Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Εθνική Νέων έκανε υπερήφανη την Ελλάδα – Επική πρόκριση στον τελικό του Euro

- Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 πήρε η Εθνική Νέων
- Η Γαλανόλευκη επικράτησε της Αγγλίας με 2-1, σε ένα ματς που έφτασε στην παράταση
- Προηγήθηκε η Εθνική με τον Μπουγαΐδη (38') - Ισοφάρισαν οι Άγγλοι με τον Αφόμπε (56'). Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Λυκογιάννης (108)
- Άδικη αποβολή του Καπίνο στο 45' σε ανύπαρκτο πέναλτι – Το απέκρουσε ο Διούδης!
- Την Κυριακή ο τελικός – Γαλλία ή Ισπανία η αντίπαλος
Για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η εθνική U19 προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης. 
Οι Έλληνες διεθνείς έδειξαν μεγάλη ψυχή και παρότι έπαιζαν από το 45' με δέκα παίκτες πήραν παλικαρίσια νίκη κόντρα στους Αγγλους με 2-1, σε έναν ημιτελικό που πήγε στην παράταση.

Συμπολίτισσα δωρίζει ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Κιλκίς

Την Πέμπτη 19/7/2012 και ώρα 13:00 στο ΕΚΑΒ-2 ΤΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ εντός του νοσοκομείου Κιλκίς  θα γίνει τελετή παραλαβής αθενοφόρου κινητή Μονάδα ΔΩΡΕΑ από πολίτη του Ν.Κιλκίς κάτοικος  Μ. Βρύσης κα Προκοπίδου Σοφία, για το ΕΚΑΒ ΚΙΛΚΙΣ. Παρακάλώ για την παρουσία σας και κάλυψη  του γεγονότος που είναι ένα δώρο ζωής για τον νομό.

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με το Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας

«Η ενίσχυση και στήριξη της Κτηνοτροφίας αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης, όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκε και κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή», επεσήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη συνεργασία που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Καράογλου: «Πρέπει να σκεφτόμαστε στο «Εμείς» και όχι στο «Εγώ»»

Σειρά επισκέψεων και επαφών με υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είχε σήμερα Πέμπτη, 12-07-2012, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, με την ευκαιρία της κορύφωσης της αντιπυρικής περιόδου.
Οι επισκέψεις άρχισαν από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Απευθυνόμενους στους άνδρες της Άμεσης Δράσης, ο Υπουργός τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν να διατηρήσουν το νόμο και την τάξη σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι επιτελείτε το καθήκον σας κάτω από πολύ δύσκολες, οικονομικές και όχι μόνο, συνθήκες, με συνείδηση και με πολύ μεγάλο κουράγιο. Θέλω να συνεχίσετε το έργο σας και να γνωρίζετε ότι έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις απέναντί σας, τις οποίες δεν ξεχνάμε ποτέ».

Συγκροτήθηκαν η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, συγκροτήθηκαν η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ.
Στην Πολιτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι:

Παράταση έως τις 31/07 έδωσε το υπ.Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Κινδύνευε να καταρρεύσει το σύστημα

- O χρόνος και ο τρόπος πληρωμής του φόρου δεν εξαρτώνται από την ημερομηνία υποβολής
- Όλες οι δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 31/07 θα έχουν την ίδια μεταχείριση
- Παράταση έως τις 31/07 και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Παρατείνεται και η υποβολή Ε9 έως 30/11
Η προθεσμία έληγε στις 16/07 αλλά περίπου 300.000 φορολογούμενοι δεν είχαν υποβάλλει ακόμα τις δηλώσεις τους. Στο υπουργείο Οικονομικών υπήρχε έντονη ανησυχία ότι έως και την Δευτέρα θα ήταν μαζική η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων και το σύστημα μπορεί να αντέξει μάξιμουμ 200.000 χρήστες ημερησίως.

Για να μαθαίνουμε σιγά-σιγά την αλήθεια!

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και τονωτικό για το ηθικό μας, αλλά και για να αναλογιστούμε ίσως οτι είναι εξαιρετικά σημαντικό, όποια θέση κι αν κατέχουμε, να αγαπάμε και να καλλιεργούμε αυτή τη γλώσσα στην οποία ίσως και να χρωστάμε όλη μας την ύπαρξη. Προς το τέλος είναι που αποκτά ενδιαφέρον...  Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους.  Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας.

