Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γνωστή σοκολάτα από καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ανάκληση προϊόντος μαύρης σοκολάτας Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διενήργησε έκτακτο έλεγχο – δειγματοληψία μαύρης σοκολάτας και σε συνέχεια εργαστηριακού ελέγχου του δείγματος που πραγματοποιήθηκε στην Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών (Τμήμα Β΄) του Γενικού Χημείου του Κράτους, ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (καζεΐνη γάλακτος), η οποία δεν δηλώνεται στην ελληνική επισήμανση.

Νίκος Σαχπεκίδης: Για το Κιλκίς της Ανάπτυξης


"Ουλ εντάμαν" στο Διπόταμο Κιλκίς


Η απάτη των διακοπών...

Ενημέρωση από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Κιλκίς
Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ίσως η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου για όλους. Είναι η περίοδος που ο κάθε ένας επιθυμεί να περάσει όσο το δυνατό καλύτερα, ευχάριστα και ξέγνοιαστα, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί το Αθλητικό Κέντρο "Αλέξανδρος"

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος Κιλκίς για την προσφορά αθλητικού υλικού. 


Αντιπροσωπεία του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, στην Ουγγαρία

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Be the change you want to see” που υλοποιεί το σχολείο μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δύο καθηγητών και έξι μαθητών στην Bekescsaba της Ουγγαρίας από 12 έως 18 Μαΐου 2019.

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Αναστασιάδη


Δείτε Video από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς (Φωτογραφίες)


Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και ώρα 1:00 το μεσημέρι.

Εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ημαθία

➤Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία από 6 άτομα, εκ των οποίων οι 2 είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης
Δρώντας μεταμεσονύχτιες ώρες παραβίαζαν οικίες ηλικιωμένων και με σωματική βία ή απειλή όπλου αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα
Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη 24χρονο μέλος της συμμορίας για κατοχή κάνναβης και όπλων

(Video) Τρία χρόνια χωρίς το Βασίλη Σεργιαννίδη


Το μνημόσυνο με τη συμπλήρωση τριών ετών, από το θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη, έγινε στο Σταυροχώρι Κιλκίς, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019.