Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 22/5/2020, 11:30 μ.μ.

Εξιχνίαση απάτης και κλοπής
- Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 20 Μαΐου 2020, ενεργώντας μαζί με συνεργό του,προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με το πρόσχημα εργασιών στον ηλεκτρολογικό πίνακα οικίας ηλικιωμένης, την έπεισαν να τοποθετήσει σε άλλο σημείο του σπιτιού χρήματα και κοσμήματα που τυχόν διαθέτει, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό 650 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.800 ευρώ περίπου.

Συμπαράσταση Συλλόγου Γυναικών νομού Κιλκίς, στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες του νοσοκομείου Κιλκίς


Δελτίο Τύπου Συλλόγου Γυναικών νομού Κιλκίς
(μέλους της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας Ο.Γ.Ε.)
Ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς, εκφράζει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες του νοσοκομείου Κιλκίς στον δίκαιο αγώνα και αιτήματά τους για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, με αφορμή τη χθεσινή Πανελλαδική στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για διαχωρισμό του νοσηλευτικού προσωπικού σε δύο κλάδους. 

Οι ανοιξιάτικες τηλε-δραστηριότητες του ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Άλλη μία εβδομάδα τηλεμαθημάτων του ΚΔΑΠ Kinesis ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τα παιδιά να έχουν εξοικειωθεί πλήρως με αυτά. Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με διάφορα πειράματα στα οποία τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις έννοιες της επίπλευσης, της βύθισης και της μαγνητικής έλξης. 

Η Coca Cola και η πολιτική ελίτ του καθεστώτος

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Με την έναρξη της πανδημίας και την πρώτη έντασή της στην Ιταλία η Coca Cola, για να καθησυχάσει τους μετόχους της, ανακοίνωσε αναδιαρθρώσεις. Σε απλά ελληνικά δήλωνε ότι οι επιπτώσεις από την πτώση των πωλήσεων θα μεταφερθούν στους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες. Μετά δήλωσε ότι θα σταματήσει τις διαφημίσεις στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, στις 10:00 π.μ.

Η διπλωματία στα φουρτουνιασμένα νερά της Ανατολ. Μεσογείου

Υπογράφουν οι: Αργυρώ (Ηρώ) Γαβριλάκη, Φιλόλογος / Υποψήφια Διδάκτωρ Β.Σ.Α.Σ. στο Παν. Μακεδονίας, Μαρία Ντάμπου, Πολιτική Επιστήμονας / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Πειραιά και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας 
Γενικά τα νερά στην ανατολική Μεσόγειο δεν είναι κυριολεκτικά τόσο ''πονηρά και σκοτεινά'' όσο στην δυτική και κεντρική Μεσόγειο... Αυτές τις μέρες η πατρίδα μας συμπληρώνει 30 χρόνια διαρκούς διπλωματικής και συνεργασιακής επαφής με το κράτος του Ισραήλ. 

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς


Στον τηλεμαραθώνιο της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς συμμετέχει με την παρέμβαση του Προέδρου της κομματικής οργάνωσης κ. Μηνά Παπαδόπουλου της στον διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο προβολής και οικονομικής υποστήριξης του έργου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η "Φλόγα" που θα ξεκινήσει μεθαύριο Κυριακή 24-5-2020 από 12.00 το μεσημέρι έως 20.00.

Οι εθελοντές αιμοδότες εκπαιδευτικοί, δίνουν το αίμα τους...

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 25 και 26 Μαΐου ίου 2020, ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.