Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ακούγοντας τους ήχους της Κολχίδας Κιλκίς


Γράφει η 
Μόνικα Σωτηριάδου
Πολλές φορές όταν προσπαθώ να γράψω ένα κείμενο και να μεταφέρω τις ομορφιές του τόπου μας νιώθω πάντα την ίδια απογοήτευση γιατί μέσα στο μυαλό μου πέρα από τις απίστευτες ομορφιές που έχουν τα χωριά μας ζούνε την μεγαλύτερη εγκατάλειψη όλων των εποχών. 

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ξεκίνησε ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων του δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου παρελήφθησαν τα πρώτα 3 οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητος του δήμου Παιονίας που θα αντικαταστήσουν παλιά, ενεργοβόρα και ρυπογόνα αυτοκίνητα που βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία.

Ώρα για νέα αρχή στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Με την εκδήλωση της πανδημίας, αποδείξαμε ως πολίτες ότι είμαστε πειθαρχημένοι, «κλειστήκαμε» στα σπίτια μας, πήραμε ατομικά μέτρα προστασίας, περιορίσαμε τις μετακινήσεις μας, αλλάξαμε τον τρόπο ζωής μας για να μείνουμε υγιείς.

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου

Την Παρασκευή 8/1, η βουλεύτρια Κιλκίς και Αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου για τον κοινοβουλευτικό της απολογισμό αλλά και για θέματα της επικαιρότητας, όπως την πανδημία, την τρέχουσα πολιτική συγκυρία και την κατάσταση της οικονομίας.

Κορωνοϊός (11/1/2021): 444 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 39 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνονται 444 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 145179, εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5630 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 43957 (30.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Ο τρόπος που ανοίγει η κυβέρνηση τα σχολεία είναι εγκληματικός"


Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς
- Δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους.
«Τζογάρει» την υγεία μας και τη μόρφωση των μαθητών με την κοροϊδία, τις παλινωδίες και την αδιαφορίας της.
Η Κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας ανακοίνωσαν για τρίτη φορά το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα μέτρο εδώ και 10 μήνες για την ασφαλή λειτουργία τους, χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ για να διαφυλαχτεί η υγεία των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Πολυ-πολικές συμμαχίες: Από πολύ παλιά, ξανά επιλογή


Υπογράφουν οι:
- Ντάμπου Μαρία, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Πειραιά / Πολιτική Επιστήμονας Δ.Π.Θ. και
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 11 έως και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 2/11-01-2021) που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

(Video) Κιλκίς: Ο ρόλος των φαρμακείων στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Κιλκίς: Ο ρόλος των φαρμακείων στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Δήλωση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνου.

(Video) Κορωνοϊός: Με αυστηρά μέτρα προστασίας άνοιξαν τα Δημοτικά Σχολεία στο Κιλκίς

Συλλυπητήριο Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς ‘ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ’ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος μέλους της, Θεόδωρου Παυλίδη.