Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Γουμένισσα: Παρουσίαση του βιβλίου "Βεν, Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας" του Γ. Λυμπέρη

Ο Σύλλογος Γονέων Μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης, σας παρουσιάζουν το νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Βεν. Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας», το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στη Γουμένισσα.

Δράσεις του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ για το 2020

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Στην προσπάθεια δημιουργίας υγιών προτύπων και μεταλαμπαδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού, επιλέξαμε το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση. Έτσι, έχουμε τη χαρά να κοινοποιήσουμε τη νέα μας συνεργασία με τον καταξιωμένο Ομοσπονδιακό Προπονητή Μιχαήλ Κατσάτο, ο οποίος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το μάθημα της Ενόργανης Γυμναστικής. 

Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας: Αιτήσεις αναστολής και ενδικοφανούς προσφυγής

Ανακοίνωση Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας
Όσοι συνάδελφοι συνταξιούχοι έχουν λάβει πράξη προσδιορισμού φόρου έτους 2014 με ατομική ειδοποίηση ο Σύλλογος έχει αιτήσεις αναστολής και ενδικοφανούς προσφυγής. 

Ανάδειξη των γεωργοδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Υπογράφει η Βούλα Πατουλίδου
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
Έχει δύναμη ο πρωτογενής μας τομέας; έχει δύναμη η Μακεδονία μας!
Σκεφτείτε μόνο πως εδώ παράγεται το 26% του αγροτικού ΑΕΠ της χώρας.

"Ο δικός μας Ανδρέας, που μας εμπνέει και μας οδηγεί"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Με αφορμή την σημερινή επέτειο της γέννησης του Ανδρέα Παπανδρέου στις 5 Φεβρουαρίου 1919 στη Χίο, του πολιτικού που κατά πολλούς άλλαξε την πορεία της χώρας ,θα ήθελα να εκφράσω ως ελάχιστο φόρο τιμής κάποιες αναφορές στη μνήμη του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης .

Αγαθοπούλου, Τζούφη, Χρηστίδου: Κυνικός και .. «ωραίος» ο Διοικητής του ΟΑΕΔ στην Επιτροπή Ισότητας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτης, ήταν καλεσμένος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής, προκειμένου να παρουσιάσει τις πολιτικές του Οργανισμού για την ισότητα των φύλων και την ενίσχυση των νέων ανέργων.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη", έκοψε την πίτα του...

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"
Τη βασιλόπιτα της έκοψε Η ΕΥΚΡΑΝΤΗ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υποδοχής του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου παρουσία των μελών του Συλλόγου με την ευλογία του Π. Εμμανουήλ.

Αιμοδοσία στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον κ. Γκόγκο Γιώργο του Χ., τον κ. Γκόγκο Στάθη του Χ., τον κ. Καλφόπουλο Αριστείδη, την κ. Καλφοπούλου Αννα του Β, τον κ. Καλφόπουλο Τάσο του Β, την κ. Τριανταφυλλίδου Βασιλική και την κ. Χαριζάνη Στέλλα κάτοικοι Νέας Δήμητρας νομού Κιλκίς για την δωρεά που πραγματοποίησαν προς το Κέντρο. 

Αποσύρονται 179 μάρκες ταμειακών μηχανών

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων) κ. Πιτσιλής γνωστοποιεί, ότι με σχετική απόφασή του που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης, ότι αποσύρονται όλες οι ταμειακές μηχανές που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 από την Ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων, διότι δεν έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης on-line με την ΑΑΔΕ.

Κοπή Βασιλόπιτας της Π.Ε Κιλκίς

 Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα Απόστολου, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Π.Ε Κιλκίς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα.

(Video) Κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς



Σε κλίμα φιλικό και ζεστό και με ερυθροσταυρίτικο πνεύμα πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τριών σωμάτων του ΕΕΣ Κιλκίς (Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους εθελοντές  γευμάτισαν όλοι μαζί  στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγάπης, στοιχεία που διέπουν το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (5/2/2020)

Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

Τι προτείνει ο Δημοτικός Συνδυασμός Κιλκίς "Συμμετέχω", για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου για το έτος 2020

Ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού Κιλκίς "Συμμετέχω"
Κατατέθηκε και ψηφίστηκε το πρόγραμμα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου για το έτος 2020, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασιών με άλλους φορείς σε προγραμματισμένες θεσμικές εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα.

Τα νέα των ομάδων Παγκορασίδων και Κορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς (5/2/2020)

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Οι αναπτυξιακές ομάδες Παγκορασίδων και Κορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης (ΕΣΠΕΜ) έφεραν τα εξής αποτελέσματα.. 

Πρόγραμμα Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί το έργο με τίτλο : «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» που δημιουργεί μια κεντρική υπηρεσία υποστήριξης ηλικιωμένων που χρειάζονται φροντίδα και παρακολούθηση (ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι τους ή/και μακριά από δομές υγείας & φροντίδας, είναι χρόνια πάσχοντες). 

Γενική συνέλευση Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς


"Όχι δεν λιάζονται, ούτε εξαφανίζονται..."

Toυ Ανέστη Θεοφιλίδη*
Πρωινές αξημέρωτες διαδρομές με το υπεραστικό λεωφορείο να διασχίζει τα οργωμένα χωράφια πλησιάζοντας την πόλη. Απέναντι, ο Ενέα, συγχωριανός, μετανάστης δεύτερης γενιάς, χωμένος μέσα στο βιβλίο με τις εξισώσεις πασχίζει να τελειώσει το μαθηματικό για να βρει δουλειά. Στις θέσεις δίπλα, και παραδίπλα, κυρίες με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά δείχνουν να έχουν τις ίδιες αγωνίες με μένα, με προορισμούς τις βιοτεχνίες στην άκρη της πόλης.

Κλιματική αλλαγή: Μια μεγάλη παγκόσμια απειλή

Γράφει ο Ισίδωρος Καρδερίνης*
Η κλιματική αλλαγή, δηλαδή η μεταβολή του παγκοσμίου κλίματος και ειδικότερα οι μεταβολές των μετεωρολογικών συνθηκών που εκτείνονται σε μεγάλη χρονική κλίμακα, αποτελεί μια μεγάλη παγκόσμια υπαρξιακή απειλή.

Φάρμακα για αγροτική χρήση: Απαγορεύονται οι… απαγορεύσεις εντός της ΕΕ. Και στο βάθος οι ελληνοποιήσεις!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και π. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
Οι γνωστές Ευρωπαϊκές πολυεθνικές εταιρίες, οι κυρίαρχες στην αγορά του φαρμάκου για αγροτικές χρήσεις, κοστολογούν τα φάρμακά τους στη χώρα μας σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή από ότι στις γειτονικές μας χώρες, όπως τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Οι εν λόγω εταιρίες με τη στρατηγική αυτή δείχνουν ότι προσαρμόσουν τις τιμές τους στο κατά κεφαλήν εισόδημα των χωρών όπου εξάγουν τα προϊόντα τους.

Θαύματα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο Πεδινό Κιλκίς

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Σε κλίμα απογοήτευσης και με την ελπίδα "Κάτι να αλλάξει" στην χώρα μας βιώνουμε δυστυχώς μία μονότονη και κουραστική καθημερινότητα χωρίς τίποτα ιδιαίτερα καινούργιο.

(Video) SOS εκπέμπουν φοιτητές και εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς (πρώην ΤΕΙ)


SOS εκπέμπουν φοιτητές και εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς (πρώην ΤΕΙ). Ιανουάριος 2020.