Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Κιλκίς Ελευθέρια Στίβου 2017: Υψηλές προδιαγραφές από διοργανωτές και αθλητές - Video



Χατζησάββας: "Φιλολαϊκή πολιτική με μνημόνια δεν γίνεται"


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ αρχικά σχολίασε πως σήμερα στην βουλή στήθηκε μια παράσταση με δήθεν διαξιφισμούς μεταξύ βουλευτών Σύριζα-ΠΑΣΟΚ και μόνο έναν εγγεγραμμένο ομιλητή από την ΝΔ.

Τατίδης: "Τσιμεντόκηπος και στο κέντρο του Κιλκίς;"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Τους τελευταίους μήνες παρατηρώ μία αναρχία ως προς την στάθμευση των αυτοκινήτων στις πλευρές της οδού 21ης Ιουνίου. Ρωτώντας πληροφορήθηκα πως είναι γνωστό το θέμα, υπήρξε συμφωνία μεταξύ του Δημάρχου και πρώην Διευθυντή της Αστυνομίας, να μη ενοχλούν τα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην κεντρική οδό. Η αγάπη για την πόλη μας. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών από 10-6-2017 έως και 10-8-2017

Ανακοινώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10-6-2017 έως και 10-8-2017, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών στη γέφυρα του Ανισόπεδου Κόμβου Κορινού (443ο χιλιόμετρο).

Ερώτηση Χατζησάββα για τα νέα πλευρικά διόδια στον κόμβο Πολυκάστρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο επίκειται η κατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στους Ευζώνους, στον κόμβο Πολυκάστρου Κιλκίς. Το τμήμα αυτό του άξονα Πατρών – Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε.) – ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισόδου στην χώρα μας για περίπου 8 εκατομμύρια ανθρώπους, με κίνηση ιδιαίτερα αυξημένη αλλά και βεβαρυμμένη λόγω φορτηγών βαρέως τύπου κατά την θερινή περίοδο. 

Πετυχημένη η εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 η εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς «Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς – προοπτική στην απασχόληση».

Θέση εργασίας στη Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς (10/6/2017)

Από την ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. στο Κιλκίς ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων (άντρας) για το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Δείτε ΕΔΩ

Διαγωνισμός "Πιροσκί 2017" στην Ευκαρπία Κιλκίς - Video