Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Διακρίσεις για το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στην Περαία Θεσσαλονίκης βρέθηκε το Kinesis στις 31 Μαρτίου στην εκδήλωση του Octagon Fighting Show. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal με την στήριξη του Δήμου Θερμαϊκού. Οι αθλητές του Kinesis αγωνίστηκαν στα στυλ του Knock Down Karate και στο Octagon Submission (Πάλη υποταγής).

Οδοιπορικό για την Παιδεία στην Παιονία, του Βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη



ΚΚΕ Κιλκίς: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, σαν 3 σταγόνες νερό… και στην αντιεκπαιδευτική πολιτική

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την ώρα που σύσσωμος ο κλάδος των εκπαιδευτικών δίνει έναν μεγάλο αγώνα για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, την υπερασπιστή της παιδαγωγικής του υπόστασης, την πραγματική αναβάθμιση του σχολείου με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας, απέναντί του δεν βλέπει μόνο την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τους συμπαραστάτες της κάθε φορά που «στριμώχνεται».

Αφιέρωμα στον Νομπελίστα Ποιητή μας Γιώργο Σεφέρη

Μέσα στα πλαίσια ροής του Ημερολογίου του -αναφερόμενου σε Τρισμέγιστους Έλληνες Ποιητές- ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων παρουσιάζει αφιέρωμα στον Νομπελίστα Ποιητή μας Γιώργο Σεφέρη και πιο συγκεκριμένα, στον ακατάβλητο δεσμό του με τον παραδεισένιο Μικρασιάτικο τόπο της «Σκάλας του Βουρλά», (ψαροχώρι, 30 χλμ δυτικά της Σμύρνης) όπου περνούσε τις ονειρεμένες παιδικές του διακοπές, που χαράχτηκαν στη Μνήμη του για πάντα. Επιμελείται και παρουσιάζει η Υπεύθυνη Λόγου του Συλλόγου κ. Θεοδώρα Θεοδωρίδου.

Τελικά δεν θα έρθουν οι Ισραηλινοί στο Κιλκίς για να επενδύσουν!

Στο φετινό πρωταπριλιάτικο ψέμα της Γνώμης, «όλα τα λεφτά» ήταν τα σχόλια σας!
Για φέτος το πρωταπριλιάτικό μας ψέμα της Γνώμης, αφορούσε την αγορά της Πικρολίμνης από Ισραηλινό ξενοδοχειακό όμιλο. Εννοείται πως δεν θα έρθουν οι Ισραηλινοί στο Κιλκίς-αλλά και κάθε άλλος ξένος- για να δώσουν τα χρήματά τους. Όχι φυσικά γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι ταλαιπωρία και αντιδράσεις τους περιμένουν.

(video) Δέντρα γέρνουν επικίνδυνα, επάνω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα Κιλκίς

Δέντρα γέρνουν επικίνδυνα, επάνω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα Κιλκίς. Τρίτη, 2 Απριλίου 2024.

Εκδήλωση με θέμα «Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς 

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς (Σ.Α.Ν.Κ.) πρόκειται να διοργανώσει την επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς», που θα περιλαμβάνει:

Ο ακατάλυτος θησαυρός

Του Κώστα Μπούζα
Γνώρισα κάποτε σε μια συντροφιά κάποιον, που υποστήριζε ότι είχε στην κατοχή του έναν πολύτιμο θησαυρό. Καθώς τέτοιες εξομολογήσεις είναι σπάνιες, τα λόγια του τράβηξαν αμέσως την προσοχή μου, και τα παρακολούθησα μέχρι το τέλος. Θεώρησα, μάλιστα, τις σκέψεις του ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό και θα προσπαθήσω να σας τις μεταφέρω, όσο καλύτερα μπορώ. Όσα λοιπόν είπε, ήταν περίπου αυτά:

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 4η Απριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΚΚΕ: Να δοθεί παράτασή στην εξόφληση των εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ και να υπάρξει συμψηφισμός τους με την αποζημίωση

Ερώτηση ΚΚΕ Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα "Να δοθεί παράτασή στην εξόφληση των εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ και να υπάρξει συμψηφισμός τους με την αποζημίωση"

Το 2023 οι αγροτικές καλλιέργειες πανελλαδικά επλήγησαν από πολλά ζημιογόνα αίτια. Αρχικά, οι ανοιξιάτικοι παγετοί, οι απότομες εναλλαγές του καιρού καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης, οι έντονες βροχοπτώσεις τον Μάιο προκάλεσαν ζημιές σε καλλιέργειες (πάγωμα-κάψιμο καρπιδίων, μυκητολογικές ασθένειες κ.α.) μήλων, ροδάκινων, αχλαδιών, αμύγδαλων, σταφυλιών, κάστανων κ.α. καθώς και σε αροτραίες καλλιέργειες. Στη συνέχεια το καλοκαίρι, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας οι καλλιέργειες ήρθαν αντιμέτωπες με χαλάζι αλλά και με τις πυρκαγιές. Το φθινόπωρο οι πλημμύρες Daniel - Elias προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε παραγωγή και σε γεωργικό, κτηνοτροφικό και μελισσοκομικό κεφάλαιο.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (2/4/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ενα βήμα πριν τα ημιτελικά της Κ17 ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επικράτησε με 3-0 της Ακαδημίας Αστέρια στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό. Η ομάδα μας με τρομερή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας έδειξε την ποιότητά της, και θα πάει στη ρεβάνς με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα.

Αθλητική εκδήλωση ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ στην Αξιούπολη