Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μετανάστες στον νομό μας (Κιλκίς): Ευλογία ή κατάρα;

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ν.Β.
Με αφορμή τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό στον νομό μας, δηλαδή τις αντιδράσεις που προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο αυξανόμενος αριθμός μεταναστών στον νομό Κιλκίς, καθώς και η απουσία αρμοδίων και πολιτείας από το θέμα αποφάσισα να παραθέσω κάποιες δικές μου απόψεις.

Πωλούνται 100 πρόβατα (3/6/2020)

Πωλούνται 100 πρόβατα στην περιοχή Θεοδωράκι Αλμωπίας Νομού Πέλλης. Για πληροφορίες κ. Χρήστος, τηλέφωνα 2384064412 και 6906386729.

Διανομή φυλλαδίων για την προώθηση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Δελτίο τύπου  ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς μοίρασε φυλλάδια, στα μαγαζιά της πόλης, σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου ημέρα πανελλαδικής δράσης του κόμματος για την προώθηση και προβολή του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ».

Επαναλειτουργία των γυμναστηρίων Kinesis Gym

Ανακοίνωση Kinesis Gym 
Με τον πλέον επίσημο τρόπο και μετά τις σημερινές εξαγγελίες του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, η μέρα επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων είναι η Δευτέρα 15 Ιουνίου. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 3/6/2020, 11:15 μ.μ.

Συνελήφθησαν 4 μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης.

Κιλκίς: Ενημερωτική συνάντηση εργασίας για τα ΚΕΠ PLUS

Η δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας στοχευμένων πληροφοριών και χρήσιμων δεδομένων στην άμεση υπηρεσία της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και του επενδυτικού εν γένει περιβάλλοντος συνιστά τον πυρήνα της φιλοσοφίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης (ΚΕΠ) Plus που προωθεί τάχιστα προς υλοποίηση το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Δήμος Κιλκίς: Πρόσληψη 31 ατόμων οκτάμηνης απασχόλησης στον τομέα της καθαριότητας

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη τριάντα ενός ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών με σκοπό την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Τμήμα Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

(Video) Βόλτα με ποδήλατο στην πόλη του Κιλκίς


Βόλτα με ποδήλατο στην πόλη του Κιλκίς, την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Πιερία: Σκοτώθηκε 44χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (3 Ιουνίου 2020) και ώρα 13.15 περίπου, στο 426 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια διαχωριστικά του δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Νομού Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης στην Κρηστώνη του Κιλκίς.

(Video) Η εταιρία ELVIAL δωρίζει 3 αναπνευστήρες στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ


Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.
Η εταιρία ELVIAL δωρίζει 3 αναπνευστήρες στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.