Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Έναρξη 47ων ΘΕΟΤΟΚΕΙΩΝ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ Γουμένισσας
Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 21.00μ.μ. στην κεντρική πλατεία, πλήθος χορευτών και φίλων του χορού συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν τα Θεοτόκεια στην Γουμένισσα.

Έναρξη εγγραφών στους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Οι εγγραφές στα παιδικά μας τμήματα, στα τμήματα χορού όλων των ηλικιών, στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων (λύρα, νταούλι), στα τμήματα παραδοσιακής χειροτεχνίας, χορωδίας, ποντιακής διαλέκτου και ποντιακού θεάτρου ξεκινούν την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Όχι στη βαθιά αντιπαιδαγωγική επιλογή της απόρριψης ολιγομελών τμημάτων

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Νομού Κιλκίς
Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζουν και υλοποιούν μια πολιτική η οποία υπονομεύει με απόλυτο τρόπο την παιδαγωγική λειτουργία των σχολείων με τις εκατοντάδες συγχωνεύσεις τμημάτων στις οποίες και προχωρούν. Μια πολιτική η οποία περιορίζει ασφυκτικά το δικαίωμα των μαθητριών και μαθητών να πηγαίνουν στο σχολείο στο οποίο υπάγονται και να μην μετακινούνται ενώ την ίδια ώρα διαμορφώνει μια εξαιρετικά αρνητική πραγματικότητα για τα εργασιακά δικαιώματα πολλών εκπαιδευτικών.

Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη προχθές (17 Αυγούστου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.

Παραχωρείται το αεροδρόμιο Νέας Καβάλας στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας ικανοποιείται καθώς το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α) ανακοίνωσε πως κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα του Δήμου μας για παραχώρηση του αεροδρομίου Νέας Καβάλας όπως αυτό αποφασίστηκε να κατατεθεί μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Άγιος Πέτρος Παιονίας, σήμερα: Ακμαιοκτονία λόγω εμφάνισης κρούσματος του «Δυτικού Νείλου»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου στον ΆΓΙΟ ΠΈΤΡΟ θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επαναληπτική ακμαιοκτονία λόγω εμφάνισης κρούσματος του «Δυτικού Νείλου».

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 15/19-08-2024), με ισχύ από σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Άβελ Παπαδόπουλου

Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Στον αγαπητό Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής μας κ. ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,
εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Πατέρα του ΑΒΕΛ.