Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Εγγραφές για παιδιά και εφήβους στην Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς “Οι Αργοναύτες” 
Ανακοινώνουμε ότι οι έγγραφες για τα νέα χορευτικά τμήματα έχουν ξεκινήσει και γίνονται κάθε Δευτέρα (18:00-20:00), Τετάρτη (19:30-21:30) και Σάββατο (10:00-13:00) στα γραφεία του συλλόγου.

Συνάντηση Γεωργαντά με την ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλου.

Συζητήθηκε στη Βουλή η επερώτηση του Γ. Φραγγίδη για την Thomas Cook


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη Βουλή συζητήθηκε χθες, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, Τομεάρχη Τουρισμού και Βουλευτή Κιλκίς, προς τον Υπουργό Τουρισμού, με θέμα τις αναταράξεις που προκαλούνται στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση του ταξιδιωτικού οργανισμού Thomas Cook. Στην ερώτηση απάντησε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, λόγω απουσίας του Υπουργού στο εξωτερικό.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό επαρχιακή Θεσσαλονίκης– Ν. Μουδανιών και στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό επαρχιακή Θεσσαλονίκης– Ν. Μουδανιών, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Σιωνίδης, Ναλμπάντης και Νίτσης, ευχήθηκαν στους ηλικιωμένους της Παιονίας χρόνια πολλά

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του δήμου κ. Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας κ. Ευάγγελος Νίτσης επισκέφθηκαν σήμερα 1η Οκτωβρίου, ΚΑΠΗ του δήμου προκειμένου να ευχηθούν καλή υγεία και χρόνια πολλά στους συνδημότες μας της τρίτης ηλικίας. 

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να δώσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ SUPER SPOON SIRRIS Halfmarathon

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης σε συνεργασία με το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες τον 1ο ΚΡΙ ΚΡΙ SUPER SPOON SIRRIS Halfmarathon. Στον αγώνα συμμετείχαν 3 μέλη του Συλλόγου μας. Ο Στέλιος Δελογλου, η Φωφω Ζαμπελη και η Χαρούλα Καραμπιδου, με τις τελευταίες να καταλαμβάνουν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία. Συγχαρητήρια και καλή αποκατάσταση.

61η Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


(Video) Ένα μοναδικό υπερθέαμα στους δρόμους του Κιλκίς, η 3η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων


Για 3η συνεχή χρονιά o ΧΩ.Μ.Α. (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός) Κιλκίς διοργανώνει τον αγώνα Δεξιοτεχνίας Κιλκίς στα πλαίσια του 9ου γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς (ύψος Sigmaland).

(Video) Ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και τα αδέσποτα σκυλία τη Κιλκιζί


Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τη διαχείριση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων ζώων προγραμματίζει ο Δήμος Κιλκίς την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (30 Σεπτεμβρίου 2019) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 48χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος αλλοδαπός, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Θα ηχήσουν οι σειρήνες, αλλά μην ανησυχήσετε!

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019, κατά την Άσκηση ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-19», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την Επικράτεια, όπως παρακάτω:

Κιλκίς: Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο χορός της μέλισσας" του συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη

Νέα Δ.Σ. στο Σύλλογο Ποντίων Νέας Σάντας Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την παραίτηση του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας Κιλκίς, η οποία έγινε αποδεκτή, την θέση του στο Δ.Σ. καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου, Γαβρά Ιωάννα.