Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Κάντε χώρο, δώστε χρόνο στην Νέα Γενιά!

Υπογράφουν:
Βασιλική (Λίλη) Παναγούλια, Πτυχιούχος Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας με Μάστερ στη Γενετική ''Biologie moléculaire et Cellulaire - Master sur la Génétique'' στο πανεπιστήμιο ''Université Pierre et Marie Curie Paris 6'', Δημοσιογράφος, Μέλος της Ένωσης Ηλεκτρονικού και Περιοδικού Τύπου Μακεδονίας και Θράκης, Μέλος των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Παρουσιάστρια στην Ελληνική Τηλεόραση, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Στιχουργός, Ερασιτέχνης Ηθοποιός και Πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Παρισίου και ο
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφων. Παραγωγός
Το 2023 μπήκε για τα καλά και θα έχει αρκετές κάλπες σε κάθε θεσμικό επίπεδο. 1, 2 ή 3 κάλπες εθνικών εκλογών και αργότερα δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και λίγο μετά, λογικά, κάλπες και στα απανταχού οικονομικά, επαγγελματικά, βιοτεχνικά επιμελητήρια. 

Γ. Φραγγίδης; Ανοιχτή συνάντηση με τίτλο "Μια συζήτηση για τις γυναίκες, από τις γυναίκες"

Το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσα από την X…αστεριά!

ΑΘΗΝΑ (13 Μαρτίου)
– Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού. Μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης.

Ο Άθλος Κιλκίς στο ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do Τhesskids kicking στο Ωραιόκαστρο

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 11/03/2023 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Ωραιόκαστρο στην Θεσσαλονίκη .
Η συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση δέκα τερέν για την γρηγορότερη ροή των αγώνων. Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοια των αγώνων και την απόκτηση εμπειρίας για την συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις.

Στο Κιλκίς ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαρτίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ανοικτή συγκέντρωση -ομιλία για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, στις 6:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 42χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Χθες (15 Μαρτίου 2023) και ώρα 20.05 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου - Νέου Σκοπού Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή 40,6 γραμ. κοκαϊνης

Συνελήφθη χθες (15 Μαρτίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector» του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 40,8 γραμμαρίων. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Κύπρος 1945-1974 - Κρυφές Πικρές Αλήθειες" του Χρήστου Γκόλιαρη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση βιβλίου του μέλους του κ. Γκόλιαρη Χρήστου, π. Σχολικού Συμβούλου Π.Ε., με τίτλο : "Κύπρος 1945-1974 - Κρυφές Πικρές Αλήθειες".

Γεωργαντάς για τον αποκλεισμό των βερικοπαραγωγών της Χαλκιδικής από την στήριξη de minimis: Μόνο για τον παγετό καταβλήθηκαν πέρυσι στους παραγωγούς της Χαλκιδικής 3 εκατ. ευρώ

Το μέτρο του de minimis απαιτεί μια ιεράρχηση και πάντα τεκμηριώνουμε αυτά που πραγματικά καταδεικνύουν μια ζημιογόνο καλλιέργεια για να μπορέσουν να έχουν τη δύναμη οι αγρότες μας να συνεχίσουν την καλλιεργητική περίοδο είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα.

Καμιά ιδέα χαμένη με το πρόγραμμα LEADER - Η ΑΝΚΙ προσκαλεί σε Συναντήσεις Εργασίας τους τοπικούς φορείς

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου προγράμματος LEADER 2023-2027, η Αναπτυξιακή Κιλκίς συνεχίζει απρόσκοπτα τις διαδικασίες διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς καθώς μόνο με την άμεση συνεργασία και ουσιαστική συμμετοχή τους, δίνεται νόημα στην από κάτω προς τα πάνω καινοτόμα αναπτυξιακή προσέγγιση του προγράμματος.

(Video) Απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.