Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ ΚιλκίςΕνημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου, Αθηνών (μεταξύ 21ης Ιουνίου και Καραολή Δημητρίου), 25ης Μαρτίου, Οδησσού, Σάντας, Προφήτη Ηλία, Τσιρογιάννη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Μανωλάκη (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Ηπείρου (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη), Στρωμνίτσης (μεταξύ 25ης Μαρτίου και Κ. Γαβριηλίδη) ότι το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού Καραολή Δημητρίου.

Η Πρωτομαγιά της άνοιξης στο ρέμα του Δογάνη

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Κατηφορίζοντας σήμερα από τα Πλάγια Παιονίας έφτασα στη διασταύρωση για το χωριό του Δογάνη. Εκεί, στη βρύση με το κρύο νερό, ήταν παλαιότερα το σημείο αναφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στην περιοχή μας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Κατάθεση στεφάνων στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και τη Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς τιμά τους εργάτες και αγωνιστές που θυσίασαν τη ζωή τους διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Κατά την εκδήλωση ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ): Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα πάλης των εργατών όλου του κόσμου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλους ΟΓΕ)
Τηρώντας τα μέτρα προστασίας της υγείας και τις απαραίτητες αποσπάσεις, μέλη των Σωματείων Μετάλλου, Τροφίμων και Τύπου – Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, μαζί με συνδικαλιστές και εκλεγμένα μέλη στα ΔΣ από Σωματεία των ΟΤΑ, των Εκπαιδευτικών, Συνταξιούχων ΟΤΑ, του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, συμμετείχαν στη συμβολική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου, ενώνοντας τη φωνή τους με τους χιλιάδες εργαζόμενους από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, που πραγματοποίησαν αντίστοιχες εντυπωσιακές συγκεντρώσεις και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι «ο λαός δεν θα πληρώσει ξανά τα σπασμένα της κρίσης».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 1/5/2020, 10:40 μ.μ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης για εισαγωγή ναρκωτικών στην επικράτεια 
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη ημεδαπός άνδρας με ένταλμα σύλληψης χθες (30 Απριλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για εισαγωγή ηρωίνης στην χώρα. 

Μήνυμα Γ. Φραγγίδη για την Πρωτομαγιά

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής νομού Κιλκίς
1η Μαΐου! 
Ημέρα που καθιερώθηκε παγκοσμίως ως μέρα εορτασμού του εργάτη.
Ήταν το 1886 όταν χιλιάδες εργάτες ξεσηκώθηκαν στο Σικάγο, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και κατοχύρωση του 8ώρου.

Δημόσια ΙΕΚ: Στο ίδιο έργο θεατές - Κάλεσμα σε τηλεδιάσκεψη

Ανακοίνωση Δημοσίων ΙΕΚ
Περιμέναμε μέρες τώρα τις ανακοινώσεις της Υπ. Παιδείας σχετικά με την επανέναρξη της λειτουργίας των ΙΕΚ και την προσμονή ότι θα ανακοινωθεί έστω κάποιο ουσιαστικό μέτρο που να δίνει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αντί αυτού μόνο γενικόλογες ανακοινώσεις εισπράξαμε.

Εξόρμηση του ΚΚΕ στη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου και στα Σούπερ Μάρκετ του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς 
Με εξόρμηση στην πύλη της ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου και στα Σούπερ Μάρκετ του Κιλκίς, συνέχισε τη δραστηριότητά της η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, ενόψει του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στέλνοντας το μήνυμα για την επόμενη μέρα ότι «οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους πλήρωσαν πολλά – να μην ξαναπληρώσουν».