Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

(Video) 83χρονος Κιλκισιώτης, πήρε το απολυτήριο Γυμνασίου

Υπογράφει ο  Θεόδωρος Ηλίας
Υπ/ντής ΣΔΕ Κιλκίς

Στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας φοιτούν ενήλικες, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει για διάφορους λόγους την υποχρεωτική εκπαίδευση. Πρόκειται για σχολεία, που ακολουθούν πιστά τις αρχές εκπαιδευσης ενηλίκων με στόχο την επανασύνδεση των εκπαιδευομένων με τη γνώση στο πλαίσιο της ψηφιακής μας εποχής. Η απόφαση να φοιτήσει κάποιος σε ένα τέτοιο σχολείο είναι καθαρά προσωπική και συνδέεται με τα δικά του κίνητρα είτε είναι εξωτερικά (βελτίωση επαγγελματικών προσόντων, κατάληψη μίας θέσης κά) είτε εσωτερικά (επιθυμία για γνώση, κάλυψη κενού στη μόρφωση κά).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 5/7/2023, 8:34 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή των Γρεβενών για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων

Συνελήφθησαν χθες (4 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.

Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς δημιουργεί και το 2022-2023

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 το 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Κιλκίς συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στο Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΝΟΗΣΙΣ» (ΜΝΑΕ) του ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας».

Τι λέει ο Σωκράτης Σαλτσίδης για την κοπή όλων των δέντρων στην οδό Λέκκα στο Κιλκίς

Του Σωκράτη Σαλτσίδη
Κιλκίς, η πόλη που δικαιούται ένα καλύτερο αύριο

Διαβάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση του κ. Αντιδημάρχου για την οδό Λέκκα αναρωτιέμαι για δύο (2) πράγματα: Έχουν επιλυθεί τα προβλήματα ασφάλειας πεζών σε δρόμους (και ιδίως σε πεζοδρόμια) συχνότερης χρήσης από τους πολίτες και ιδίως των κεντρικότερων οδών και αν όχι γιατί η προτεραιότητα στη συγκεκριμένη οδό;

Συγχαρητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, προς Γ. Γεωργαντά

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, διερμηνεύοντας και τα αισθήματα των μελών του, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον Βουλευτή και τέως Υπουργό Γιώργο Γεωργαντά, συνάδελφο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, για την εκλογή του ως αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Παγερά αδιάφορη η ΔΕΥΑ Κιλκίς στις εκκλήσεις των Δημοτών για διαρροές νερού


Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

Ο Συνδέσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, συγχαίρει...

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, συγχαίρει:

Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2023 στους «Ήρωες των Τεμπών»

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να απονείμει το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2023 στους «Ήρωες των Τεμπών» μετά από πρόταση της ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη. Η πρόταση της ευρωβουλευτή του ΕΛΚ προς το θεσμό περιλαμβάνει όλους, όσοι με κίνδυνο της ζωής τους, ανέδειξαν και υπηρέτησαν την αλληλεγγύη ως υπέρτατη αξία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Λόγοι Ηράκλειτου

Του Κώστα Μπούζα
Ο Ηράκλειτος, ο μεγάλος Εφέσιος φιλόσοφος, είπε: