Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι " Σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί στο"Κτήμα των Ευχών"( 1ο χιλ.Κιλκίς Αργυρούπολης)
Μαζί μας θα είναι Ο Θανάσης Μαυρόκωστας.
Πρόσκληση 18 Ευρώ. Με προπώληση 15 Ευρώ
στα γραφεία του συλλόγου Μητροπόλεως 17, στην ταβέρνα "Της Πόπης" στο Ζωοπάζαρο καθώς και στο κατάστημα "Βελόνα και Κλωστή" Αριστοτέλους 9Α στο Κιλκίς.

Να είναι καλά ο κιλκισιώτικος αστυνομικός σκύλος

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων για αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σεμινάριο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων»

Ο Πέμπτος Κύκλος του Σεμιναρίου ξεκινά 19 Νοεμβρίου 2016
Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. υλοποιείται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 Σεμινάριο Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Διατμηματικό (στο οποίο συμμετέχουν ως εισηγητές μέλη των Τμημάτων του Φαρμακευτικού, Χημικού, της Ιατρικής του ΑΠΘ και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) με τίτλο «Παρασκευή Καλλυντικών Σκευασμάτων και Σαπώνων».

Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της λύσσας των αλεπούδων

Η λύσσα αποτελεί ιογενή λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος, που μεταδίδεται συνήθως μέσω του σάλιου από το δήγμα μολυσμένου ζώου. Πρόκειται για σοβαρότατη ζωοανθρωπονόσο που εκδηλώνεται με τη μορφή εγκεφαλίτιδας στον άνθρωπο.

Τι προτείνουν οι φορείς για την οργάνωση των αστυνομικών τμημάτων του Κιλκίς

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Η πρόταση όλων των φορέων για την οργάνωση των αστυνομικών τμημάτων και περιμένει το ο.κ. από το ΣΤΕ, για την διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς είναι.

Εγκαινιάζεται η νέα γέφυρα Τερπύλλου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στα εγκαίνια της νέας γέφυρας Τερπύλλου που θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα Τερπύλλου.

Συνάντηση Γκουντενούδη για τα διόδια στους Ευζώνους

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη, πραγματοποιήθηκε χθες 13 Οκτωβρίου συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη, στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012

Γνωστοποιούμε στους δικαιούχους παραγωγούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι την Δευτέρα 17-10-2016 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012 και η Κατάσταση Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

«Κάνε το Πλύσιμο των Χεριών σου Συνήθεια»

Με θέμα «Κάνε το Πλύσιμο των Χεριών σου Συνήθεια» (Make Handwashing a Habit), γιορτάζεται φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ως Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών έχει οριστεί η 15η Οκτωβρίου.

39χρονος ήρθε από το Ουζμπεκιστάν στο Κιλκίς για να κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κλοπή κινητού τηλεφώνου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 39χρονος υπήκοος Ουζμπεκιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. 

Η Τόλμη Κιλκίς στο προκριματικό Taekwondo παίδων-κορασίδων Βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πρόκριση Taekwondo παίδων-κορασίδων Β. Ελλάδος διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πολίχνης στις 8-9 Οκτωβρίου 2016. 

Πολύκαστρο: Εκδήλωση για τα δικαιώματα του παιδιού

Εκδήλωση του ΚΚΕ για το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτώβρη το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς η εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για την παρουσίαση της πρότασης του Κόμματος για το «Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας», την οποία έκανε η εκπαιδευτικός και στέλεχος του ΚΚΕ, Μπετίνα Παπαδοπούλου.