Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος της Άννας Αποστολίδου

Η Άννα Αποστολίδου εγκαινίασε ατομική Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πολιτιστικής εταιρίας εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).
Διάρκεια Έκθεσης: 11 έως 18 Δεκεμβρίου 2022.
Ώρες Επισκέψεων: καθημερινά 17:00 - 20:30.

Η ALUMIL καταβάλλει οικονομική ενίσχυση άνω των 500.000 ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων της στην Ελλάδα

Δελτίο τύπου 
ALUMIL

Για την ALUMIL, οι συνολικά 1.361 εργαζόμενοι της μητρικής εταιρίας αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο, κάτι που αντικατοπτρίζεται στη σημαντική αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας στην Ελλάδα το 2022 κατά σχεδόν 13% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Οι εργαζόμενοι συμβάλλουν καθοριστικά στην ανοδική αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η Εταιρεία. Συγκεκριμένα, το πρώτο 9μηνο του 2022 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ALUMIL αυξήθηκε κατά 38.4% στο σύνολο των χωρών όπου δραστηριοποιείται, ξεπερνώντας τα 300 εκατ. ευρώ, ενώ η λειτουργική του κερδοφορία αυξήθηκε κατά 50.8%, στα συνολικά 52.4 εκατ. ευρώ.

Περιφερειακά για Laptops....τι ακριβώς χρειαζόμαστε;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 13/12/2022, 8:50 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον διαρρήξεις οικιών στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα τέσσερα (4) μέλη της οποίας διέπραξαν (23) αξιόποινες πράξεις (ληστείες, διαρρήξεις οικιών και κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας) σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης και κυρίως στο Πανόραμα, οδήγησε στην εξιχνίαση δύο (2) ακόμη διαρρήξεων οικιών.

Παρουσίαση Βιβλίων για την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς

Η σχέση με το βιβλίο ανοίγει παράθυρο στις λέξεις και στην μαγεία της Γλώσσας, χαρίζοντάς μας ένα ατέρμονο ταξίδι στους κόσμους των αφηγημάτων, των διηγημάτων, της Ιστορίας.

Εκδήλωση του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Φίλες και φίλοι του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, στα πλαίσια του εορτασμού των Χριστουγέννων, σας προσκαλούμε να μοιραστούμε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ποιο είναι το βασικό προσόν ενός υποψηφίου των αστικών κομμάτων

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Το βασικό προσόν ενός υποψηφίου των αστικών κομμάτων, είναι να πηγαίνει σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να βγαίνει πολλές φωτογραφίες για τον τύπο και τα σάιτ και να κάνει δωρεές.
Η αντιμετώπιση του λαού με όρους «ιθαγενούς» που θα τον «κοροϊδεύω με καθρεφτάκια», αποτελεί την επιτομή της κοροϊδίας, που αντανακλάται με φθηνές επικοινωνιακές φούσκες και με μια «βλαχομπαρόκ» δημοσιοσχετίστικη αντίληψη.

Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς: Ανακυκλώνω - επαναχρησιμοποιώ παλιές ηλεκτρονικές συσκευές

Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς οργανώνει μια δράση συλλογής, επισκευής, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης παλιού, μη χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού πληροφορικής.

Χαίρε Μικρά Ασία... στο νου και στην καρδιά

Στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς τιμήθηκε η μνήμη των εν Μικρά Ασία αναιρεθέντων, ξύπνησαν μνήμες από τον πόνο της καταστροφής και του ξεριζωμού και φωτίστηκαν οι ελπίδες των προσφύγων που άντεξαν τα δεινά του πολέμου και συνέχισαν με πίστη στην καινούργια πατρίδα τους, στην μητέρα Ελλάδα.

Συνάντηση Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων με την Υφυπουργό Δημογραφικής πολιτικής και τον Υπουργό Ναυτιλίας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου μέσω του προέδρου του Κολιώνη Χρήστου ως μέλος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων είχε συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης στην Αθήνα για θέματα των οικογενειών με τρία τέκνα
Αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΠΟΤ) συναντήθηκε με την κα Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργό αρμόδια για την Δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, και με τον κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, Υπουργό Ναυτιλίας.

Επιταχύνει τις ΑΠΕ το Ευρωκοινοβούλιο

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
- Μαρία Σπυράκη εισηγήτρια ΕΛΚ-ENVI στη RED IV:
- Ορισμός περιοχών για fast-track ανανεώσιμες, άμεσα φωτοβολταϊκά στις στέγες
- Το σχόλιο της Μ.Σπυράκη από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για το QuatarGate

«Ζούμε πολύ θλιβερές μέρες και πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την εντολή που έχουμε». Με αυτή τη θέση, η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη, ξεκίνησε την ομιλία της στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως εισηγήτρια του ΕΛΚ στην Επιτροπή Περιβάλλοντος ENVI για την αναθεώρηση της νομοθεσίας για τις ΑΠΕ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεδριάζει σε ολομέλεια στο Στρασβούργο, στην σκιά του σκανδάλου διαφθοράς που συγκλονίζει από την περασμένη Παρασκευή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυλαία ρίχνουν οι Χριστουγεννιάτικες Βραδιές Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Δελτίο τύπου Βιβλιοπωλείου Ψάλτου
Το τρίτο, και τελευταίο για φέτος, #Bookclub του βιβλιοπωλείου μας βρίσκεται προ των πυλών και είμαστε κατενθουσιασμένοι! Το Σαββατοκύριακο 17-18/12/2022 θα διαβάσουμε το πιο χριστουγεννιάτικο βιβλίο, «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη» από τις Εκδόσεις Πατάκη, θα τραγουδήσουμε και θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας στα πιο χριστουγεννιάτικα σχέδια όπως κάθε άλλη φορά, αλλά και… αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα θα μπούμε περισσότερο στο κλίμα των ημερών γράφοντας γράμμα στον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

Δελτίο τύπου 
2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ευχαριστούν από καρδιάς τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πάτερ Επιφάνιο Θεοδωρίδη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για την δωρεά αθλητικού υλικού στο σχολείο μας.

