το παιχνίδι των Καλλικάντζαρων VS Ξωτικών στο Κιλκίς

Σήμερα 16 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς το απόγευμα μη χάσετε το παιχνίδι των Καλλικάντζαρων VS Ξωτικών από συστήματα Προσκόπων, τα γερμανικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και διαδραστικές δράσεις από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Βασιλειάδου με τίτλο

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Σπουργίτη" Κιλκίς

Προσκαλούνται όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "Σπουργίτη" Κιλκίς  την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 11:00,  στα γραφεία του συλλόγου (παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού) στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.
Την ίδια μέρα θα κοπεί και η βασιλόπιττα του συλλόγου.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αποκάλυψη- Η συμφωνία κυβέρνησης- δανειστών- «Πακέτο» Πρόεδρος μέτρα και νέο Μνημόνιο·Πλειστηριασμοί- Απροστάτευτη η πρώτη κατοικία·»Φέρτε πίσω τους διοικητικούς»- Με λουκέτο κινδυνεύει το ΕΚΠΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κύμα κατάθεσης πινακίδων ΙΧ-50.000 μέχρι στιγμής!·Σε περισσότερα από «165» ναι ελπίζει αύριο η κυβέρνηση-Φουντώνει ο πόλεμος με τον ΣΥΡΙΖΑ·Ο Στουρνάρας παίζει με τη «σταθερότητα»-Οι απαράδεκτες δηλώσεις του