Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μεταναστευτικό: Χωρίς τέλος το δράμα των κατοίκων της Ειδομένης Κιλκίς - VideoΑμάραντα Κιλκίς: Με τάση στις τέχνες και τα γράμματα

Σε κιβώτια με σκραπ μετέφεραν 27 κιλά κοκαΐνη, αξίας 1.500.000 ευρώ - Φωτογραφίες

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Γραφείο D . E . A . της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Σ.Δ.Ο.Ε., εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, που μετέφερε δια θαλάσσης, μέσω εμπορευματοκιβωτίων, σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, από την Νότια Αμερική σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Παιχνίδι και ώρες δημιουργικής απασχόλησης στο Ράντσο Κιλκίς


Επείγοντα ζητήματα που απασχολούν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Καθηγητών Β/μιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ζητήσαμε:
• την άμεση αποδέσμευση των αποσπασμένων συναδέλφων και την παρουσία τους στον τόπο απόσπασής τους.
• τον άμεσο διορισμό αναπληρωτών και την εξασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων.

Επίσκεψη Καραμανλή και Αντωνιάδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 επισκέφθηκαν το Κιλκίς οι βουλευτές Σερρών Κ. Καραμανλής και Φλωρίνης Ι. Αντωνιάδης στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίων βουλευτών ανά την Ελλάδα όπως αυτό ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ε. Μειμαράκη.

Περιοδεία αντιπροσωπείας ΚΚΕ στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Φαχουρίδη και τον Κυριάκο Τατίδηεπισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών Γεωργαντά έως Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 5-9-2015 : 
Πρωί : Εμποροπανήγυρη πόλης Κιλκίς
Απόγευμα: Πολύκαστρο . Παρουσία στην εκδήλωση του ποντιακού πανηγυριού από τους «Ακρίτες» Πολυκάστρου.

Κυριακή 6-9-2015:

Πρωί : Τέρπυλλος - Διπόταμος
Απόγευμα: Λεκανοπέδιο Μουριών


Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς - VideoΗ Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς. Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Αγώνες της Ακαδημίας Κολύμβησης Αλέξανδρος Κιλκίς, την ΚυριακήΤους πρώτους τους αγώνες θα δώσουν οι αθλήτριες και οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της Ακαδημίας Κολύμβησης την Κυριακή, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου θα διαγωνισθούν με άλλες Ακαδημίες Κολύμβησης.

"Ενισχύστε τη συμμετοχή των γυναικών στις εκλογικές λίστες"

Υπογράφει,
η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας 
Ειρήνη Αγαθοπούλου
Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας εκτιμώντας τη σημαντικότητα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και αναγνωρίζοντας ότι η αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην πολιτική ζωή επιβάλλεται για λόγους δημοκρατίας, αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και αξιοποίησης του συνόλου της κοινωνικής εμπειρίας, εντάσσει στις προτεραιότητες της δράσης του την ενθάρρυνση και προτροπή των πολιτικών κομμάτων και φορέων να ενισχύσουν τους εκλογικούς συνδυασμούς τους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό γυναικών στα ψηφοδέλτιά τους.

Υποδοχή Γεωργαντά σε Καραμανλή και Αντωνιάδη

Δελτίου τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων κομματικών εξορμήσεων υποδέχτηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κιλκίς κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο αποτελούνταν από τον Βουλευτή ν. Σερρών κ. Κ. Καραμανλή και το Βουλευτή ν. Φλωρίνης κ. Ι. Αντωνιάδη. Στο κλιμάκιο συμμετείχε επίσης και ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Κιλκίς κ. Τ. Πέτρογλου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις με φορείς του νομού.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς - 5/9/2015

Η ManpowerGroup, για λογαριασμό πελάτη της, μεγάλη και αναπτυσσόμενη Ελληνική Βιομηχανία, αναζητά Χειριστές Μηχανών Παραγωγής GRC/8631 για τις εγκαταστάσεις της στη περιοχή του Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

"πόλις": Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών του Συνόλου στην Αυστροελληνική Κιλκίς


Οι βουλευτές Ν.Δ. Σερρών Κώστας Καραμανλής και Φλώρινας Ιωάννης Αντωνιάδης, μιλούν στη Γνώμη - Video