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τη συμβολαιακή γεωργία για μείωση του φόρου εισοδήματος των αγροτών κατά 50%

Με απόφαση των υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Γεωργαντά, υπουργού Αναπληρωτή Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη και υφυπουργού Οικονομικών, Απ. Βεσυρόπουλου, τέθηκε σε λειτουργία, από χθες, 12 Δεκεμβρίου 2022, η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που δημιουργήθηκε ειδικά για την υποβολή στοιχείων συμβάσεων συμβολαιακής γεωργίας, με σκοπό τη μείωση του φόρου εισοδήματος, κατά 50%, για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ήδη από το φορολογικό έτος 2022.

«Κάλεσμα ΚΚΕ αγωνιστικής συμπόρευσης - απάντηση στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα»

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, με ομιλητές τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Γιάννη Φαχουρίδη, δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με τίτλο «Κάλεσμα ΚΚΕ αγωνιστικής συμπόρευσης - απάντηση στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα».

Τα πλοκάμια της βίας

Του Κώστα Μπούζα
Βία: κάθε πράξη ή συμπεριφορά επιθετικότητας και κατάχρησης, που προκαλεί ή σκοπεύει να προκαλέσει τον τραυματισμό ή τη ζημία σε πρόσωπα, ζώα ή περιουσία. Παρά πέρα να εξαναγκάσει, να κυριαρχήσει, να ελέγξει και να απομονώσει ένα άτομο. Έτσι λοιπόν η βία, πραγματική ή απειλούμενη, έχει σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό, τη σωματική ή ψυχολογική βλάβη, την κακή ανάπτυξη, τη στέρηση και πολλές φορές ακόμη και τον ίδιο το θάνατο.

MED-QUAD: Δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Επιμορφωτική Κιλκίςγια τα μέλη της «Ομάδας Ανάπτυξης της Πόλης»

MED-QUAD: Η Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της «Ομάδας Ανάπτυξης της Πόλης». Η εκπαίδευση θα λάβει μέρος από 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2022 στο Κιλκίς.

Η ΝΔ , μονόδρομος για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία του ελληνικού λαού

Του Ανδρέα Τρεντζίζη
Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Είμαστε διαχρονικά παρόντες, κυρίως στα δύσκολα, με δράση και αποτέλεσμα.
Αυτό άλλωστε είναι αποδεδειγμένο και ορατό με “γυμνό” μάτι σε όλο το νομό Κιλκίς, την Κεντρική Μακεδονία, την Ελλάδα. Έργα και στρατηγικές για την ανάπτυξη που έχει πραγματικό αποτύπωμα στα εισοδήματα των πολιτών είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται. Από την πρώτη στιγμή που η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 2019, έλαβε για άλλη μία φορά στην ιστορία της , την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.

Συνέντευξη του Γιώργου Φραγγίδη στο "Καρφί του Σαββατοκύριακου"

Συνέντευξη του Γιώργου Φραγγίδη στον δημοσιογράφο Χρήστο Δρούζια, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου", με τίτλο Νομοσχέδιο - "Δούρειος Ίππος" αλώνει τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ

To ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Τι επιπτώσεις θεωρείτε πως θα έχει και ποιους θα πλήξει κυρίως;

Eίδη πρώτης ανάγκης θα μοιράσει σε άπορες οικογένειες, ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κιλκίς
Εν όψει των εορτών της Γεννήσεως του Κυρίου, η σπορά γενεών του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, τα λαϊκά παιδιά του οπαδικού κινήματος του Π.Α.Ο.Κ, πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά μας,αρνούμαστε να μείνουμε άβουλοι και αμέτοχοι σε πάσης φύσεως κοινωνικά προβλήματα.

"Μύλος των ξωτικών", ένα ακόμη καλό στα Τρίκαλα

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μακάρι να βρεθεί ευκαιρία και η αφορμή να επισκεφτούν την πόλη μας έτσι όπως έγινε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από το Κιλκίς με προορισμό τα όμορφα Τρίκαλα και τον "μύλο των ξωτικών".

Πετυχημένο το 7ο Συνέδριο Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 55 βαθμοφόρων, 11 παλαιών Προσκόπων και μελών των Ε.Κ.Σ. το ετήσιο 7ο Συνέδριο των Προσκόπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕ.ΚΕ.Μ.).

Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης Βόλεϊ, νίκησε εύκολα και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου  ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης Βόλεϊ
Πρωτάθλημα Κ-18 Κορασίδων (ΕΣΠΕΜ - Γ΄όμιλος)
Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης ξεκίνησε τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη. Στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησε εύκολα και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ (25-5, 25-7, 25-9). Έχει κάνει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βαθμολογικά διατηρείται στην 1η θέση του ομίλου της.

Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων "Χριστούγεννα στην Παιονία" 2022