Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

(Video) Εικόνες ντροπής: Αυτοσχέδια χωματερή λίγα μέτρα από το Τρίτο Γυμνάσιο Κιλκίς

Τα νέα του ΑΣΕΠ, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021


Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Amstrad CPC 6128

Στο video αυτό παρουσιάζουμε τον Amstrad CPC 6128, ένα best seller της εταιρείας Amstrad, του sir Alan Sugar. Ο υπολογιστής αυτός πούλησε πολλά εκατομμύρια αντίτυπα και μεσουράνησε από το 1985 έως το 1994 και βασίστηκε στο παλιότερο πρότυπο του Commodore 128 ενσωματώνοντας όμως πολλές νέες καινοτομίες.

Σ. Παραστατίδης: Εμβόλιο κατά της ανισότητας


Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Παρέα με τον Λευτέρη Παπαγιαννάκη γράψαμε ένα κείμενο στα σημερινά Νέα για το εμβόλιο και τις ανισότητες. Έχει μία ματιά που χρειάζεται ο κόσμος που θα κληρονομήσουμε μετά την πανδημία.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011.
Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 6/2/2021, 6:30 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού, με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας. Ειδικότερα, βρέθηκαν στην οικία και κατασχέθηκαν:

Τσάντες φαρμακείου δώρισε η ΔΕΕΠ Κιλκίς στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Μια ακόμη πολύτιμη εθελοντική δράση πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ νομού ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 δωρίζοντας εξοπλισμό – τσάντες φαρμακείου στο τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Δύο σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Εν μέσω της ιδιαίτερης και δύσκολης συγκυρίας που βιώνουμε, εμείς, στο 5ο Δημοτικό Κιλκίς, αναπροσαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας, που έχει να κάνει με το να προσφέρουμε στα παιδιά μια πολυεπίπεδη και ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε κατάστημα στις Σέρρες


Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ληστεία που έγινε το προηγούμενο διάστημα σε κατάστημα στις Σέρρες.

Ευπατρίδες και πατρίδες


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Και ξαφνικά μέσα σ' όλο αυτό το ρευστό τοπίο μιας καθημερινότητας που κινείται ανάμεσα σε κρούσματα μεταλλάξεις και χαμόγελα φιμωμένα κάτω από τις μάσκες κάπου ανάμεσα στις αναφορές των θανατολόγων στα δελτία των οκτώ έσκασε και μια είδηση από εκείνες που σε κάνουν να πιστεύεις ότι δε χάθηκαν όλα.

Ο Θατσερισμός ζει


Υπογράφουν: 
- Νταγκίνη (Ντίνα) Κωνσταντίνα, Τελειόφοιτη Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.
- Καραγεωργίου (Μπάμπης) Χαράλαμπος, Φοιτητής Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ.
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Μάργκαρετ Θάτσερ, η Σιδηρά Κυρία της βρετανικής πολιτικής σκηνής (διατέλεσε πρωθυπουργός απο το 1979 έως το 1990) ήταν μία πολιτικός που κανένας δεν την ήθελε για αντίπαλο, μία πολιτικός που κατά κάποιο τρόπο επεδίωκε την σύγκρουση χωρίς να την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. 

Εισήγηση - σεμινάριο "Αρχιτεκτονική και Πολιτισμός του Πόντου" με τον Παύλο Κανονίδη


Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός.

Τα νέα της εβδομάδας του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Μια ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids συνεχίζουν τη διαδικτυακή παρουσία τους με πλήθος δραστηριοτήτων, προσφέροντας στα παιδιά ευχάριστες και δημιουργικές ώρες που τόσο χρειάζονται για να ξεφύγουν από τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Γκουντενούδης: Εξαίρεση του Δήμου Παιονίας από τις αποζημιώσεις λόγω προσφυγικού


Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Όπως έχουμε ήδη αναφερθεί, λόγω του γεγονότος ότι τα Δημοτικά Συμβούλια γίνονται μονάχα διά περιφοράς, τα θέματα που λαμβάνουν χώρα στην ημερήσια διάταξη του κάθε Δ.Σ. δεν γίνονται γνωστά και γι αυτό αναγκαζόμαστε να γνωστοποιούμε τις θέσεις μας μέσω του τύπου είτε αυτός είναι ηλεκτρονικός είτε έντυπος.

Παραδίδεται η μελέτη για την ασφαλτόστρωση – αναβάθμιση του αγροτικού δρόμου Γουμένισσας-Ευρωπού στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης κάλεσε στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας τους εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ) προκειμένου να ενημερώσουν τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Γουμένισσας και Ευρωπού και τους δημοτικούς συμβούλους των δύο δημοτικών ενοτήτων για την πρόοδο της μελέτης και της ωρίμανσης του έργου «Βελτίωση Αγροτικής οδού Γουμένισσας – Ευρωπού δήμου Παιονίας» που η διοίκηση θα υποβάλλει προς έγκριση στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη στήριξή της στο Γ. Γραμματέα του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς και Γ. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς, Καλεμκερίδη Αχιλλέα, απέναντι στις διώξεις που υφίσταται, επειδή κατήγγειλε τις ελλείψεις και αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου εργάζεται.