Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

"Γιατί στηρίζω το Δημήτρη Σισμανίδη"

Γράφει η Αναστασίας Ανανιάδου* 
 Είμαι νέα, φοιτήτρια της Νομικής, και δίνω το δικό μου παρών σε πρωτοβουλίες κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού περιεχομένου του τόπου μου. Η γνωριμία μου με το Δημήτρη Σισμανίδη, στάθηκε καθοριστική στο να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ώστε η διάθεσή μου για συμμετοχή στα κοινά να βρει χώρο έκφρασης στις θεσμοθετημένες δομές της Αυτοδιοίκησης.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στο "Σπίτι της Μαρίας"

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς επισκέφθηκε το εκκλησιαστικό ίδρυμα "O Ευαγγελιστής Μάρκος" στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το ίδρυμα διακονεί τον εκκλησιαστικό χώρο από το 1984, ενώ κύρια φροντίδα του είναι η προστασία της Μητρότητας.

Κατασκεύαζαν πλαστές πιστωτικές κάρτες και ψώνιζαν από Κιλκίς και Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση πενταμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούταν στη δημιουργία εκατοντάδων πλαστών πιστωτικών καρτών και με τη χρήση αυτών στη συνακόλουθη αγορά καταναλωτικών ειδών και υπηρεσιών από επιχειρήσεις των Νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς

Συνελήφθησαν στους Ευζώνους Κιλκίς δύο Αλβανοί διακινητές λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (29.03.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, δύο υπήκοοι Αλβανίας 41 και 49 ετών, που διευκόλυναν την είσοδο σε δύο μη νόμιμους μετανάστες στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Απτόητοι οι… ραδιο-τηλε-φονείς της ελληνικής συνεχίζουν και τα πάντα απορρυθμίζουν: την ακοή μας τραυματίζουν, την όρασή μας ερεθίζουν, την υπομονή μας ψαλιδίζουν, τα νεύρα μας τσακίζουν, το γλωσσικό μας αίσθημα ονειδίζουν, τη γλώσσα βασανίζουν και όλους μάς εξοργίζουν!!!

Εκπληκτική εμφάνιση του Εύαθλου Πολυκάστρου

Το «ταξίδι» των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 29 Μαρτίου 2014.