Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ημερίδα με τίτλο «ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ», στη Θεσσαλονίκη

To Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού «Detrop 2013», στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει, με πρωτοβουλία του Υπουργού Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη, Ημερίδα με τίτλο «ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ», το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στην Αίθουσα «Ολυμπιάς». 

Ευχαριστίες Δήμου Κιλκίς στην “OTS” για χορηγία Κιλκισιώτη αθλητή

Χορηγία από την εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων "OTS" με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς στον νταμπλούχο Κιλκισιώτη Ασύγκριτο Μουραντίδη, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την ανοδική πορεία του στο άθλημα της πάλης. Ο Πανελληνιονίκης και Κυπελλούχος της Ελευθέρας Πάλης και αθλητής με πολύ καλές προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, αντιμετώπιζε δυσκολίες ως προς την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του σε αγώνες, λόγω των σημαντικών περικοπών στη χρηματοδότηση του σωματειακού αθλητισμού. 

Με την οικονομική ενίσχυση της "OTS" που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 3.000 ευρώ και ισχύει για δύο χρόνια (1.500 ευρώ ανά έτος), ο κορυφαίος αθλητής του ΓΑΣΚ θα μπορεί πλέον να καλύπτει τα έξοδα που απαιτούνται για τη συμμετοχή του σε μελλοντικούς αγώνες και να εκπροσωπεί επάξια το Κιλκίς και το σωματείο του, γεμίζοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία και περηφάνια την τοπική μας κοινωνία. 

Με ομάδα είκοσι αθλητών συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Καυτανζόγλειο

Με ομάδα είκοσι αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β, Μίνι και Σούπερ Μίνι (γεννημένους δηλαδή από 2000 ως και 2005) , θα λάβει μέρος το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στην 1η Εαρινή συνάντηση Στίβου , που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας (ΣΠΣΒΕ). 

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Ιερισσό

"Σήμερα το πρωί, τετρακόσια (400) περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν- απέκλεισαν την επαρχιακή οδό Γοματίου – Ιερισσού και δεν επέτρεπαν τη διέλευση αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες μαζί με δικαστικούς λειτουργούς μετέβαιναν στην περιοχή για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, που διενεργούνται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον εμπρησμό σε εγκαταστάσεις εταιρείας στις Σκουριές Χαλκιδικής, τα ξημερώματα της 17-02-2013. 

Καταγγελία ΚΚΕ για τα επεισόδια στην Ιερισσό

"Το ΚΚΕ καταγγέλει το όργιο αυταρχισμού που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος του λαού και της νεολαίας της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με πρόσχημα την προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές.

Δήλωση Αγαθοπούλου για την ημέρα της γυναίκας

Η βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ε. Αγαθοπούλου δήλωσε για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: «Οι εργάτριες τότε έσπασαν το φόβο, αγωνίστηκαν, πάλεψαν για ν' αποκτήσουν δικαιώματα που δεν είχαν ποτέ. Για ισότητα δηλαδή με τους άντρες εργάτες.

“Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πράξη”

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Β. Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Κιλκίς και την εταιρία lever-Σύμβουλοι Ανάπτυξης. 

Aπονομή Αστυνομικού Σταυρού Α΄ Τάξεως σε αστυνομικό

Στις 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00, διοργανώθηκε τιμητική τελετή απονομής Αστυνομικού Σταυρού Α΄ Τάξεως σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Έλληνας κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Κατερίνη!

Μια βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων στην Κατερίνη μας παρουσιάζει την Παρασκευή 8 Μαρτίου η εκπομπή «Με γνώση και μεράκι» της τηλεόρασης 4Ε.
Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δυνατότητες για την κατασκευή αυτοκινήτων από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και αγαπούν το αυτοκίνητο...

Κάλεσμα ΕΛΜΕ για συμμετοχή σε συλλαλητήριο

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Μάρτη, 11.30 π.μ., Άγαλμα Βενιζέλου 
Να τους σταματήσουμε Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ !
Όλοι – ες μαζί, ξεκινάμε ένα κοινωνικό ανένδοτο, ένα παλλαϊκό αγώνα διαρκείας για την ανατροπή κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για μια άλλη προοπτική για τους εργαζόμενους, για τη νέα γενιά, για το δημόσιο δωρεάν σχολείο.

Ευχαριστήρια Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Η Α.Μ.Κ.Ε. «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ευχαριστεί τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» που σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) προσέφεραν 1.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης για τη λειτουργία του φορέα μας
Ευχαριστεί επίσης τον κ. Αβραμίδη Αλέξανδρο για τη δωρεά μετρητών σε μνήμη του Βασίλη Χατζηβασιλείου.

Ευχαριστήριο 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ο Διευθυντής, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία «Ξυλοεφαρμογή» (Ελ. Βενιζέλου 17 - Κιλκίς) για τη δωρεά μιας πλήρους τραπεζαρίας στους μαθητές της Γ΄ τάξης, προκειμένου να αξιοποιηθεί σαν δώρο στη λαχειοφόρο αγορά τους για τη συγκέντρωση χρημάτων για την πολυήμερη εκδρομή τους.

Έκλεψαν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό αξίας 10.000 ευρώ

Στις 6 Μαρτίου 2013 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Βέροια, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 24 και 29 ετών, διότι αφαίρεσαν από επιχείρηση σκυροδέματος ενός 45χρονου ημεδαπού έναν μετασχηματιστή και άλλο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, καθώς και άλλα μεταλλικά εξαρτήματα της επιχείρησης.

"Δεν ξέρω τι να γράψω στα παιδιά"

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
6 Μαρτίου 2013
Συζήτηση για τα Μεταλλεία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς.
Ο κόσμος ικανοποιητικός, όχι για τη σοβαρότητα του θέματος (γι αυτό λίγο έως ελάχιστο τον έλεγες), αλλά για την περιοχή και λόγω του γεγονότος ότι μιλάμε για τα μελλούμενα κι έτσι δεν υπάρχει η αμεσότητα της συμφοράς, που σε κινητοποιεί. Και φυσικά όσοι συμμετείχαν ήταν έτσι κι αλλιώς ευαισθητοποιημένοι με το θέμα.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΥΓΗ ·Με αφορμή τον ιστορικό ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμανλή – Σύγκρουση Τσίπρα- Σαμαρά για την πορεία της χώρας·Μηδέν από μηδέν, μηδέν! – Έλεγχος της τρόικας στην κυβέρνηση –Στράφι πάνε οι θυσίες του ελληνικού λαού, καθώς οι «στόχοι» του Μνημονίου ούτε τώρα βγαίνουν και η τρόικα αγριεύει..·Σκουριές –Και νέα προσαγωγή ανήλικης!
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δάνεια – Στον αέρα η ρύθμιση – Η Τρόικα βρίσκει «γενναιόδωρες» τις προτάσεις της κυβέρνησης·Τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση από τους εκπροσώπους των δανειστών – Απολύσεις 7.000 επίορκων για τη δόση του Μαρτίου·Παιδεία – Αντιδράσεις για την «Αθηνά»