Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Παιονία βραβεύσει αυτούς που την έκαναν ευρέως γνωστή εντός και εκτός συνόρων

Ο Δήμος Παιονίας διοργανώνει ειδική εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων με τίτλο
«ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ - ΠΑΙΟΝΙΑ 2016».

"Μόνιμοι και μετακλητοί υπονομευτές "

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Στις 24 Φεβρουαρίου του 1994, εικοσιδύο χρόνια πριν, η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο», ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα, για να υλοποιήσει την τελευταία και πιο σκληρή φάση της Γενοκτονίας.

Εκδήλωση με θέμα, «Δωρεά οργάνων – Μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς – Τράπεζα οφθαλμών»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και του Δήμου Θεσσαλονίκης τελεί η εκδήλωση «Δωρεά οργάνων – Μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς – Τράπεζα οφθαλμών».

Την Τσικνοπέμπτη ζωντανή μουσική και άπειρο κέφι στο Ράντσο Κιλκίς


"Ψήφισμα για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο"

Υπογράφει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας
Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Μασκέ πάρτυ από τους Παίονες Γουμένισσας

Μασκέ πάρτυ διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', για τους μικρούς φίλους, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16:30 στο Πολιτιστικό Kέντρο της Γουμένισσας.

"Περί του «πανικού των ΣΥΝΕΚ» ο λόγος,,, "

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Όπως φαίνεται η απάντηση των ΣΥΝΕΚ μόνο πανικό δείχνει. Πράγματι το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει, δυστυχώς για τον κλάδο, αυτή τη σύνθεση. Εδώ και τρία χρόνια καμία ουσιαστική απόφαση δεν έχει ληφθεί και ειδικά τον τελευταίο χρόνο η ΟΛΜΕ είναι ανύπαρκτη. Για το εθνικό διάλογο για την παιδεία σας παραπέμπω στο δελτίο τύπου της ίδιας της ΟΛΜΕ στις 18-02-2016 http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=9846

Ημερίδα σε συνεργασία με την Google για τον ψηφιακό τουρισμό στην Ελλάδα και την Κύπρο


Ημερίδα σε συνεργασία με την Google, οργάνωσε η ευρωβουλευτής της Ελιάς- Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα "Ψηφιακός τουρισμός: Δυνατότητες ανάπτυξης για την Ελλάδα και την Κύπρο". Στόχος της ημερίδας, πέρα από τη δικτύωση μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Google και διαφόρων startups, ήταν να συζητηθούν οι δυνατότητες εκμετάλλευσης της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελος της Ελληνικής και Κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας. 

Από την "Νεότητα Μεταλλικού" στον Αλέξανδρο Κιλκίς, ο Ιορδάνης Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την απόκτηση του Ιορδάνη Ορφανίδη από την Νεότητα Μεταλλικού. Έτσι, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Ακαδημία στην οποία γαλουχήθηκε από τα πρώτα του παιδικά χρόνια. 

Συμφωνία με Philip Morris για την απορρόφηση των ελληνικών καπνών

Παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα υπεγράφη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου Συμφωνία Συνεργασίας, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Philip Morris International Management S.A. Η Συμφωνία υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Philip Morris International, κ. Ανδρέα Καλαντζόπουλο.

"Και στα κούφια του τακούνια ηρωίνη ως τα μπούνια "

Για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, συνελήφθη χθες (23-02-216) το πρωί στην Θεσσαλονίκη ένας 31χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Ειδομένη: Η κατάσταση την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, 2.00 μ.μ. (Video)



Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο πιτσιρικάδες για κλοπή μοτοποδηλάτου

Συνελήφθησαν προχθές (22-02-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ειδικής ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 19 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο ενός 24χρονου στη Θεσσαλονίκη. 

Απάντηση ΣΥΝΕΚ σε ανακοίνωση της "Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών"

Ανακοίνωση Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝΕΚ) Κιλκίς
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ που εξελέγη μετά από το συνέδριο της ΟΛΜΕ τον περασμένο Ιούλιο, αποτελείται από τις εξής παρατάξεις:

Διαγωνισμοί προμηθειών υλικών & υπηρεσιών φορέων δημοσίου – Εφαρμογή Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η εφαρμογή του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) άλλαξε ριζικά το τοπίο των διαγωνιστικών διαδικασιών Προμηθειών Δημοσίου, οι οποίες πραγματοποιούνται πλέον μέσω μιας νέας, αλλά σχετικά πολύπλοκης, διαδικασίας. Η πολυπλοκότητα της νέας Ηλεκτρονικής Διαδικασίας δημιουργεί την ανάγκη για συμβουλευτική υποστήριξη.

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Σε ένα «σεμνό όπως ταιριάζει με το έργο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας» κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών, πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 ο αγιασμός και η κοπή πίτας του Συλλόγου. 

Έτσι απαντά η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στα μέτρα της κυβέρνησης

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
Μέτρα που δεν δίνουν καμία διέξοδο στους μικρομεσαίους αγρότες οι οποίοι παλεύουμε για την επιβίωσή μας, είναι αυτά που ανακοινώθηκαν στη συνάντηση που είχαν, τη Δευτέρα 22 Φλεβάρη, εκπρόσωποι κάποιων μπλόκων, με τον πρωθυπουργό και υπουργούς του.

Παιδικός αποκριάτικος χορός των τριτέκνων Πολυκάστρου


Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)