Συνάντηση δημάρχων με Σώκο με θέμα τη μεταφορά των μαθητών

Με δημάρχους, εκπροσώπους τους καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, συναντήθηκε σήμερα (Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012) στην αίθουσα συσκέψεων της ΑΔΜ-Θ, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του ν. Κιλκίς

1. Στόχοι
1.1 Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
1.2 Αφορά στο διάστημα της άνθησης και της εμφάνισης των πρώτων καρυδιών και στη δημιουργία της μέγιστης αυτοάμυνας της βαμβακοφυτείας για όλη την καλλιεργητική περίοδο.
1.3 Η τακτική παρακολούθηση της καλλιέργειας από τους παραγωγούς και η εφαρμογή των καλλιεργητικών πρακτικών στο σωστό χρόνο, θα συμβάλλουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Ανακοίνωση Αστυνομίας σχετικά με την ανανέωση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων

Ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, υπενθυμίζεται και εφιστάται η προσοχή των κατόχων των κυνηγετικών όπλων, ότι η ισχύς των αδειών κατοχής των κυνηγετικών όπλων έχει δεκαετή διάρκεια. Από τα τηρούμενα στοιχεία των αστυνομικών υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειάς μας προκύπτει ότι μεγάλος αριθμός αδειών δεν έχει ανανεωθεί μέχρι σήμερα.

Ο Φώτης Κουβέλης στον Real σήμερα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο River Club στο Σ.Σ. Μουριών


Συνάντηση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με Δ. Μανιτάκη και Μ. Βολουδάκη

Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ.κ. Δ. Μανιτάκη και Μ. Βολουδάκη, συναντήθηκε σήμερα η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από την πλευρά της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Διοίκηση στη χώρα μας και γενικότερα το ελληνικό Δημόσιο, τόσο εξαιτίας του τρόπου που χρησιμοποιήθηκε από τους κυβερνώντες επί σειρά ετών όσο και εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής του Μνημονίου.

Στα “Ελευθέρια 2012” του Κιλκίς. Έδειξαν έτοιμες οι μικρές. Πολύ καλή εμφάνιση από Δ. Γεωργιάδου & Σ. Καζαντζίδου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγιναν το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς οι αγώνες με την επωνυμία “Ελευθέρια 2012”, με συνδιοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς , τον ΓΑΣ Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς σε μνήμη της μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Κιλκίς κα Κατερίνα Ζιούτα- Γιαννακούλα και Νίκος Σερασκέρης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς Γιώργος Δημητριάδης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης , ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη διοργάνωση και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Σας πληροφορούμε ότι στις 12 Ιουνίου 2012 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων οργάνων του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων του Ν. Κιλκίς. Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε την ίδια ημέρα σε σώμα ως εξής : ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πολυχρονίδου Αλεξάνδρα, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριανταφυλλίδου Σοφία –Στέλλα, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γκουντίνα Παναγιώτα, ΤΑΜΙΑΣ: Γραμματικόπουλος Ιωάννης, ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπυροπούλου Ελισάβετ-Δήμητρα, ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κοσμάνη Ειρήνη και Σαγάνη Στεφανία, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ Ο.Δ.Υ.Ε
Πολυχρονίδου Αλεξάνδρα

10ος Αγώνας Δρόμου Αυγερινού Κοζάνης. Δεύτερος με νέα ατομική επίδοση ο Γ. Παπαδόπουλος

Την δεύτερη θέση στον αγώνα δρόμου Αυγερινού που έγινε στην Κοζάνη την Κυριακή 8 Ιουλίου, κατέκτησε ο Βαλκανιονίκης αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ με 1:32:53 (είχε 1:41:02 από τη νίκη του το 2007).
Νικητής 3η συνεχόμενη χρονιά ήταν ο Μιχάλης Παρμάκης με νέο ρεκόρ διαδρομής με 1:30:35, ενώ ενώ τρίτος ήταν ο Δημήτρης Γάζος.

Όχι sex στην άμμο λένε οι γυναικολόγοι

Ο γυναικολόγος
Στέφανος Χανδακάς
Όχι σεξ και παιχνίδια στην άμμο το Καλοκαίρι χωρίς προφυλάξεις συστήνουν οι γυναικολόγοι, καθώς δεκάδες είναι οι κίνδυνοι που καραδοκούν και μπορούν να πλήξουν μια γυναίκα για όλη της την ζωή!
«Προσοχή λοιπόν και λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις μπορούμε να χαρούμε τον έρωτα και τις διακοπές μας χωρίς δυσάρεστες επιπτώσεις» τονίζει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας κ Στέφανος Χανδακάς. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί ο κ Χανδακάς, τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε πάντοτε κατακόρυφη αύξηση μολύνσεων στις γυναίκες που εκτέθηκαν χωρίς προφυλάξεις στα … παιχνίδια της άμμου.

