Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η φάρμα του Ηρακλή και οι "Ατρόμητοι Ιππείς" στην Πιερία (Video)


Προορισμός το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο χορός του "πόλις"


Τελικά στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2015 οι εξετάσεις για βοηθούς φαρμακείου

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τις εξετάσεις υποψηφίων βοηθών φαρμακείου περιόδου Φεβρουαρίου 2015:

"Σημασία έχει τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση", λέει ο Δημήτρης Καρύδης του ΠΑΣΟΚ

Σχόλιο Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟK Δημήτρη Καρύδη στα social media
Η κυβέρνηση της «πρώτη φορά Αριστερά» ξεκίνησε το "ανατρεπτικό" της έργο με το να προσλαμβάνει στρατιές συμβούλων για να εξυγιάνει τη Δημόσια Διοίκηση!!
Σημαιοφόροι οι κκ Δραγασάκης, Βαρουφάκης: Μετά τη Lazard προσέλαβαν τους πρώτους 20 συμβούλους.
Επίσης η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να ανακοινώσει για Γενικούς Γραμματείς αποτυχόντες υποψήφιους βουλευτές.
Οι προεκλογικές εξαγγελίες στα σκουπίδια. Σημασία έχει τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση.

Ετήσιος χορός του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015


Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς ξεφαντώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015


Έναρξη σεμιναρίου στη Ν. Σάντα από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προηγούμενου σεμιναρίου, ξεκινάει την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 το δεύτερο σεμινάριο της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς στο Δημοτικό Σχολείο της Ν. Σάντας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες, και ιδιαίτερα σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και μέλλοντες γονείς. Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο ρόλο τους.

Έκοψε την βασιλόπιτά του το Επιμελητήριο Κιλκίς

Σε μια λιτή εκδήλωση το Επιμελητήριο Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο.

Δράσεις 5ου δημμοτικού σχολείου Κιλκίς για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο περιφερειακό θεματικό δίκτυο ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το Ασφαλές διαδίκτυο, υλοποιήσαμε τις εξής δράσεις:

Ο Χρήστος Γκουντενούδης ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή της στη διάσωση δημότη μας που εγκλωβίστηκε με το γεωργικό ελκυστήρα του στα νερά του πλημμυρισμένου Αξιού τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου.

Erasmus+: Μια ευκαιρία εκσυγχρονισμού των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης, νεολαίας και αθλητισμού τον 21ο αιώνα

Το Erasmus+ είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, το οποίο έχει επταετή διάρκεια (2014-2020) και στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης, νεολαίας και αθλητισμού.

Συνάντηση Γεωργαντά με με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς.

Ντόπιος τελικά ο ποντικός σε χωριό του Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν μετά από συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα σε χωριό του Κιλκίς που έγιναν τον Νοέμβριο του 2014. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπή για κλοπή.

"Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, κ. Πρόεδρε"

Για τις τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΛΜΕ Κιλκίς σχετικά με τη στάση του κινήματος μετά τις εκλογές
Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Το γεγονός ότι οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδικαλιστικό κίνημα (και από κοντά κι αυτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Μ-Λ ΚΚΕ), από τις εθνικές εκλογές του 2012 και μετά, είχαν μετατοπίσει το σύνολο της δράσης τους στο στόχο «να αλλάξει η κυβέρνηση για να σωθούν οι εργαζόμενοι» είναι γνωστή.

Συγχαρητήρια ανηψιέ και ξάδελφε, Γιώργο Μαυροματίδη

Στον αγαπημένο μας ανηψιό και ξάδελφο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ιατρό Μαιευτήρα Γυναικολόγο, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του, ως Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Οι οικογένειες

Στεφανίδη Δημητρίου
Στεφανίδου Περιστέρας
Στεφανίδου Τατιανής
Στεφανίδη Ελένης

Συγχαρητήρια αδελφέ και θείε, Γιώργο Μαυροματίδη

Στον αγαπημένο μας αδελφό και θείο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ιατρό Μαιευτήρα Γυναικολόγο, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή του, ως Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Οι οικογένειες

Μιχαηλίδη Μιχαήλ και Φωτεινής
Μιχαηλίδη Κων/νου
Μιχαηλίδου Παρθένας

6 συμβουλές ασφάλειας για τα Κοινωνικά Δίκτυα

Είστε έτοιμοι για εκείνο το ταξίδι στην Αμερική που σχεδιάζετε τόσο καιρό; Θέλετε να το πείτε σε όλο τον κόσμο; Αρκεί να αναρτήσετε το γεγονός μαζί με τον ενθουσιασμό σας στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωρίστε το μοναδικό "Ινδιάνικο χωριό" στο Ελατοχώρι Πιερίας. Αξίζει!


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Όλη η Ελλάδα στη μάχη του Eurogroup- Αλέξης Τσίπρας: Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής·Στο Βερολίνο-Θέμα γερμανικών επανορθώσεων έθεσε ο Ν. Κοτζιάς·Φορολογική πολιτική- Από τα φετινά εισοδήματα το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Στον τοίχο η Μαργαρίτα (Παπανδρέου) – Την «κάρφωσε» με βιβλίο – βόμβα ο άνθρωπος που διέρρευσε την «λίστα Λαγκάρντ·Το παραλήρημα του Λαφαζάνη με (δική του) σκληρή ατζέντα-Δεν δέχεται λέξη για Μνημόνιο, τρόικα και ακυρώνει μεταρρυθμίσεις·Αντ. Σαμαράς: Με ψέματα κερδίσατε-Πήρε χθες (όπως αναμενόταν) ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση