Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΕΕ: Περί μακροοικονομικών ανισορροπιών - Ερμηνείες

Του Δημήτρη Μάρδα
Από το 1997 με το "Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης" άρχισε να μεθοδεύεται η ισχυροποίηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας εντός της ΕΕ. Πέραν αυτής όμως, προωθείται έκτοτε ένα σύνολο μέτρων πολιτικής που επιδιώκουν άλλους στόχους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης «βουγιάζει» την πολιτική ενότητα…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Είχα επισημάνει ήδη από το προηγούμενο έτος, όταν ακόμη ο Γιάννης Μπουτάρης, είχε πάρει το «χρίσμα» εξ Αθηνών για μια νέα υποψηφιότητα, τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δε θα είναι πάλι υποψήφιος για το δημαρχικό θώκο της πόλη. 

Χρήστος Χατζησάββας: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών

Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί...

"Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί:

Μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και πρόληψης στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Για πρώτη φορά συμμετείχε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς. Συγκεκριμένα στις 29 και 30 Δεκεμβρίου 2018 μέλη του συλλόγου διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια και κερνούσαν στους επισκέπτες γευστικά μπισκότα.

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

«Αυτοί οι βλάκες στο Κιλκίς, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε»

Ξένοι καταξιωμένοι συγκοινωνιολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους
Του απεσταλμένου Γιωρίκα Σεφτελίδη
Ένας Γερμανός καθηγητής Πανεπιστημίου συγκοινωνιολόγος, έπαθε εγκεφαλικό και εισήχθει στο νοσοκομείο μόλις του έδειξαν φωτογραφίες με τις διασταυρώσεις και τα φανάρια στο νέο δρόμο Κιλκίς-Μαυρονερίου, ενός ένας άλλος συνάδελφός τους από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να σκίσει το πτυχίο του μπροστά από την Ελληνική πρεσβεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Δείτε Video από την παρουσίαση του προγράμματος LesMills BODYPUMP 108, στο Kinesis-Gym Kilkis


Η παρουσίαση του προγράμματος άθλησης (Group Training) LesMills BODYPUMP 108, έγινε στο Kinesis-Gym Kilkis, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς πραγματοποιεί Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 με ώρα προσέλευσης τις 17:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

Ψήφισμα για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Έπειτα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠΕ εξέδωσε κατά πλειοψηφία ψήφισμα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», ανάλογο του ψηφίσματος που εξέδωσε χτες το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών πλέον ο Γιώργος Πελίδης

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το τρίμηνο πρόγραμμα "Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών’’ στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, ΚΕΔΙΒΙΜ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο Πελίδης Γεώργιος.

Στον αγώνα του αποχιονισμού και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών ν. Κιλκίς

Υπογράφει o Γρηγόριος Μωυσίδης
Πρόεδρος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών ν. Κιλκίς 
Οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κιλκίς (ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ) από την έναρξη των κυμάτων κακοκαιρίας και πάντοτε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου συμμετείχε ενεργά και συνέβαλε:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παπαδόπουλου (Πόλυ) Πολυχρόνη

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Πολυχρόνης (Πόλυς) Παπαδόπουλος είναι νέος κι ένας εργατικός πετυχημένος επαγγελματίας που διατηρεί επιχείρηση σιδηρών κι εκκλησιαστικών ειδών στο Μαυρονέρι. Είναι παντρεμένος με τη Θεοδοσία Μπουδούρη και με την μικρή τους κόρη ζούνε στο Κιλκίς. Εντάσσεται με την ορμή του και τον ενθουσιασμό του στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη για ένα Δήμο Κιλκίς που ανανεώνεται και προχωρά μπροστά.

Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού

Φωτογραφίες Αρχείου
Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη
Όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας! Με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα τιμώντας την ιστορία του αιματοβαμμένου τόπου μας, με τη δύναμη της αλήθειας και του αναφαίρετου δικαιώματος των Ελλήνων να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για την τύχη ενός τόσο κρίσιμου εθνικού μας ζητήματος θα είμαστε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε μια επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια Συμφωνία για τα δίκαια του ελληνισμού.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο με 400 γραμμάρια ηρωίνης και μία χάλκινη προτομή ανδρός

Σημαντική ποσότητα ηρωίνης και χάλκινη προτομή ανδρός που εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων επιχείρησε να εισάγει στη χώρα 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Τοποθέτηση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το Σκοπιανό Ζήτημα

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς 
Φτάνει σιγά-σιγά η ύστατη ώρα της κρίσης για το Σκοπιανό - Μακεδονικό Ζήτημα. Μέσα στις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα μετρηθούν όλες και όλοι με την συνείδηση τους. Είτε σε επίπεδο βουλευτών και υπουργών, είτε σε επίπεδο ενεργών πολιτών.

Καθαρίζεται από τους πάγους η οδός Χατζοπούλου στο Κιλκίς

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Κιλκίς, μετά από παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης (Δείτε ΕΔΩ) για να καθαριστούν οι πάγοι στην οδό Χατζοπούλου στο Κιλκίς.

''ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη''


"Παγοδρόμιο η οδός Χατζοπούλου στο Κιλκίς"

Παρέμβαση αναγνώστη της Γνώμης 
"Η οδός Χατζοπούλου στο Κιλκίς. Σωστό παγοδρόμιο. Ένας δρόμος που οδηγεί στο ΙΚΑ και στο νοσοκομείο Κιλκίς, δυο δρόμους παράλληλος της 21ης Ιουνίου κοντά στο κέντρο της πόλης. Αυτή είναι η κατάσταση της 12 μέρες μετά από το πρώτο χιόνι."

Οι Περιπατητές Κιλκίς έκοψαν την βασιλόπιτά τους στην Κρήνη Σαλάτς Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Το αδιαχώρητο στην πλατεϊτσα πάνω στην Κρήνη Σαλάτς δημιούργησαν περί τους εκατό περιπατητές για την θεσμοθετημένη πλέον υπαίθρια κοπή της βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς σε τουριστικά αξιοθέατα του Κιλκίς.