Ανακοίνωση σχετικά με τη χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης Αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα 386839/2-04-2009 Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση από 1 Αυγούστου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2012 για χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης Αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό.
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίσουν:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στην δράση 3.1 "Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων"  του μέτρου 2.1.4 "Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις"  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από 11-7-2012 έως και 15-8-2012 στην
-Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς
-ή στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ( ΔΑΟ ) της Αιρετής Περιφέρειας κατά περίπτωση
-ή στα Κέντρα Ελέγχου & Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού & Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ )
-ή στις κατά τόπου Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών ( Ε.Α.Σ)

Συνέλαβαν δύο αλβανούς για κλοπή χρυσαφικών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 20 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο των ανωτέρω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την νόμιμη κατοχή τους. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ανωτέρω αντικείμενα τα αφαίρεσαν την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα από το σπίτι 48χρονης στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στην 48χρονη ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής

Συνέλαβαν βουλγάρα στα Ρύζια Κιλκίς για κλοπή

Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Ρύζια Κιλκίς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, μία αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας 33 ετών, διότι αφαίρεσε ένα πορτοφόλι από το σπίτι ενός 84χρονου ημεδαπού όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ και διάφορα έγγραφα του 84χρονου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ και τα έγγραφα, τα οποία αποδόθηκαν στον 84χρονο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Απολογισμός δραστηριοτήτων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

"Πέρασαν 2 εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε η καλοκαιρινή καμπάνια στη Βιβλιοθήκη μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πραγματοποιήθηκαν 6 δραστηριότητες, 144 παιδιά συμμετείχαν σε αυτές, περίπου 50 επιπλέον ήθελαν να συμμετέχουν αλλά ήμασταν υπερπλήρεις (δε θα σταθώ στην αγωνία που μας διακατείχε στην έναρξη της καμπάνιας μήπως και δεν υπάρξει συμμετοχή), ατελείωτες οι ώρες που αφιερώσαμε (δεν μετριούνται) για την προετοιμασία των δραστηριοτήτων, την υλοποίηση και καταγραφή τους.

Συνεχίζονται οι «Διαδρομές με πυξίδα την Βιβλιοθήκη» στο Κιλκίς

Οι «Διαδρομές με πυξίδα την Βιβλιοθήκη» συνεχίζονται! Είστε έτοιμοι να μας ακολουθήσετε σε μέρη απίθανα και διασκεδαστικά; Εάν ναι, ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες από 16/7/2012 έως 24/7/2012 και δηλώστε συμμετοχή!

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας 12 Ιουλίου 2012

Δήμος Ανατολικής Μάνης 20 θέσεις εργατών-οδηγών
Δήμος Πεντέλης 18 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 43 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Χανίων 30 θέσεις εργατών καθαριότητας και οδηγών
ΚΕΑΝ Δυτ.Τομέας Αττικής 389 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
ΚΕΑΝ Δυτ.Αττικής 303 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 350 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στη Κορινθία
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 200 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στη Λακωνία
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 350 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στη Αργολίδα

Τι επιδοτήσεις δίνουν στους αγρότες προγράμματα που τρέχουν από το ΕΣΠΑ

Αλεξανδρής Πέτρος
Μία σειρά από επενδυτικές δράσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ή αναμένεται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα, που τρέχουν από το ΕΣΠΑ και αφορούν αγροτικές και όχι μόνο επιχειρήσεις. Πρόκειται για κονδύλια ύψους 12,5 δις ευρώ τα οποία θα «πέσουν» στην αγορά, με στόχο την ανάπτυξη στον αγροτικό χώρο και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τα παρακάτω προγράμματα «τρέχουν» από το υπουργείο Ανάπτυξης και έχουν τις εξής προϋποθέσεις:

