Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας
Γ. Οικονόμου: Αρχίζει η συνέντευξη Τύπου η οποία θα διαρκέσει ενενήντα λεπτά περίπου. Ξεκινάμε αμέσως, πρώτη ερώτηση ο κ. Καντέλης από το ΣΚΑΪ και ακολουθεί η κα Μοσχολιού από την εφημερίδα «Τα Νέα».

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το Γάλα Φάρμας σε συσκευασία 1lt

Έπειτα από το επιτυχημένο λανσάρισμα του «Γάλα Φάρμας» 17 ημερών, η Φάρμα Κουκάκη παρουσιάζει 2 νέους κωδικούς που εμπλουτίζουν τη γκάμα των προϊόντων της και εδραιώνουν τη θέση της στη συγκεκριμένη κατηγορία γαλακτοκομικών.

Ε. Αγαθοπούλου: Απαιτείται η χάραξη μιας ενιαίας μακροπρόθεσμης εθνικής στρατηγικής για το δημογραφικό

Γράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Η γήρανση του πληθυσμού, η μείωση των γεννήσεων, αλλά και η φυγή των νέων στο εξωτερικό, όπως αποτυπώθηκαν στην πρόσφατη απογραφή, αποτελούν σοβαρούς παράγοντες κινδύνου για το δημογραφικό της χώρας. Πρόκειται σαφώς για ένα πρόβλημα πολυσύνθετο και ιδιαίτερα σοβαρό, όπου δεν χωρούν ιδεοληψίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά απαιτείται η χάραξη μιας ενιαίας μακροπρόθεσμης εθνικής στρατηγικής.

Doppler: Πρώτο βραβείο παγκοσμίως στην κατηγορία "Ανελκυστήρας για Ειδική Χρήση"

Δελτίο τύπου Doppler
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εξασφάλισε η Doppler, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο παγκοσμίως στην κατηγορία Ανελκυστήρας για Ειδική Χρήση, στα βραβεία Elevator World - Project of the Year 2023, με την λύση Ανελκυστήρας Οροφής Κτιρίου.

Κιλκίς: Τεχνική συνάντηση με θέμα την καθολική προσβασιμότητα

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και τις ώρες 10:00-16:00, στην Αίθουσα Συσκέψεων Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί Τεχνική Συνάντηση με θέμα την Καθολική προσβασιμότητα και εύλογες προσαρμογές: Απαραίτητες προϋποθέσεις για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, για τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων, τα στελέχη συγκεκριμένωνΓενικών Διευθύνσεων της ΠΚΜ: Προγραμματισμού και Υποδομών, Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, στελέχη συγκεκριμένωνΑυτοτελών Διευθύνσεων της ΠΚΜ: πολιτικής προστασίας , υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων των πολιτικών μηχανικών και των αρχιτεκτόνων.

Επίσκεψη του Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης από το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς, και συγκεκριμένα από το τμήμα «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα της υγείας».

Η γενική γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, στη Γουμένισσα.

Aνάρτηση της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνας Καλογήρου στο Facebook

Συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΕΔΟΑΟ Κώστα Ευσταθίου και το στέλεχος του ΥπΑΑΤ Διονύση Γραμματικό, επισκεφθήκαμε το «Μικρό Κτήμα Τίτου» και το «Κτήμα Χατζηβαρύτη» στη Γουμένισσα.

Το ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στην Ιταλία

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Θέμα της εβδομάδας μας η όμορφη Ιταλία. ‘Ταξιδέψαμε’ ως εκεί και γνωρίσαμε κάποια από τα ξεχωριστά μέρη κι αξιοθέατά της.

Προτεινόμενα θέματα φυσικής και χημείας με διαθέσιμες και τις λύσεις τους (21/9/2022)

Υπογράφει ο Όμηρος Εμπορόπουλος
Το σημερινό μας θέμα είναι "Συμβολή-σημεία ενίσχυσης και απόσβεσης" (Φυσική Γ' Λυκείου)
Δείτε ΕΔΩ

Ετήσια γενική συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 29.01.2023 και ώρα 14.00 με 18.00 με θέμα ημερησίας διάταξης:

Στην Τρίγλια της Προύσας, ο Κώστας Σιωνίδης

Υπογράφει Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Στη τελετή του αγιασμού των υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο παραβρεθήκαμε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στην Τρίγλια, στην κωμόπολη της Προύσας.

Κοπή βασιλόπιτας του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη




H Νέα Δημοκρατία νομού Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της


H Νέα Δημοκρατία νομού Κιλκίς πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας την Τετάρτη 15-2-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.15 μμ στο "Κτήμα των Ευχών" στο Κιλκίς. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας.



Χωρίς πρόσβαση σε προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» οι γυναίκες σε πολλές Περιφερειακές Ενότητες της χώρας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσαν 55 βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, μετά από πρωτοβουλία της βουλεύτριας Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με θέμα: «Χωρίς πρόσβαση σε προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» οι γυναίκες σε πολλές Περιφερειακές Ενότητες της χώρας». Στην ερώτηση επισημαίνονται τα σοβαρά προβλήματα πρόσβασης των γυναικών – δικαιούχων του προγράμματος (ηλικίες 50-69) στις διαγνωστικές υπηρεσίες.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς»

Δελτίο τύπου 
Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς»

Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς», μετά τις εκλογές της 8ης Δεκεμβρίου 2022.

(Video) Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτα 2023

 
Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτα 2023. Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023