Στο πόδι για τα θανατηφόρα κουνούπια! Έκτακτες συσκέψεις για νέα μέτρα

Επί ποδός βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας προκειμένου να λάβουν πιο ισχυρά μέτρα για την προστασία των πολιτών από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου. Άλλωστε τα δύο κρούσματα του ιού που εμφανίστηκαν στην Αθήνα προκάλεσαν ανησυχία έστω κι αν το ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένει κι άλλα περιστατικά. Νέα μέτρα λαμβάνονται και στις αιμοδοσίες για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

Έως 10 δόσεις για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος

Άμεση εξάρτηση του αριθμού των δόσεων για την αποπληρωμή του πρόσθετου φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2012 από το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος προβλέπει η τελική ρύθμιση που προτείνει ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης και αν λάβει την έγκριση της τρόικας θα την προωθήσει άμεσα προς νομοθέτηση, προκειμένου να ξεκινήσει και άμεσα η καταβολή των δόσεων.

Η χειρότερη ημέρα του καλοκαιριού η σημερινή - Η θερμοκρασία στους 42 βαθμούς

Καμίνι και σήμερα όλη η χώρα και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι η χειρότερη του καλοκαιριού, τουλάχιστον μέχρι τώρα! Το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 42 βαθμούς αλλά η πραγματική αίσθηση θα είναι πολύ περισσότερη. Για όσους βρεθούν τις μεσημεριανές ώρες στον δρόμο τότε η αίσθηση θα είναι περίπου 50 βαθμών! Ειδικά στους δρόμους της Αθήνας όπου το μπετόν θα καίει πραγματικά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Η ζέστη δεν φαίνεται να υποχωρεί ούτε το Σαββατοκύριακο αφού το θερμόμετρο θα παραμείνει στους 40 βαθμούς!

Πάγια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος, το επίδομα θέρμανσης, ο κοινωνικός τουρισμός και η σύσταση νέου οργανισμού κοινωνικών παροχών

Πάγιο αίτημα της Ε.Σ.ΑμεΑ και των φορέων μελών της αποτελεί το οικονομικό μέτρο της χορήγησης επιδόματος θέρμανσης που εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η Κυβέρνηση. Η ΕΣΑμεΑ με επιστολή της στον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ζητά να φτάσει αυτό το κοινωνικό αγαθό σε κάθε σπίτι στο οποίο ζει άτομο με αναπηρία ή χρόνια πάθηση χωρίς να υιοθετήσει λογικές εισοδηματικών κριτηρίων στις οποίες αποτελεί κανόνα να μην συνυπολογίζεται το πρόσθετο κόστος που απαιτείται για την κάλυψη αναγκών αναπηρίας.

Θεόδωρος Καράογλου: «Στόχος μας η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανάπτυξη με σκοπό την αύξηση της απασχόλησης, τη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων και την τόνωση της εξωστρέφειας έθεσε ως βασική του προτεραιότητα ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, στη διάρκεια σύσκεψης φορέων της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 12 Ιουλίου 2012

Ζητείται υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Σε 5 μηνιαίες δόσεις το χαράτσι ακινήτων – Έρχονται ήδη τα ειδοποιητήρια·Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Στουρνάρας σε σύσκεψη – Απόλυτη συμφωνία των τριών και κοινή κυβερνητική στρατηγική – Συζήτησαν και τα μέτρα για τη συγκέντρωση των 3 δις ευρώ·Δέσμευση του υπουργού Αντ. Μανιτάκη στην ΑΔΕΔΥ- Ούτε απολύσεις, ούτε μείωση αποδοχών
ΑΥΓΗ ·Τρόικα εσωτερικού!- Συμφωνία των τριών για τα σκληρά μέτρα·Ιθαγένεια – Αυστηρότερος αμέσως ο νόμος·Παίρνει φωτιά το πετρέλαιο θέρμανσης

«Αφετηρία» για τους κυβερνητικούς εταίρους η επιμήκυνση της προσαρμογής

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση συμφώνησαν ότι «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης» δήλωσε μετά τη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «αφετηρία» για την αναθεώρηση των δυσμενών όρων του μνημονίου είναι η παράταση του χρόνου της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου


Πετυχημένη η εκδρομή των εκπαιδευτικών του Κιλκίς στη Σόφια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς στη Βουλγαρία. Όλοι, παιδιά, νεαροί παππούδες και νεαρές γιαγιάδες επέστρεψαν με γεμάτες τις μπαταρίες, είδαν πανέμορφες πόλεις και μνημεία, διασκέδασαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα εξόρμηση του χρόνου για την κάτω Ιταλία - Σικελία.